Kaynanam evliliğimi bitirdi boşanma davası açıldı .

26 yaşındayım şuan bu durumlardan dolayı babam ise girmeme izin vermiyo.Babamda pazartesi günü evleniyo bu arada kadının benim durumlarından haberi yokmuş istemezse napcam hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan cidden ağır şeyler yaşıyorum hak verin..
Bi sakin ol. Korunuyordun değil mi? İnşaallah çocuk yoktur. Yoksa eğer bişeyler dağıt insanları sevindir. İllaki kocana veya babana bağımlı olmak zorunda mısın bi kendi ayakların üzerinde dur. Bak insanın başına ne geleceği hiç belli değil.
Altınların filan nerede? Ben olsam bi avukata danışırdım eşyalar çalındı diyede karakola şikayette bulunurdum.

Evinin eşyalarını dağıtamazlar git tutanak tutur kapının kilidini değiştirmez evi terk edemez hemen tutanağını tutur

Yuvanı kaynanan degıl, pısırık kocan yıkmıs bırkere bu konuda bir anlasalım.
Annesıne "dur" diyebilecek kapasitesi olsa, kaynanan bunların ucte bırını yapamazdı.

En sonda da Bosanmak istemiyorum demıssın, cok uzuldum senın adına.
Kendine kıymet vermemek gururunu arka plana atmak seni üzmüyor mu? Ortada kurtulacak yuva yok, farkında mısın? Beyhude cabalarsın.
Duzgun bir avukat tut, ac cekısmelı bosanma davanı, al tazminatını bak keyfine.
Bir kere geliyorsun dunyaya deger mı esya ıcın bu pısırık adamla curumeye?

Babam evleniyo pazartesi günü kadının benden haberi bile yokmuş..Ben neler yaşıyorum biliyomusunuz peki ? Kafn istemezse napicam Ben ise girmeme babam izin vermiyo küçük bı şehir burası.Bari evimi dagitmasalardi gelmezsin bı ise girerdim ama onuda dağıttılar..
kadın istemezse ne demek ya babanın evi nereye gireceksin başka

Bende yasadim bu tarz seyler bosanmada altinlari masraflari yok efendim tazminat davasi accakmis bibok alamadi hepsi benim hakkimdi hic bisi vermezsen bosanmam tazminat davasi acarim diyo nah acti ben gidip davayi actim avukat sordu tazminat nafaka altinlar istiyomusun diye bu anlasmaliyi kabul etmeyince evet istiyorum dedim hepsini hepsi kadinin hakki hic korkma biboj alamz senden buna kagit gitti 10 kilyar maddi 10 milyar manevi tazminat bana kufurler eden serefsiz kopek birden kedi gibi oldu birbirimizi yipratmayalim yok efendim anlasmali olsun gitsin got korkusundan tabi yoksa essek gibi odicek.. Neyse anlasmali bosandim siktirdi gitri hayatimdan..
Bi ornek daha veriyim kuzenim evlendi 1 ay sonra kadin altın para ne varsa aldi kaçtı bosanma davasi acti tazminat nafaka hepsinide aldi essek gibi odedi yani kuzenim kacisi yok hiç korkma sen onlari korkut donuna kadar alcam de ki alirsin emin ol haklarin var ezilme kimsenin karsisinda sen tehdit et onları neyiniz var neyinig yok alcam diye hele bide ustune mal mulk para varsa zaten iyice sicti hic korkma düşme elin ayagin tutuyo bakarsin kendine kimseye ihtiyacın olmaz yeterki ayakda durmaya capa goster ve ne anandan ne bababdan medet umma kuzucum

Bide sen evlendin bu herifle senin bekaretinde gitti oyle birakri seni yani bu her yonden sicti bu serefsiz adam sakin geri donme bak bende ozamanlar kac kere sans vermistim duzelir diye ama yok ayni bok en sonunda biti sukur simdi yine evlendim cok sukur cokda mutluyum kocamdan dunyalar iyisi siktir et cehennemin dibine kadar yollari var o anayla zaten o ne yuva kurar nede bibok cikar ondan omur boyu boyle mal mal yasar..
Ay sinirden catladim ya elime verseler o serefsizi

