• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Eşimin Her İzin Gününde Bizi Bekliyor.. :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya neden :KK43: :KK43: bi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK43:
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..

Büyükler hep bekler. Cuma gitsen pazar bekler. Pazar gitsen salı bekler.
Eşin programınız olduğunu ya da evde dinlenmek istediğinizi söylemezse çağırmaya ve beklemeye devam ederler.

Onlar senin pazar günleri konusundaki hassasiyetini biliyorlar mı? Biliyorlar ise kv den seninle güç Savaşı'na girmiş olabilir.
Biz kv ve kp e pazar akşamları misafir kabul etmediğimizi bir yere gitmediğimizi ertesi gün okul olduğu için oğlanın banyo yapacağını söyledik. Sonra her pazar Akşamı bize gelmeyi istemeye başladılar. Kabul etsek de onlar geldi eşim çaylarını verdi. Ben oğlanı yıkadım. Uyuttum. Baktılar olacak gibi değil. Bıraktılar inat etmeyi.
Eşine Güzelce anlatacaksın. Başka çaresi yok. O ise ister ailesi ile senin aranda kalır, ister ailesine güzel bir dille anlatacak.
Bu arada çok haklısın.

Çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya neden :KK43: :KK43: bi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK43:
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..

Onlar senin pazar günleri konusundaki hassasiyetini biliyorlar mı? Biliyorlar ise kv den seninle güç Savaşı'na girmiş olabilir.
Biz kv ve kp e pazar akşamları misafir kabul etmediğimizi bir yere gitmediğimizi ertesi gün okul olduğu için oğlanın banyo yapacağını söyledik. Sonra her pazar Akşamı bize gelmeyi istemeye başladılar. Kabul etsek de onlar geldi eşim çaylarını verdi. Ben oğlanı yıkadım. Uyuttum. Baktılar olacak gibi değil. Bıraktılar inat etmeyi.
Eşine Güzelce anlatacaksın. Başka çaresi yok. O ise ister ailesi ile senin aranda kalır, ister ailesine güzel bir dille anlatacak.
Bu arada çok haklısın.
Peki bu bir hafya ailene bir hafta evine ayır konusuna ne diyorsunuz sizce iyi bir cozummu bu sundugim fikir

Bu arada çok haklısın.
Söylemiyor eşim hic birsey diyemiyor ne yazikki

Peki bu bir hafya ailene bir hafta evine ayır konusuna ne diyorsunuz sizce iyi bir cozummu bu sundugim fikir
Evliliğimin ilk yıllarında her Cumartesi Akşamı kv ye giderdik. Arabamız yoktu. Yürüyerek 30 dk sürüyordu. Kar kış demeden 6-7 ay gittik. Hafta içi de eve bi geliyordum kv kapıda bekliyor. Neymiş yemeği biz de giyecekmiş. Sonra bi gün dank etti bana. Papatya ne yapıyorsun dedim eşime dedim ki hangi kitapta yazıyor. Her Cumartesi farz mı bu bana. Gitmiyorum dedim. Sonra ne zaman denk gelirse o zöqan gitmeye başladık. Şu anda 15 yıllık Evliyim. Yılda 2 kere bayramlarda gidiyorum. Küs olsam yeridir ama.
Bu işi bi hafta oraya bi hafta buraya diye Düşünme. O haftanın durumuna göre davranırsınız. Zaten hafta içi görüşüyormuşsunuz.
Bu erkeklerin en büyük problemi ailelerine birşey diyememelidir zaten. Her sıkıntı bu noktadan çıkıyor.

Konusmanin faydasi yok bence.. Yavas yavas sen gitmemeye basla esinde zamanla gitmez pazarlari.. Haftanin her gunu gitmek zorunda degilsiniz ya

Anlayışsız insanlar zor.
Bir hafta oraya bir hafta burayanın size ne faydası var.görev gibi.
Iki aileyi de uygun olduğunuzda ziyarete gidersiniz.zorunluluk, kısas çok sıkıcı ve faydasız.

Çözüm olarak kısası öne sürmekte hoşlanmıyorum.

Ayrıca bence tartışmayı çok uzatmışsınız.
Tartışmak yerine tavrınızı belirleyin.
Ne istediğinizi, beklentinizi söyleyin ve uygulayın.

eşin sanırım annemde annem diye tutturmuyo gitmek zorundayız falan dememiş, senin söylediklerini haklı bulmuş gibi. güzel güzel konuşarak halledebilirsiniz bu işi, bi süre sonrada alışıorlar zaten. senin ailen nerde

Bir hafta oraya bir hafta buraya demeyin sakın,
Başlarda sen istiyorsan git ben bu hafta gelmek istemiyorum deyin, zaten siz olmayınca o da orda oturmaktan zevk almayacak emin olun, bir süre sonra da ayda bir falan ya da özel günlerde gidersiniz. Ama sürekli "benim yuvam evim burası ben evimde oturmak istiyorum,hiçbirşey yapmasak da eşimle evde vakit grçirmek istiyorum" diye vurgulayın

Bence pazar günleri sizin gününüz olmalı. Ne diye bir pazar onlara bir pazar sana ayırsın ki.... Zaten hafta içi de gidiyormussunuz. Haftada bir defa gitmek mantıklı...
Eşin bişi diyemiyorsa sen söyle kv ne.

Benim dikkatimi çekende daha evliliğin oturmadan hamile kalmışsın yarında torunu getirmiyor diye kaynana eşine şikayet edecek,kaynanan sinsi modeldenmiş işin zor

bu durumda senin yapabileceğin pek bir şey yok aslında
olay eşinde bitiyor..o annesine düzgün bir şekilde anlatmalı.

Benim bu yazılan lardan gördgum kadari ile evliglim oturma mis kızlar ve eşime ulasamyrm bu konular da napacagimi blmyrm cok çaresiz hissediyorum kendimi

Eşine sen söylemiyorsun madem ben söyleyeceğim bunun için huzurumuz yok.
Evlatlarının yuvasını huzursuz ettiklerini bilsinler de.

Söylemezse de gerçekten haftaiçi zaten görüşüyoruz.
Benim eşimin haftada bir izin günü var onu da bana ayırmasını istiyorum.
Lütfen gelmedik diye alınmayın, huzursuz oluyoruz ve tartışıyoruz.
Mutlu oluyor musunuz böyle diye dök içini.

Arsız ve sinsi kaynana bunun üzeri oğlunu arar ve gelini şikayet eder tabi gelinin söylemediği laflarıda ekler alsana huzur bozan cadı kaynana
Eşine sen söylemiyorsun madem ben söyleyeceğim bunun için huzurumuz yok.
Evlatlarının yuvasını huzursuz ettiklerini bilsinler de.

Söylemezse de gerçekten haftaiçi zaten görüşüyoruz.
Benim eşimin haftada bir izin günü var onu da bana ayırmasını istiyorum.
Lütfen gelmedik diye alınmayın, huzursuz oluyoruz ve tartışıyoruz.
Mutlu oluyor musunuz böyle diye dök içini.

Back