- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlama. Yuvana sahip cik. Zulmün hasmı Allah tır demiş Necmettin Nursaçan. Sürekli dua et sakinles lutfenBir buçuk aylık evliyim sadece arkadaşlar çok eskiden gelmisdim bu siteye bı sonrasında sozlend işte..Daha elimin kınası geçmedi kahroluyorum bı deri bı kemik kaldım.Kaynanam baştan beri oğlunu evlendirmek istemiyormuş kocam olacak insan çok seviyodu beni çok uğraştı zorla bı şekilde sozlendik ama sozluluk evresinde de kaynanamla sürekli problem yaşadık esim evlenince böyle olmicak dedi neyse evlendik.İlk hafta balayından gelir gelmez halama izinsiz gittim diye ağzına geleni saydı kocam hiç bişey demedi kavgalarimiz başladı.Hersey kaynanamin elindeydi hesap kartı kredi kartı ben bı eksik olunca kaynanama söylüyodum o getiriyordu oda evi sahiplendi haliyle kendi evi gibi gelip rahatça heryere bakıp bura neden böyle burası neden şöyle ben sana şu yemeği yap demedim mi diye sürekli bana problem çıkarıyordu bende kaynanama bişey diyemeyip eşimle tartisiyodum anlicaniz o evde bı gün mutlu olamadm evlendigimi anliyamadm.Son olayda kaynanam beni aramis whatsap aramaları arka plana dusmuyo ya görmemişim telefonu kapatınca geri aradım ne laflar saydı bana anlatamam en son ölmüş anneme küfür edince telefonu yüzüne kapattım.Kapiya gelmiş hırsından anahtarı vardı benim evimin açıp girmeye calisiyo arkadada anahtar takiliydi aç su kapıyı saçını basini yolucam diye basbas bagiriyo açmadım sen kimin evine kimi almıyosun diye başladı küfürlere neyse gitti.Bende evde nasi ağlıyorum ama hırsını alamamış babama gitmiş babama neler demiş benim hakkımda babamın tansiyon 16 ya çıkmış hastanelik olmuş koşa koşa hastaneye gittim geri evime donemedim korkudan gitmek istedim bırakmadılar daha doğrusu.3 gün sonra kimliği bahane edip geldim evin heryerni değiştirmiş kaynanam denilen insan sinirden ağladım gel konuşalım dedim eşime geldi annemden özür dile yoksa biter bu iş boşanma davası açarım dedi bende annesinin yaptıklarını anlattim özür dilemezsen olmaz dedi gitti.Ertesi gün kaynanam babamı aramış gelip konuscam diye gelir gelmez bitti bu iş evi bosalticaz biz dedi babamda buna sen mi karar veriyorsun dedi başladı yine küfür etmeye gittiler evi boşaltmasınlar diye bende kuzenimle gittim zaten anahtarı degistiriyolarmis kaynimla çilingir eve girmek isteyince darp edilip evden çıkarıldım bunu kuzenim görünce kaynimi dovdu karakola gittik.Sikayetci olmayın bu evliliği kurtaralım dedi dayıları inandım aradan 10 gün geçti ne anahtar var ne gelen ne giden evi bossltmislar zaten o arada dava açmışlar bende gidip tekrar şikayetçi oldum.Esimle konuşduk o arada annesine saygısızlık yapmışım ama bu değilmiş sebebi annesini kardeşini karistirmicakmisim anlaşmalı bosanicakmisiz..Kabul etmedim düzgünce olanları anlattım ama annesi dışında kimsenin dediğine inanmiyo bile.Dava dilekçesindede annesi o kapıma dayandığı gün bu bana özür dile dediginde Allah belanizi versin demiştim.Onda mesajlar var bende yok oda bana küfür etmişti ama telefonumu degistirmisdi bu olaylar olmadan bir hafta önce seni bosicam,senden nefet ediyorum demişdm ama o bana çok ağır küfürler etmisdi ama bende kanıt yok..Bide benden düğün masraflarını 100 bin tazminat istemis.Tek dertleri para o çok seven adam nasi böyle olur.Konusmuyo bile benimle hoş bende yazmıyorum ama artık tüm sosyal medyalardan herşeyi tek tek kardeşim onu silmisdi onu bile profilini açınca takip ediyo gelde bı konuş ya evlilik bu oyun mu ? Bu yazdıklarım beni kusurlu yapar mı ? Ben boşanmak istemiyorum ama o evimdeki eşyaları bile bı kere kullanmadım ben evli olduğumu bile anlayamadım.Davanin reddini isticem ama kusur bende de olduğu için böyle bişey olurmu? En azından kendimi toplayıp dava açacak gücü kendimde bulana kadar bide biraz zaman tanımak istiyorum belki pişman olursa diye sanmıyorum ama..K.bakmayin ağlayarak yazdım yanlış yazdığım kelime varsa tekrar k.bakmayin hakkınızı helal edin.
