Kaynanam evliliğimi bitirdi boşanma davası açıldı .

Bir buçuk aylık evliyim sadece arkadaşlar çok eskiden gelmisdim bu siteye bı sonrasında sozlend işte..Daha elimin kınası geçmedi kahroluyorum bı deri bı kemik kaldım.Kaynanam baştan beri oğlunu evlendirmek istemiyormuş kocam olacak insan çok seviyodu beni çok uğraştı zorla bı şekilde sozlendik ama sozluluk evresinde de kaynanamla sürekli problem yaşadık esim evlenince böyle olmicak dedi neyse evlendik.İlk hafta balayından gelir gelmez halama izinsiz gittim diye ağzına geleni saydı kocam hiç bişey demedi kavgalarimiz başladı.Hersey kaynanamin elindeydi hesap kartı kredi kartı ben bı eksik olunca kaynanama söylüyodum o getiriyordu oda evi sahiplendi haliyle kendi evi gibi gelip rahatça heryere bakıp bura neden böyle burası neden şöyle ben sana şu yemeği yap demedim mi diye sürekli bana problem çıkarıyordu bende kaynanama bişey diyemeyip eşimle tartisiyodum anlicaniz o evde bı gün mutlu olamadm evlendigimi anliyamadm.Son olayda kaynanam beni aramis whatsap aramaları arka plana dusmuyo ya görmemişim telefonu kapatınca geri aradım ne laflar saydı bana anlatamam en son ölmüş anneme küfür edince telefonu yüzüne kapattım.Kapiya gelmiş hırsından anahtarı vardı benim evimin açıp girmeye calisiyo arkadada anahtar takiliydi aç su kapıyı saçını basini yolucam diye basbas bagiriyo açmadım sen kimin evine kimi almıyosun diye başladı küfürlere neyse gitti.Bende evde nasi ağlıyorum ama hırsını alamamış babama gitmiş babama neler demiş benim hakkımda babamın tansiyon 16 ya çıkmış hastanelik olmuş koşa koşa hastaneye gittim geri evime donemedim korkudan gitmek istedim bırakmadılar daha doğrusu.3 gün sonra kimliği bahane edip geldim evin heryerni değiştirmiş kaynanam denilen insan sinirden ağladım gel konuşalım dedim eşime geldi annemden özür dile yoksa biter bu iş boşanma davası açarım dedi bende annesinin yaptıklarını anlattim özür dilemezsen olmaz dedi gitti.Ertesi gün kaynanam babamı aramış gelip konuscam diye gelir gelmez bitti bu iş evi bosalticaz biz dedi babamda buna sen mi karar veriyorsun dedi başladı yine küfür etmeye gittiler evi boşaltmasınlar diye bende kuzenimle gittim zaten anahtarı degistiriyolarmis kaynimla çilingir eve girmek isteyince darp edilip evden çıkarıldım bunu kuzenim görünce kaynimi dovdu karakola gittik.Sikayetci olmayın bu evliliği kurtaralım dedi dayıları inandım aradan 10 gün geçti ne anahtar var ne gelen ne giden evi bossltmislar zaten o arada dava açmışlar bende gidip tekrar şikayetçi oldum.Esimle konuşduk o arada annesine saygısızlık yapmışım ama bu değilmiş sebebi annesini kardeşini karistirmicakmisim anlaşmalı bosanicakmisiz..Kabul etmedim düzgünce olanları anlattım ama annesi dışında kimsenin dediğine inanmiyo bile.Dava dilekçesindede annesi o kapıma dayandığı gün bu bana özür dile dediginde Allah belanizi versin demiştim.Onda mesajlar var bende yok oda bana küfür etmişti ama telefonumu degistirmisdi bu olaylar olmadan bir hafta önce seni bosicam,senden nefet ediyorum demişdm ama o bana çok ağır küfürler etmisdi ama bende kanıt yok..Bide benden düğün masraflarını 100 bin tazminat istemis.Tek dertleri para o çok seven adam nasi böyle olur.Konusmuyo bile benimle hoş bende yazmıyorum ama artık tüm sosyal medyalardan herşeyi tek tek kardeşim onu silmisdi onu bile profilini açınca takip ediyo gelde bı konuş ya evlilik bu oyun mu ? Bu yazdıklarım beni kusurlu yapar mı ? Ben boşanmak istemiyorum ama o evimdeki eşyaları bile bı kere kullanmadım ben evli olduğumu bile anlayamadım.Davanin reddini isticem ama kusur bende de olduğu için böyle bişey olurmu? En azından kendimi toplayıp dava açacak gücü kendimde bulana kadar bide biraz zaman tanımak istiyorum belki pişman olursa diye sanmıyorum ama..K.bakmayin ağlayarak yazdım yanlış yazdığım kelime varsa tekrar k.bakmayin hakkınızı helal edin.
Kurtuldugunuza sevinmelisiniz bunlarla hayat geçmez ya yazık size

