Kaynanam evliliğimi bitirdi boşanma davası açıldı .

İnsanlıktan nasibini almamış musveddeler. Allah belalarını versin daha 1 aylık evli ya ne istersin geri zekalı pislik kadın. Madem oyle ala koynuna yataydın bide cocuk yapaydın. Tam bu ahlaka layık siz ve sizin gibiler. Hele eşin tazminat mazminat bir bk çıkmaz sinir oldum ya kusura bakmayın. Sen 1 aylık elinin kınasıyla kıza etmediğini koyma sonra gel boyle boyle olsun die anlaşmalı ya git. Sakın anlaşmalı boşanma. Devlet kadına her zaman destek nafakanı falan çatır çatır odemek zorundalar sen çalışmıosan. Ödemezlerse icra ile soke soke alıyorlar. Evin eşyasını alsınlar başlarına çalsınlar sen aldıklarını almakla sorumlusun. Onları alabilirsin evden polis le yada şahitle falan alınıyor. İyi bir avukat tut. Sakın anlaşmalı boşanma ac tazminatını sende. Lanet olasıcalar

Daha sonrasını okumadım konunun. Şu an boşanmazsan bunlar daha da üstüne gelir çete olmuşlar. Darp raporunda varmış koy götüne gitsin seni anlıyorum ama seni o evin hanımı yapmazlar yavrum bunlar kart anada evin eksiği anada ben oyle anaya boyle evlada

Davanın reddini istersen de ilerleyen zamanlarda yine aynı şeyler olursa bu senin aleyhine olacak. Cok isterse kocan gelsin götürsün seni. Kocan ceksin davayı.

Kızı yok maalesef iki oğlu var.Bende hep o evde beni bı gün huzurla oturtmadi Allah ona öyle bı dert versin ki hem beni unutturmasin ettim buldum dedin hemde oda evinde bigun huzurla oturmasin çok içimi yaktılar ellerime bakıp agliyodum ya daha bir buçuk ay ne demek..

Buda benim imtihanimdi belki yada onların imtihanı bendim kaybettiler.Sonucta ben annemi kaybedeli çok kısa zaman oldu yaraliydim zaten yaralarıma tuz bastilar.Ben Rabbime sığınıyorum ama sadece

Senin sevdiğin adam seni sevmiyor ki. Seni sevmeyen biriyle bu evliliği sürdürmek istediğine emin misin? Bu aile ile sorunsuz devam edeceğine ya da eşinin ailesine sırtını dönüp seninle güzelce geçineceğine ümidin var mı? Niyeti olsaydı barışmak gibi annesi ile konuşurdu çoktan ve olay buralara gelmezdi. Devam etmek için Israr etme bence. Hayırlısı böyle diyip yoluna devam et. En başından beri böyleyse bundan sonra düzelmez. Kendin için yap bunu.

Haklısınız.Hep o benden daha çok sever derdim sozlenene kadar..Şimdi bende diyorum hiç sevmemiş aslında.Ama nasi devam etmem gerektiğini tam bilmiyorum sadece

Ağlama canım seni haksız yere ağlatan kaynanan ve oğlu başlarına büyük bela gelecektir, ki ahın elbette anında tutacaktır mazlumun ahı tutar seni o kaynana mumla arayacaktır, bekle gör, ne olacaksa olsun evliliğin olması gerektiği gibi değilmiş zaten kurtulduğuna o çirkef aileden bir kurban kes fakirlere dağıt

Okurken o kadar uzuldum ki icimden sana dua kv ne beddua ettim cidden. Seni cok iyi anliyorum. Sevgiden degil hicbir yere sigamadigindan bosanmak istemiyorsun. Allah zorunu kolaylastirsin. O insanlarin da belasini versin ins. Bosan gozunu karart yapacak bir sey yok. Dugundeki altinlar ve ev esyalari senin. Guclu ol. Babana karsi cikar calisirsin . Herkes her seyi kabul eder zamanla.

Konu sahibi sakın davanın reddini filan isteme, bu ikiyüzlü adama geri dönme. İlerde çooook pişman olursun, keşke zamanında bitseydi dersin. Boşanınca 3-5 ay ağlar üzülürsün geçer, öbür türlü bir ömür üzülürsün. Bunlar adamı hastalık sahibi yapar. Yazık etme kendine. Bir de annesini filan karıştırmayıp anlaşmalı boşanma istiyor utanmaz adam. Yok öyle sessiz sedasız çekip gitmek. Tüm bu yaşadıklarının acısını onlardan çıkara çıkara boşan hem de.

Buda benim imtihanimdi belki yada onların imtihanı bendim kaybettiler.Sonucta ben annemi kaybedeli çok kısa zaman oldu yaraliydim zaten yaralarıma tuz bastilar.Ben Rabbime sığınıyorum ama sadece
Annesi olmayan geline ana olmaya çalışacağına olaya bak ya. Valla küfürler gelip gelip gidiyor. Hala anlamıyorum oğlunu boşatıp nolcak yani, millet kapı kapı gelin arıyor yuvası olsun çocuğumun diye. Kızın babasıyla muhatap olmak nedir, hayır sen kimsin. İki bekar yetişkin insan evlenmiş, bugün kavfa eder yarın barışırlar, ne gelir senden yardım isterler ozaman da bir büyük gibi alır karşına hem oğlumla hem gekininle konuşursun bırak karışma ya sokma burnunu. Ama bsk ben de boşandım 20 gün oldu. Suçlu kim bilio musun koca koca. O ne kadar izin verirse anası olcak kadın o kadar karışır size. Ne demek evdeki eksiği Kaynanama sölüyom. Adam nerede tarlada korkuluk mu. Bi evin nafaka sını erkek sağlar, erkek bakar evine. Anan bırak ablacım ya Allahın sevgili kuluymuşsun düşünsene çocugun olduğunu alır kaçırır Bike bunlar durma uğraş bide sinir hastası ol. Sana en yakışan anasına al oğlunu.... Monte et Demek.