Ağlama. Yuvana sahip cik. Zulmün hasmı Allah tır demiş Necmettin Nursaçan. Sürekli dua et sakinles lutfen
Mücadele etsin dedim Yanlış mi yönlendirdim Allah aşkına . Siz kendi yorumunuzu beni etiketlemeden yapım sizinle aynı düşünmek zorun değilim benim fikrim bu sizi ilgilendirmesi ne münasebet ya.?Insanlari yanlis yonlendirmeyin. Peygamber Efendimizin de zamaninda bosanmak vardi.
Kula kulluk degil, Allah 'a kulluk !
Bu evlilik degil ki. Allah kuluna akil vermis kullansin diye. Çile çekmek budizm de var, Islam da degil.
Her gun k.v ve esi tarafindan dayak yiyen , hakaret goren bir kadin dusunun. Yillari gencligi ziyan olmus. Deger mi ?
Kadinlar, erkeklere Allah in emanetidir.
Azicik vicdan.
Mücadele etsin dedim Yanlış mi yönlendirdim Allah aşkına . Siz kendi yorumunuzu beni etiketlemeden yapım sizinle aynı düşünmek zorun değilim benim fikrim bu sizi ilgilendirmesi ne münasebet ya.?
tamam yaptiklari yanlis, ama ne demek kisiliginiz zayif???!!! Konu sahibinin yaptiklarini cookkk cokkk yanlis bulmakla beraber, boyle karakterine kisiligine laf etmeyi de dogru bulmuyorum."yapıyo, geleyo, bagiriyo, degistiro"
nasil bir yazim tarzidir bu ? R harflerini yutmayin.
Kuzeninizi döven , zorla kapiniza dayanan kisilere neden dava acmiyorsunuz ? Babaniz hastanelik olmus. Farkinda misiniz eşiniz kendi annesini haksiz oldugu halde annesini nasil savunuyor.Siz babaniza deger vermiyorsunuz. Kuzeninizin de basini niye belaya sokuyorsunuz ki.
Adam bosanmak istiyor, annesine aşık hasta ruhlu. Siz vantuz baligi misali uzerine yapistiniz.
Anlasmali bosanmak? Ic camasirina kadar al !
Iste, söz nisan en basindan bellidir. Evlenince duzelir saniyoruz. Yapmayin etmeyin.
Ama siz bosanmazsiniz. Yürek yok. Ölene dek kayinvalidenize hizmet edersiniz.
Burada sadece babaniza acidim. Babaniza bunu yapmaya hakkiniz yok..
Mantikli bir kadin, hanimefendiligini bozmaz. Muhatap olmaz. Direkt bosanma avukatiyla istişare eder, en son babasini gelismelerden haberdar ederdi.
Sizin kisiliginiz zayif ve esiniz ana kuzusu diye etratinizdaki insanlari uzmeye hakkiniz yok.
Bir buçuk aylık evliyim sadece arkadaşlar çok eskiden gelmisdim bu siteye bı sonrasında sozlend işte..Daha elimin kınası geçmedi kahroluyorum bı deri bı kemik kaldım.Kaynanam baştan beri oğlunu evlendirmek istemiyormuş kocam olacak insan çok seviyodu beni çok uğraştı zorla bı şekilde sozlendik ama sozluluk evresinde de kaynanamla sürekli problem yaşadık esim evlenince böyle olmicak dedi neyse evlendik.İlk hafta balayından gelir gelmez halama izinsiz gittim diye ağzına geleni saydı kocam hiç bişey demedi kavgalarimiz başladı.Hersey kaynanamin elindeydi hesap kartı kredi kartı ben bı eksik olunca kaynanama söylüyodum o getiriyordu oda evi sahiplendi haliyle kendi evi gibi gelip rahatça heryere bakıp bura neden böyle burası neden şöyle ben sana şu yemeği yap demedim mi diye sürekli bana problem çıkarıyordu bende kaynanama bişey diyemeyip eşimle tartisiyodum anlicaniz o evde bı gün mutlu olamadm evlendigimi anliyamadm.Son olayda kaynanam beni aramis whatsap aramaları arka plana dusmuyo ya görmemişim telefonu kapatınca geri aradım ne laflar saydı bana anlatamam en son ölmüş anneme küfür edince telefonu yüzüne kapattım.Kapiya gelmiş hırsından anahtarı vardı benim evimin açıp girmeye calisiyo arkadada anahtar takiliydi aç su kapıyı saçını basini yolucam diye basbas bagiriyo açmadım sen kimin evine kimi almıyosun diye başladı küfürlere neyse gitti.Bende evde nasi ağlıyorum ama hırsını alamamış babama gitmiş babama neler demiş benim hakkımda babamın tansiyon 16 