Ah be, ne adi bir kaynana. Allahım senbkaynanaı anlatınca gozumde kanal 7de ummuhan dıye bır korkunc fılm cıkardı ordakı seytan karı geldı. Allahım sen anlattıkca ben cinlendim. Kızım sen kendıbdemısın babanın karısı senı ıstemex dıye bosanmamak ne demek. Bıde bunu kocan olacak adiye bellı ettıysen desteksız oldugunu ozaman daha rahat yerler senı. Nasılsa destekcın yok diye.okadr yapmıslar basıl hıcbır delılın yok. Kaynındanda kaynanandanda sıyaketcı olacaksın. Evıme cılıngirle gelip kapının kilidini degsıtırduler dıyceksın. Sende evın anahtarı yokmu? Gotur avukatı kapına sendekı anahtarla kapıyı acmaya calıssın. Kapı acılmıyor. Bu bır kanıt degılmı. Kaynanadan sıkayrtcı olacsksın.kaynından kapıyı degıstırmelerıne engel olmak ıstedıgun ıcın dayak yedını anlatacaksın. Evınu dagıtmıslar senın parasunı odedeıgın ceyızleri ne hakla dagıtırlar ya evıme giremıyorum dıye o kaynanaya uzaklastırma aldırcaksın. Benm arkadasıda kaynanası kız 4 aylık rvlıyken evden kovmus oda yıgmus polıslerı evıne kaynanam benı kendı evıme sokmuyor dıye sıkayet etmıs. Kadına gelının evıne gırmemesı ıcın uzaklastırma verdıler. Esıde anasını bırakmadı anasıyla gıttı. Kızda mıss gıbı evınde oturdu. Oyle saf saf hıc kanıtım yok delılım yok allah belanı versn demısımmdıye haksızmısım demsk yok. Bu barodan avuakt verıyolar dıye yazmıslardı hep onlara basvur. Yardımcı olsunlar. Nasıl, kenara cekılıp onların senı yemesını beklıyotsun boylr ya. Babanda baslatmasın evlenmesinden kızı can derdınde kendısı uckuru derdınde. Ne calısmana ızın verıyor ne arkanda duruyor. Gıt calıs ne dınlıyorsun madem bakmayacaksın bırak calısaym de. Bır beyazesyacıya gır satıs elemanı, bır diş klinigine gir, bır epılasyon lazer salonuna gır, iş ilanları yaz bulundugun sehırde sana uyan bır sırkete basvur. Ara. Sımdı cogu uer asgarı ucrrt verıyor. Bin tl ev kırası versen bın tl elektrıgın suyun mutfagına yeter bu saydıgınm cogu yer asgarı verıyor. Hemende ıse baslayacagın ısler. Tek odalı bır evınde olsa yeter. O esyalarınıda almaya bak. Sen once avukatınla gorus bunları yaptıkları halde haksız duruma dustum bırde tazmınat davası axmıslar de. Bunu nasıl dondurebılırız de. Takılarını esyalarını kesınlıkle al. O kaynınla kaynanaın pesını bıtakma. O kadın yaptıklarının cezasını cekene kadr pesını bırakma. Gozunu ac bıraz ya olmaz boyle kenara gecmıs napıcam nedıcem bosanmak istemıyorum dıyorsun. Boyle kocayı bosamayıp napıcan. Kendını dişli göster biraz pısırık gıbı durma o kaynana bısey bırakmaz.ailelerdende medet umma. Kanı bozuk bellı hepsinin

Bide sen evlendin bu herifle senin bekaretinde gitti oyle birakri seni yani bu her yonden sicti bu serefsiz adam sakin geri donme bak bende ozamanlar kac kere sans vermistim duzelir diye ama yok ayni bok en sonunda biti sukur simdi yine evlendim cok sukur cokda mutluyum kocamdan dunyalar iyisi siktir et cehennemin dibine kadar yollari var o anayla zaten o ne yuva kurar nede bibok cikar ondan omur boyu boyle mal mal yasar..
Ay sinirden catladim ya elime verseler o serefsizi
Yemınle bende nasıl uzuldum kıza. O kaynanaya hele nasıl karsımda dursa ucarım vallahi yaslı maslı dinlemeyip. Suna bak yaslıvdıyoruz saygı duyyoruz ama kadın herseye gucu yetıyor ıflak olmaz onlsr

Yemınle bende nasıl uzuldum kıza. O kaynanaya hele nasıl karsımda dursa ucarım vallahi yaslı maslı dinlemeyip. Suna bak yaslıvdıyoruz saygı duyyoruz ama kadın herseye gucu yetıyor ıflak olmaz onlsr
O herife o ana mustahaktir allahin pisiriki bir omur anasindan yuva kuramicak

Bi sakin ol. Korunuyordun değil mi? İnşaallah çocuk yoktur. Yoksa eğer bişeyler dağıt insanları sevindir. İllaki kocana veya babana bağımlı olmak zorunda mısın bi kendi ayakların üzerinde dur. Bak insanın başına ne geleceği hiç belli değil.
Altınların filan nerede? Ben olsam bi avukata danışırdım eşyalar çalındı diyede karakola şikayette bulunurdum.
+1
Bu rezillerden korkup haklarini onlara birakma sakın.. Anlasmali bosanip kolayca siyrilmalarina da izin verme..
Kendini toparlar ve haklarını ogren..
Dugunde nisanda takilan her sey senindir; bozdurmus olsaniz bile o miktari sana odemek zorunda..
Evine girip esyalari caldiklari icin de sikayetci ol..