1 yıl dolmadan hakim boşamaz diye biliyorum ama hukukcu arkadaslar daha iyi bilir
boşanma demiyorum sakin yanlis anlama bu süreçte belki hakli oldugunu ispatlayacak deliller toplarsin diye soyluyorum
hic olmadi bosanmak istemiyorum de çekismeli davaya cevir zaten isin icine cekisme girerse mutlaka tekrardan bir cirkeflik yaparlar buda sana delil olur

Ama bak sende de kabahat var. Bak ben de annemi 7 ay önce kaybettim. Benim ölmüş anama küfür edecek hem vallahi hem billahi evire çevire döverim elimden kimse de alamaz. Hadsiz edepsiz kadın, dinsizin hakkından imansız derler ya o misal. Ölmüş anama küfredecek yürek yemiş heraldr. Edepsiz terbiyesiz saygısız..

Çok üzücü ama hayırlısı olmuş sizin için. İlerde çok daha yıpratıcı üzücü olurdu baştan bunları yapan insanlarda herşeyi yapacak kapasite vardır. Allah yardımcınız olsun.

Yaşadıkların çok taze. Şimdi algilayamiyorsun ama aslında çok büyük bir beladan kurtulmusun. Çocuğun yok bu olay 1 sene sonra yaşansaydi o sırada da çocuğun olsaydı o zaman kötüydü işte. Allahın sevgili kuluymussun. Davayı sakin geri çekme. Anlaşmalı anlaşmasız tercih senin tabi Yerinde olsam en kisa yoldan kurtulmaya çalışırdim. Bende boşandım. İlk boşanan da son boşanan da sen olmayacaksin. Ayıp birsey değil. Sakin o sacma psikolojiye girme. Eski bekar haline 5 yada 6 ayda geri dönersin. 1 sene de tam toparlarsin. O koca ile evli kalmak ve o kv ugrasmak ölmek gibi birsey olur senin için. Boşan ve hayata dön. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Allah intikamların en güzelini senin adına alacaktır.

Çok değişik hayatlar var.

Baba pazartesi günü evleniyor. Ve evlendiği kişi adamin kızından haberdar değil. Ve bugün cumartesi. Adamın evlenmesine saattler kala bir yerlerde bir kadın kandırılıyor... ve bunu bilen binlerce kadından biri de benim

Baba kızının çalışmasına izin vermiyor. Ama evlendiği kadın kızı istemezse ne olacak.. o meçhul. O konuda da bir tavsiyesi yok.

Konu sahib-i bir manyakla evlenmiş. Kv daha da manyak. Lakin boşanmak da istemiyor. Ama aslında koca olan adam boşanmak istiyor. Zaten davayı açmış. Anne kuklası olduğu icin muhtemeldir ki annesi boşanmasını emretmiştir.

Evet durum bu.

Çok değişik geliyor bana ya.

Böyle hayatlar gerçekten var mi... bana çok uzak geliyor.

Bir yerlerde çok zor şartlarda olan ve ısrarla bosanmak istemeyen kadınlar var. Var ama hiçkimse nedenini anlatmıyor.

Neden bosanmamak için bu ısrar.

Nedenbu kadar caresizlik?

Benim mi gözüm kara.?yoksa başıma gelmeyen icin kolayca atıp tutuyor muyum?
Bilmiyorum.

Yok bacım sen haklısın. Psikoloğa gidiyorum kadınlar geliyor seansı beklerken konuşuyoruz. Dert anlatmaya yer arıyorlar zaten, kadın kendinden geçmiş antidepresan kullanıyor çocuklarımı dövüyorum artık sinirden diyor, ama boşanamam diyor. Neden dedim meslek yok senin GB dedi. Haklısınız ama dedim çalıştığım yerde temizlik görevlisi çay görevlisi ablalar var, çoğu boşanma bilmek için işe girmiş çalışıyor dedim. Biz alışkın değiliz dedi. İyi dedim yani antidepresana ve kendi evlatlarını dövmeye devam ozaman ne diyim. Ben de boşandım 31 yaşındayım ailem başka memlekette gecen sene bu zamanlar karnımda bebeğim öldü, 7 ay önce annemi kaybettim, ama boşanmak zorundaydım ya deliricektim ya boşanıcaktım. Kanser vücuda yayılmadan kanserli hücreyi yok etmek zorundayız. Zor çok zor kararı da uygulaması da sonrası da ama ölüm gibi bu da allahtan geldi diyip yaşamaya çalışıyorum. Allah büyük

ıkı secenegınız var
ya aılenız sızı gondermek ıstememıs sız buna ragmen esınıze evınıze donmussunuz . yanı bıle bıle tekrar, buyuzden esınızı kayınvalıdenızı boyle kabul edıp susup oturacaksınız

ya da babanızın yanına gıdeceksınız

baska yolu var mı? babam calıstırmıyor dıyorsunuz esım dısarı cıkmama bıle ızın vermıyor kayınvalıdem sorunlu dıyorsunuz

bende dıyorum kı ıkı turlu laf yıyorsam aılemden babamdan yerım zoruma gıtmez ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken degnek ıse babamın evını tercıh ederım hıc degılse babam derım

karar sızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…