ya çıkmış hastanelik olmuş koşa koşa hastaneye gittim geri evime donemedim korkudan gitmek istedim bırakmadılar daha doğrusu.3 gün sonra kimliği bahane edip geldim evin heryerni değiştirmiş kaynanam denilen insan sinirden ağladım gel konuşalım dedim eşime geldi annemden özür dile yoksa biter bu iş boşanma davası açarım dedi bende annesinin yaptıklarını anlattim özür dilemezsen olmaz dedi gitti.Ertesi gün kaynanam babamı aramış gelip konuscam diye gelir gelmez bitti bu iş evi bosalticaz biz dedi babamda buna sen mi karar veriyorsun dedi başladı yine küfür etmeye gittiler evi boşaltmasınlar diye bende kuzenimle gittim zaten anahtarı degistiriyolarmis kaynimla çilingir eve girmek isteyince darp edilip evden çıkarıldım bunu kuzenim görünce kaynimi dovdu karakola gittik.Sikayetci olmayın bu evliliği kurtaralım dedi dayıları inandım aradan 10 gün geçti ne anahtar var ne gelen ne giden evi bossltmislar zaten o arada dava açmışlar bende gidip tekrar şikayetçi oldum.Esimle konuşduk o arada annesine saygısızlık yapmışım ama bu değilmiş sebebi annesini kardeşini karistirmicakmisim anlaşmalı bosanicakmisiz..Kabul etmedim düzgünce olanları anlattım ama annesi dışında kimsenin dediğine inanmiyo bile.Dava dilekçesindede annesi o kapıma dayandığı gün bu bana özür dile dediginde Allah belanizi versin demiştim.Onda mesajlar var bende yok oda bana küfür etmişti ama telefonumu degistirmisdi bu olaylar olmadan bir hafta önce seni bosicam,senden nefet ediyorum demişdm ama o bana çok ağır küfürler etmisdi ama bende kanıt yok..Bide benden düğün masraflarını 100 bin tazminat istemis.Tek dertleri para o çok seven adam nasi böyle olur.Konusmuyo bile benimle hoş bende yazmıyorum ama artık tüm sosyal medyalardan herşeyi tek tek kardeşim onu silmisdi onu bile profilini açınca takip ediyo gelde bı konuş ya evlilik bu oyun mu ? Bu yazdıklarım beni kusurlu yapar mı ? Ben boşanmak istemiyorum ama o evimdeki eşyaları bile bı kere kullanmadım ben evli olduğumu bile anlayamadım.Davanin reddini isticem ama kusur bende de olduğu için böyle bişey olurmu? En azından kendimi toplayıp dava açacak gücü kendimde bulana kadar bide biraz zaman tanımak istiyorum belki pişman olursa diye sanmıyorum ama..K.bakmayin ağlayarak yazdım yanlış yazdığım kelime varsa tekrar k.bakmayin hakkınızı helal edin.
Babanı dinleme , ayaklarının üstünde dik dur kimseye boyun eğmezsin. Çalışırsın kendi ekmeğini kendin kazanırsın. Çıkarsın bi öğrenci evine kirada cüzi miktarda olur. Babanda olsa, sen önce kendini düşüneceksin. Bnce ilk yapman gereken kendi hayatını kazanmak. Kendine faydan olsun istiyorsan bugünden itibaren iş bak.26 yaşındayım şuan bu durumlardan dolayı babam ise girmeme izin vermiyo.Babamda pazartesi günü evleniyo bu arada kadının benim durumlarından haberi yokmuş istemezse napcam hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan cidden ağır şeyler yaşıyorum hak verin..
Bende yasadim bu tarz seyler bosanmada altinlari masraflari yok efendim tazminat davasi accakmis bibok alamadi hepsi benim hakkimdi hic bisi vermezsen bosanmam tazminat davasi acarim diyo nah acti ben gidip davayi actim avukat sordu tazminat nafaka altinlar istiyomusun diye bu anlasmaliyi kabul etmeyince evet istiyorum dedim hepsini hepsi kadinin hakki hic korkma biboj alamz senden buna kagit gitti 10 kilyar maddi 10 milyar manevi tazminat bana kufurler eden serefsiz kopek birden kedi gibi oldu birbirimizi yipratmayalim yok efendim anlasmali olsun gitsin got korkusundan tabi yoksa essek gibi odicek.. Neyse anlasmali bosandim siktirdi gitri hayatimdan..