Babam evleniyo pazartesi günü kadının benden haberi bile yokmuş..Ben neler yaşıyorum biliyomusunuz peki ? Kafn istemezse napicam Ben ise girmeme babam izin vermiyo küçük bı şehir burası.Bari evimi dagitmasalardi gelmezsin bı ise girerdim ama onuda dağıttılar..
bak guzel kardesim burada yazilan o cok akilli buyuk konusan halden anlamayan kadinlar var ya sen onlatin yazdiklariyka hic canini sikma.

sadece guclu ol ayakta durmanin yollarini dusum ben boyle durumlarda hemen plan yapmaya baslar ve nasil iki cocugumla ayakta durabiliim diye dusunurum.

haalinden anlamya calisiyorum babani durumuda ayri tabi. ama su bi gercek bende yasadim yasiyorumda hala eger kayinvaliden seni oatemiyorsa bunu hicbir zaman degistkremzsin kocan degisir o degismez. o yuzden iyi dusun iyi karar ver ama ke di hayatini mahvetme ilerde cocugunla ayni seyi yasadigini dusun cocugunla kalakalirsin kapida. iyi dusun. allah uardimcin olsun.

Hepsini okuyamadim cunku daraldim. Okuduklarim fikir sahibi olmam icin yeterli oldu ama senin yasadiklarin senin fikir sahibi olman icin yeterli olmamis son yazdiklarindan bunu anladim. Insanin kendine yaptigi kotulugu 7 mahalle bir araya gelse yapamazmis ne dogru bir soz.
Sen bu kafa ile daha cok uzulursun diyorum baska da bir sey demiyorum.
ooo ne büyük laf ettin öyle kız helal sana. üzülen insana bir de sen vur alkış valla.

Şikayetçi oldum ama eşyaları boşaltmaları suç değilmis, çare arıyorum bı yandan ama şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum zaten babamın durumu da aynı anda olmasi çok ağır oldu benim için biraz daha aşmam lazım biseyleri..Napcam bilmiyorum bide ayrılmış oluşumun normal evlenmeden önceki halimle arasındaki farkı anlamaya da çalışıyorum.Evlenmis ayrılmış algısını falan bilmiyorum Napcam :KK43:

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tekrar baba evine dönmek zorken bide evde bı yabancı olduğunu düşünün empati lütfen gerçekten ben kolay şeyler yasamiyorum.Napmam gerektiğini bilmediğimden yazdım buraya kafam allak bullak

