Kaynanam evliliğimi bitirdi boşanma davası açıldı .

Kurtuldugunuza sevinmelisiniz bunlarla hayat geçmez ya yazık size

bak guzel kardesim burada yazilan o cok akilli buyuk konusan halden anlamayan kadinlar var ya sen onlatin yazdiklariyka hic canini sikma.

sadece guclu ol ayakta durmanin yollarini dusum ben boyle durumlarda hemen plan yapmaya baslar ve nasil iki cocugumla ayakta durabiliim diye dusunurum.

haalinden anlamya calisiyorum babani durumuda ayri tabi. ama su bi gercek bende yasadim yasiyorumda hala eger kayinvaliden seni oatemiyorsa bunu hicbir zaman degistkremzsin kocan degisir o degismez. o yuzden iyi dusun iyi karar ver ama ke di hayatini mahvetme ilerde cocugunla ayni seyi yasadigini dusun cocugunla kalakalirsin kapida. iyi dusun. allah uardimcin olsun.

ooo ne büyük laf ettin öyle kız helal sana. üzülen insana bir de sen vur alkış valla.

Şikayetçi oldum ama eşyaları boşaltmaları suç değilmis, çare arıyorum bı yandan ama şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum zaten babamın durumu da aynı anda olmasi çok ağır oldu benim için biraz daha aşmam lazım biseyleri..Napcam bilmiyorum bide ayrılmış oluşumun normal evlenmeden önceki halimle arasındaki farkı anlamaya da çalışıyorum.Evlenmis ayrılmış algısını falan bilmiyorum Napcam

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tekrar baba evine dönmek zorken bide evde bı yabancı olduğunu düşünün empati lütfen gerçekten ben kolay şeyler yasamiyorum.Napmam gerektiğini bilmediğimden yazdım buraya kafam allak bullak

Cnm sei cok iyi anlıyorum onunde 2 secenek var tabi ikiside cok guzel seyler degil ama sebin verdigin cevaplara gore dicegim bunu ya hyatini değiştirip bir eve tasin herkezden uzak ol babanla bile bu olaylar yatisana kadar gözükme yada esinle tatli dille kns şimdilik kayinvaldenden haklida olsan ozur dile sonra odaya cek eşini yavasca alttan allttan konuyu anlat ve onu kendi tarfina cek eger sen dik gdersen o daha cok annesine gidicek ama snu unutma her kerkek tekken esini dinle onunla tek kalinca olayi bole ona sarilarak anlat onun yaninda olmasini anlat ama o sirada ona pofpofluk yapip havaya kaldirma b diceklerim bukadar

Allah'ım kolaylık versin çok iyi anlıyorum sizi onca emek hayaller hevesler insan nasıl 1 ayda bu hale gelir ama inadına ayakta durun size yapılan kötülüğe karşı dimdik durun biliyorum zor fakat dışarı karşı en azından gücluymus gibi yapın Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbinize
Baban evelniyosa mecbur sana sahip çıkmak zorunda sen 26 yaşında bir yetişkinsin gir işine çalış paranı kazan evde dursan ne yapacaksın babanı buna ikna etmelisin hem maddi hem manevi rahatliycam yoksa psikolojisi mahvedecek beni dersen oda ölçer tartar kabul eder inşallah evleneceği insan da iyi huylu biridir bu arada kardeşleriniz falan varsa biraz onlara gidebilir kafa dağıtabilirsiniz

Sizin adiniza cok uzuldum (((
Kv de tam cirkefmis.
Esinizin de annesinden kalir yani yok.
Utanmadan tazminat davasi acmislar.
Hem suclu ,hem guclu.
Evliliyinizin sonunu gormuyorum malesef (((
ALLAH yardimciniz olsun.

Ilk defa yorum yapıyorum böyle konuya. Senın yerinde olsam varya öyle bı çekişmeli dava acarım kı ne var ne yoksa alırım ondan. Sakın pes etme devam et.O aç gozlu kaynanan oglu senle barıssın ıster kaybedecegını anlayınca. Barış, cıdden o zaman barış ama kaynanan eve ılk anahtar ıle gırmeye basladıgında polıse ihbar et. Savaşın o zaman başlasın. Senın kaynanan ın anlayacagı dil bu.

Yalnız ben bu işten Bi b.k anlamadım. Kafayı mı yemiş anası. 1 aylık evli oğlu boşanınca nolucak. Manyak mı ne. Bunlar ne biçim şeyler. 1 aylık evli insanın evine Bike gidilmez çirkef gel. Şideete karşıyım amaa galiba ben uçan tekmeyle dalarım kadına Bi hoşt hoşt ya

Bu nasıl bişey böyle, bir adam annesi ve eşi arasında ki ayarı ayarlayamıyor. Sizde gelmişsiniz hala boşanmak istemiyorum demişsiniz, bakın bu tip adamlar değişmez, o yüzden bence yol yakınken kendi hayatınızı kurtarmaya bakın, sizin sevginiz tek taraflı maalesef. Çok üzüldüm gerçekten okurken çok üzülerek okudum inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

Vay öyle ara bozan kaynananın haline.yakın bi arkadaşımın başına buna benzer bi olay geldi.onlar da kızcağıza boşanma davası açtılar .hemde kendisi o gün hastanede karnındaki ölmüş bebeğine kürtaj olurken.şimdi diyoki keşke daha evvel boşansaydıM.böyle adamlrdan karılarına hayır gelmez hiçbir zaman.karar sizin ama hayatınızı daha fazla mahvetmeyin derim bu insanların yanında..

Canım benim kıyamam sana. Şimdi çok üzülüyorsun yaşadığın hayal kırıklığının tarifi Yok ama inşallah geçecek

bak ben oyle bi hata yaptim nisanliyken hem de ayrilocam dedim.adim.nisanlidan ayrildi olacak dedim. sonra evlendim.adim evlendi bosandi olacak dedim sonra iki cocugum oldu iyice caresiz oluyorsun gucun kalmiyor cesaretin olmuyor.
o yuzden kimshle.mutsuz bir sekilde evlilik yapma hele hele cocukta olunca cpk daha zor oluyor.
ben kendime bir kac sene verdim kendim.icin ni seyler yapip yolumu ayirmaya.
sende guclu olup tek basina ol yolunfa. inan kayinvalidlerlr ugrasmak zor cok zor bu savasta kazanan hic bi zaman sen olmayacaksin unjtma.

Rabb im hayırlı kapılar açsın sana...
Dünyaya bir kere geliyoruz bunu unutma...
Bir ayda sana bunları yaşatanlar, boşanmadığında neler yaşatırlar düşünmek bile istemiyorum...

Allahına şükredeceğimr hala boşanmak istemıorum dıosun.Darp roporu aldınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…