Ben de eskiden sizin gibi düşünüyordum ancak bazen öyle bakmamak gerekiyor sanırım.

Anladığım kadarıyla eğitim hayatı oldukça kısıtlı konu sahibinin ve imkanların oldukça az olduğu küçük bir şehirde yaşıyor sanırım. Kadınların çalışmasına öcü görmüş gibi bakılıyor olsa ki babası ve kocası çalışmasına izin vermiyormuş.

Baba evleniyor ve kızını evlendirdiği için kadına kızı olduğunu dahi söylememiş.
Ne yapsın bu kızcağız?
hayatı zordur muhakkak. Çocuğu yok. genç. çok şaşalı bir hayatı olmaz belki ama ultra eğitimler gerektirmeyen kasiyerlik, çaycılık gibi işlerle insanlar çocuk okutuyorlar.
Kocası sorun olmasa tek dert kayınvalide olsa dönsün eşine. Ama sorun k.valide değil. Eş. O adam bu kadını ezdirir, ezer. Çocuk olduğunda iyice kapana kısılacak. Şimdi gerekirse bazı ihtiyaçlarından kısar asgari ücretle bile bir iş bulabilir. Ama çocuk olduğunda çok daha zor olacak. Ve durum o zaman daha da kötü olacak. Çocuğunu alıp baba evine gidemeyeceği için o eve, o hayata saplanıp kalacak.
Şimdi bir kendi var bakması gereken. iyi ki bakabilir. En azından böyle bir seçeneği olduğunu fark etmeli. Çünkü 1 yıl sonra bebeği olduğunda o ihtimali de olmayacak.

önce iyi bir avukat bul..
boşanmak istemiyorum gibi saçmalıkları kenara bırak..
adamın etmediği hakaret kalmamış, değer vermemiş, evi boşaltmış, üstüne tazminat da istemiş..
daha ne yapması lazım....
babana da bakma, çalışacaksın başka yolu yok..
hayatının kontrolünu başkasına verme..

26 yaşındayım şuan bu durumlardan dolayı babam ise girmeme izin vermiyo.Babamda pazartesi günü evleniyo bu arada kadının benim durumlarından haberi yokmuş istemezse napcam hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan cidden ağır şeyler yaşıyorum hak verin..
Korkmana gerek yok 26 yasindasin cocugun yok kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin baban seni hem evine almayip hemde calismana izin vermmeezlik yapamaz seni kabul etmezse ise girer kendine bakarsin evine kabul edersede cocuk degilsin bbandan is icin izin beklemen cok sacma senin hayatini biz bilemeyiz tabiki ama en iyisi bir is bul kendi hayatini kur oneve sakin donme kocanda seni mumla arasin o kaynanaida allah bildigi gibi yapsin insallah. Bunlardan sebep hayatini karartma daha cok gencsin

Kendini caresiz hissediyorsunda ondan boşanmak istemiyorsun yoksa sende farkindasin evlendigin adamin ne kadar sümsük bir herif oldugunun.Cilingirle git konus polise sikayet et evime benden habersiz girdiler diye cilingirde ifade versin polise veya baban hastanelik olmus o da sahitlik yapsin yada en kötü ihtimalle bosanma hemen gecici olarak yaptiklarini belgele oyle boşan.Sakın kendini caresiz hissetme muhakkak bir caresi vardir ama bunun icin bir an evvel kendini toparlamalisin.Altinlarinin pesine dus onlar senin hakkin babanda hem evlenecek hem seni calistirmayacak sen eve gelen anneyle mi ugrasacaksin.Bak senin alginla oynuyorlar izin verme herkes tepene cikmis indir onlari kendi kararini kendin almaya bak.

Bakin sağlıklı düşünemiyorsunuz bence şuan.
Bırakın her şeyi kendinizi kurtarın.
Kayinvalideniz insan değil.
Kocanız hic degil.
Suratlarına tükürün bırakın geride her şeyi.
Babanız çalışmanıza izin vermiyor olabilir ama.siz yetişkinsiniz...
Çalışın.

X