Bir buçuk aylık evliyim sadece arkadaşlar çok eskiden gelmisdim bu siteye bı sonrasında sozlend işte..Daha elimin kınası geçmedi kahroluyorum bı deri bı kemik kaldım.Kaynanam baştan beri oğlunu evlendirmek istemiyormuş kocam olacak insan çok seviyodu beni çok uğraştı zorla bı şekilde sozlendik ama sozluluk evresinde de kaynanamla sürekli problem yaşadık esim evlenince böyle olmicak dedi neyse evlendik.İlk hafta balayından gelir gelmez halama izinsiz gittim diye ağzına geleni saydı kocam hiç bişey demedi kavgalarimiz başladı.Hersey kaynanamin elindeydi hesap kartı kredi kartı ben bı eksik olunca kaynanama söylüyodum o getiriyordu oda evi sahiplendi haliyle kendi evi gibi gelip rahatça heryere bakıp bura neden böyle burası neden şöyle ben sana şu yemeği yap demedim mi diye sürekli bana problem çıkarıyordu bende kaynanama bişey diyemeyip eşimle tartisiyodum anlicaniz o evde bı gün mutlu olamadm evlendigimi anliyamadm.Son olayda kaynanam beni aramis whatsap aramaları arka plana dusmuyo ya görmemişim telefonu kapatınca geri aradım ne laflar saydı bana anlatamam en son ölmüş anneme küfür edince telefonu yüzüne kapattım.Kapiya gelmiş hırsından anahtarı vardı benim evimin açıp girmeye calisiyo arkadada anahtar takiliydi aç su kapıyı saçını basini yolucam diye basbas bagiriyo açmadım sen kimin evine kimi almıyosun diye başladı küfürlere neyse gitti.Bende evde nasi ağlıyorum ama hırsını alamamış babama gitmiş babama neler demiş benim hakkımda babamın tansiyon 16 ya çıkmış hastanelik olmuş koşa koşa hastaneye gittim geri evime donemedim korkudan gitmek istedim bırakmadılar daha doğrusu.3 gün sonra kimliği bahane edip geldim evin heryerni değiştirmiş kaynanam denilen insan sinirden ağladım gel konuşalım dedim eşime geldi annemden özür dile yoksa biter bu iş boşanma davası açarım dedi bende annesinin yaptıklarını anlattim özür dilemezsen olmaz dedi gitti.Ertesi gün kaynanam babamı aramış gelip konuscam diye gelir gelmez bitti bu iş evi bosalticaz biz dedi babamda buna sen mi karar veriyorsun dedi başladı yine küfür etmeye gittiler evi boşaltmasınlar diye bende kuzenimle gittim zaten anahtarı degistiriyolarmis kaynimla çilingir eve girmek isteyince darp edilip evden çıkarıldım bunu kuzenim görünce kaynimi dovdu karakola gittik.Sikayetci olmayın bu evliliği kurtaralım dedi dayıları inandım aradan 10 gün geçti ne anahtar var ne gelen ne giden evi bossltmislar zaten o arada dava açmışlar bende gidip tekrar şikayetçi oldum.Esimle konuşduk o arada annesine saygısızlık yapmışım ama bu değilmiş sebebi annesini kardeşini karistirmicakmisim anlaşmalı bosanicakmisiz..Kabul etmedim düzgünce olanları anlattım ama annesi dışında kimsenin dediğine inanmiyo bile.Dava dilekçesindede annesi o kapıma dayandığı gün bu bana özür dile dediginde Allah belanizi versin demiştim.Onda mesajlar var bende yok oda bana küfür etmişti ama telefonumu degistirmisdi bu olaylar olmadan bir hafta önce seni bosicam,senden nefet ediyorum demişdm ama o bana çok ağır küfürler etmisdi ama bende kanıt yok..Bide benden düğün masraflarını 100 bin tazminat istemis.Tek dertleri para o çok seven adam nasi böyle olur.Konusmuyo bile benimle hoş bende yazmıyorum ama artık tüm sosyal medyalardan herşeyi tek tek kardeşim onu silmisdi onu bile profilini açınca takip ediyo gelde bı konuş ya evlilik bu oyun mu ? Bu yazdıklarım beni kusurlu yapar mı ? Ben boşanmak istemiyorum ama o evimdeki eşyaları bile bı kere kullanmadım ben evli olduğumu bile anlayamadım.Davanin reddini isticem ama kusur bende de olduğu için böyle bişey olurmu? En azından kendimi toplayıp dava açacak gücü kendimde bulana kadar bide biraz zaman tanımak istiyorum belki pişman olursa diye sanmıyorum ama..K.bakmayin ağlayarak yazdım yanlış yazdığım kelime varsa tekrar k.bakmayin hakkınızı helal edin.
Cnm sei cok iyi anlıyorum onunde 2 secenek var tabi ikiside cok guzel seyler degil ama sebin verdigin cevaplara gore dicegim bunu ya hyatini değiştirip bir eve tasin herkezden uzak ol babanla bile bu olaylar yatisana kadar gözükme yada esinle tatli dille kns şimdilik kayinvaldenden haklida olsan ozur dile sonra odaya cek eşini yavasca alttan allttan konuyu anlat ve onu kendi tarfina cek eger sen dik gdersen o daha cok annesine gidicek ama snu unutma her kerkek tekken esini dinle onunla tek kalinca olayi bole ona sarilarak anlat onun yaninda olmasini anlat ama o sirada ona pofpofluk yapip havaya kaldirma b diceklerim bukadar