Bi ornek daha veriyim kuzenim evlendi 1 ay sonra kadin altın para ne varsa aldi kaçtı bosanma davasi acti tazminat nafaka hepsinide aldi essek gibi odedi yani kuzenim kacisi yok hiç korkma sen onlari korkut donuna kadar alcam de ki alirsin emin ol haklarin var ezilme kimsenin karsisinda sen tehdit et onları neyiniz var neyinig yok alcam diye hele bide ustune mal mulk para varsa zaten iyice sicti hic korkma düşme elin ayagin tutuyo bakarsin kendine kimseye ihtiyacın olmaz yeterki ayakda durmaya capa goster ve ne anandan ne bababdan medet umma kuzucum
"yapıyo, geleyo, bagiriyo, degistiro"
Kuzeninizi döven , zorla kapiniza dayanan kisilere neden dava acmiyorsunuz ? Babaniz hastanelik olmus. Farkinda misiniz eşiniz kendi annesini haksiz oldugu halde annesini nasil savunuyor.Siz babaniza deger vermiyorsunuz. Kuzeninizin de basini niye belaya sokuyorsunuz ki.
Adam bosanmak istiyor, annesine aşık hasta ruhlu. Siz vantuz baligi misali uzerine yapistiniz.
Iste, söz nisan en basindan bellidir. Evlenince duzelir saniyoruz. Yapmayin etmeyin.
Mantikli bir kadin, hanimefendiligini bozmaz. Muhatap olmaz. Direkt bosanma avukatiyla istişare eder, en son babasini gelismelerden haberdar ederdi.
Sizin kisiliginiz zayif ve esiniz ana kuzusu diye etratinizdaki insanlari uzmeye hakkiniz yok.
Karşınızdakinin durumunu, içinde bulunduğu şartları, psikolojik çıkmazlarını bilmiyorsunuz. Çaresizliğini dahi yazdıklarından hissedemeyecek kadar ruhsuzsunuz belli ki. Kalpleriniz ne kadar katı ve kötü sizlerin. Bu nasıl bir yorum ya, içim dondu resmen. Bu nasıl bir kin ve kararmışlık.. Yazık insanlığımız ne hale gelmiş.Şu adamdan boşanmak istemiyorsan o kaynananın yaptığı her şey sana müstahak.
Dini siz karstryorsunuz zulmun hasmı Allah tır. Dedim . Burda .bu da kızın ailesine ve kıza kim zulm etti ise bulacak anlamında. Merak etmeyin . Siz boşan derken ben ona ağlama dedim . Önce bi sakin olsun .sora yapacağını sakin kafa ile karar verecek burda emrivaki konuşup durmanıza gerek yok. Benj de sürekli iletiye ekleyip rahatsız etmeyin rica ediyorum cidden rahatsz oluyorum tanımadığım bir kişinin kalbini kırmak istemem . Iyi günler.Dini karistirmayin. Islam dini kadina deger verir. Kocasindan bosanmak isteyen pek cok kadina Peygamber Efendimiz yardimci oldu.
Neyin mucadelesi ? Hastanelik olan bir baba, dayak yiyen kuzen . Her gun gozyaşı kufur. Yuva yok ki ortada !
Bu kadincagizi ya eşi , ya k.v öldürecek, ya da kendisi girdigi depresyondan cikamayacak. Yazdiklarinizi okuyup özümseyebilir.
Konu sahibi, lutfen boşan. Babacigin icin, gelecegin için . Boşan. Psikolojik destek al. Işe gir. Allah a sigin.
Annesine aşık hasta ruhlu adam demissiniz ne kadar güzel bir betimleme olmuş. Bende böyle bir adamdan bir yaşında bebeğimle çekişmeli bosaniyorum."yapıyo, geleyo, bagiriyo, degistiro"
bence o sözü yanlış anlamışsınız siz.Ağlama. Yuvana sahip cik. Zulmün hasmı Allah tır demiş Necmettin Nursaçan. Sürekli dua et sakinles lutfen
Bekaret ne alaka ? Aklın ucundan bile geçmeyecek bir şey. Ne yaşadınız yaşıyorsunuz şaşıyorum vallahiBide sen evlendin bu herifle senin bekaretinde gitti oyle birakri seni yani bu her yonden sicti bu serefsiz adam sakin geri donme bak bende ozamanlar kac kere sans vermistim duzelir diye ama yok ayni bok en sonunda biti sukur simdi yine evlendim cok sukur cokda mutluyum kocamdan dunyalar iyisi siktir et cehennemin dibine kadar yollari var o anayla zaten o ne yuva kurar nede bibok cikar ondan omur boyu boyle mal mal yasar..
Ay sinirden catladim ya elime verseler o serefsizi
Hangi yuva? Ortada yuva mı kalmış? Kadını kendi evinden kovan arsız bir kaynana var. Allah bu canı ona eziyet çeksin diye vermedi. Evet yuva korunur ama eşi de annesine haddini bildirseydi birlikte bir şeye göğüs geriyor yuvalarını koruyor olurlardı. Dediğiniz şey resmen kızım eziyet çekmeye devam et demekAğlama. Yuvana sahip cik. Zulmün hasmı Allah tır demiş Necmettin Nursaçan. Sürekli dua et sakinles lutfen