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tekrar baba evine dönmek zorken bide evde bı yabancı olduğunu düşünün empati lütfen gerçekten ben kolay şeyler yasamiyorum.Napmam gerektiğini bilmediğimden yazdım buraya kafam allak bullak
Allah'ım kolaylık versin çok iyi anlıyorum sizi onca emek hayaller hevesler insan nasıl 1 ayda bu hale gelir ama inadına ayakta durun size yapılan kötülüğe karşı dimdik durun biliyorum zor fakat dışarı karşı en azından gücluymus gibi yapın Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbinize
Baban evelniyosa mecbur sana sahip çıkmak zorunda sen 26 yaşında bir yetişkinsin gir işine çalış paranı kazan evde dursan ne yapacaksın babanı buna ikna etmelisin hem maddi hem manevi rahatliycam yoksa psikolojisi mahvedecek beni dersen oda ölçer tartar kabul eder inşallah evleneceği insan da iyi huylu biridir bu arada kardeşleriniz falan varsa biraz onlara gidebilir kafa dağıtabilirsiniz

Sizin adiniza cok uzuldum (((
Kv de tam cirkefmis.
Esinizin de annesinden kalir yani yok.
Utanmadan tazminat davasi acmislar.
Hem suclu ,hem guclu.
Evliliyinizin sonunu gormuyorum malesef (((
ALLAH yardimciniz olsun.

Ilk defa yorum yapıyorum böyle konuya. Senın yerinde olsam varya öyle bı çekişmeli dava acarım kı ne var ne yoksa alırım ondan. Sakın pes etme devam et.O aç gozlu kaynanan oglu senle barıssın ıster kaybedecegını anlayınca. Barış, cıdden o zaman barış ama kaynanan eve ılk anahtar ıle gırmeye basladıgında polıse ihbar et. Savaşın o zaman başlasın. Senın kaynanan ın anlayacagı dil bu.

Yalnız ben bu işten Bi b.k anlamadım. Kafayı mı yemiş anası. 1 aylık evli oğlu boşanınca nolucak. Manyak mı ne. Bunlar ne biçim şeyler. 1 aylık evli insanın evine Bike gidilmez çirkef gel. Şideete karşıyım amaa galiba ben uçan tekmeyle dalarım kadına Bi hoşt hoşt ya

Bu nasıl bişey böyle, bir adam annesi ve eşi arasında ki ayarı ayarlayamıyor. Sizde gelmişsiniz hala boşanmak istemiyorum demişsiniz, bakın bu tip adamlar değişmez, o yüzden bence yol yakınken kendi hayatınızı kurtarmaya bakın, sizin sevginiz tek taraflı maalesef. Çok üzüldüm gerçekten okurken çok üzülerek okudum inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

Vay öyle ara bozan kaynananın haline.yakın bi arkadaşımın başına buna benzer bi olay geldi.onlar da kızcağıza boşanma davası açtılar .hemde kendisi o gün hastanede karnındaki ölmüş bebeğine kürtaj olurken.şimdi diyoki keşke daha evvel boşansaydıM.böyle adamlrdan karılarına hayır gelmez hiçbir zaman.karar sizin ama hayatınızı daha fazla mahvetmeyin derim bu insanların yanında..

Canım benim kıyamam sana. Şimdi çok üzülüyorsun yaşadığın hayal kırıklığının tarifi Yok ama inşallah geçecek

Şikayetçi oldum ama eşyaları boşaltmaları suç değilmis, çare arıyorum bı yandan ama şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum zaten babamın durumu da aynı anda olmasi çok ağır oldu benim için biraz daha aşmam lazım biseyleri..Napcam bilmiyorum bide ayrılmış oluşumun normal evlenmeden önceki halimle arasındaki farkı anlamaya da çalışıyorum.Evlenmis ayrılmış algısını falan bilmiyorum Napcam :KK43:
bak ben oyle bi hata yaptim nisanliyken hem de ayrilocam dedim.adim.nisanlidan ayrildi olacak dedim. sonra evlendim.adim evlendi bosandi olacak dedim sonra iki cocugum oldu iyice caresiz oluyorsun gucun kalmiyor cesaretin olmuyor.
o yuzden kimshle.mutsuz bir sekilde evlilik yapma hele hele cocukta olunca cpk daha zor oluyor.
ben kendime bir kac sene verdim kendim.icin ni seyler yapip yolumu ayirmaya.
sende guclu olup tek basina ol yolunfa. inan kayinvalidlerlr ugrasmak zor cok zor bu savasta kazanan hic bi zaman sen olmayacaksin unjtma.

Rabb im hayırlı kapılar açsın sana...
Dünyaya bir kere geliyoruz bunu unutma...
Bir ayda sana bunları yaşatanlar, boşanmadığında neler yaşatırlar düşünmek bile istemiyorum...

Allahına şükredeceğimr hala boşanmak istemıorum dıosun.Darp roporu aldınmı?

X