- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
KarışmaMerhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. (babası kumral, sosyal dememde annesi babası ile hep ilgilenir sohbet eder) Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip (kaynanam biraz sarışın, sessiz, soğuk dememde pek muhabbet etmez anne babasıyla. Hep odasında takılır).
Benim derdim değil ama eşime gözümün önünde öyle muamele yapılması beni üzüyor açıkçası. Sadece eşim değil başkasına yapılsada üzülürüm.
Not: Ayrı yaşıyoruz bu gördüklerim sadece misafirlik sırasında oluyor.
Eşimle kardeşi arasında 4yaş var.
Bir seferinde küçük oğluna bize ayrılmış olan tencereden alıp doymadıysan diye yemek ekledi (bunda sorun yok) ama eşime sen yermisin diye teklif etmemişti (biraz kilo almış o yüzdenmiş). Pizza yapmıştık eşim yemek istedi bekle o kardeşine özel seninki daha pişecek bekle diyor. Ikiside aynı pizza, aynı malzemeler. Kardeşinin acelesi yok. Yani o pizzayı bölüşüp diğerinide sonra yine bölüşüp yeseler problem olmayacak mesela.
Geçen kellikle alakalı konu açıldı küçük oğluna diyorki sana yakışır. Orada bile durduk yere iltifat ediyor oğluna. Haftada bilmem kaç defa yakışıklım der. Benim eşime en son ne zaman demiştir hatırlamıyorum bile. Eşimde tipsiz değil. Bir anne olarak iltifat edebilir yani.
Küçük oğlu çok güzel giyinirmiş, yakışıklıymış, zekiymiş. Yani her şeyin en iyisi sanki o.
Okul hayatlarında eşim başarılı olmuş. Ona yakın puanı kardeşi alınca övmeler falan.
Eşim en iyi üniversitelerden birinde sayısal bölüm okuyor. Kardeşi okumayacağım dedi. Bu seferde iyi para kazanıyor bari diye yine onu övüyorlar.
Bence çok üzücü bir durum. Bu gün monopoly oynadık mesela küçük oğlu kazansın diye bütün şeylerini ona satıyor. Çocukça bir oyun ama yinede ortada bir dışlanma var. Basit oyunda bile onun kazanmasını istiyor. Sonuç tabi küçük oğlu kazandı.
Bunlar sadece birkaç gün içinden hatırlayabildiklerim.
Aslında en çok cana yakın olup onları düşünen benim eşim. Kardeşi çok soğuk hep telefon oynuyor ve kısa cevaplar verip geçiştirir. Muhabbet etmez.
Eşime bu konuyu açtım diyorki hep böyleydi. Boşver takma, sen bir şey desende düzelmeyecek, ben alışığım diyor.
Yarın kaynanama bu konuyu açsammı diye düşünüyorum. En azında fark ettiğimi anlasın yani.
Yoksa hiç bir şey demeden, mesafemizi koruyup, hayata devammı etsek. Keşke böyle yapmasalar. Insanın ailesi öz annesi yapmamalı bence.
Ne öneride bulunabilirsiniz? Benim ve eşim için. Teşekkürler.
Yaraya basmışsın.Hibhi, bunun boyle oldugunu da esiniz soyluyor di mi size?
Ne diyecekti? Seninle evlendim diye annem ikimize de gicik oluyor mu diyecekti
Yaşınız daha 22, sanıyorsunuz ki bu cici ponçik gelin rolünü herkes yer. Burda yenmediğine göre aile içinde hayli hayli yenmemiştir. Eşinizin ailesiyle uğraşmayı bırakın, zaten eksilerden geliyorsunuz belli, iyice gözlerinden düşersiniz. Olan size olur yani.Salak salak niye yorum yapıyorsunuz o zaman. Ben diyorum adam gibi konunun benimle alakası yok. Benim kadınla oğlunun arasını bozma derdimde yok. Insan sevdiği kişinin ailesiyle mutlu olmasını ister.
Okudugum en sacma konu:)))Merhaba hanımlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktada yazdığım gibi kaynanam hep küçük oğluyla benim eşime farklı davranıyor. Benim eşim kumral uzun boylu, sosyal. (babası kumral, sosyal dememde annesi babası ile hep ilgilenir sohbet eder) Küçük oğlu ise sarışın, orta boylu, biraz sessiz, içine kapanık tip (kaynanam biraz sarışın, sessiz, soğuk dememde pek muhabbet etmez anne babasıyla. Hep odasında takılır).
Benim derdim değil ama eşime gözümün önünde öyle muamele yapılması beni üzüyor açıkçası. Sadece eşim değil başkasına yapılsada üzülürüm.
Not: Ayrı yaşıyoruz bu gördüklerim sadece misafirlik sırasında oluyor.
Eşimle kardeşi arasında 4yaş var.
Bir seferinde küçük oğluna bize ayrılmış olan tencereden alıp doymadıysan diye yemek ekledi (bunda sorun yok) ama eşime sen yermisin diye teklif etmemişti (biraz kilo almış o yüzdenmiş). Pizza yapmıştık eşim yemek istedi bekle o kardeşine özel seninki daha pişecek bekle diyor. Ikiside aynı pizza, aynı malzemeler. Kardeşinin acelesi yok. Yani o pizzayı bölüşüp diğerinide sonra yine bölüşüp yeseler problem olmayacak mesela.
Geçen kellikle alakalı konu açıldı küçük oğluna diyorki sana yakışır. Orada bile durduk yere iltifat ediyor oğluna. Haftada bilmem kaç defa yakışıklım der. Benim eşime en son ne zaman demiştir hatırlamıyorum bile. Eşimde tipsiz değil. Bir anne olarak iltifat edebilir yani.
Küçük oğlu çok güzel giyinirmiş, yakışıklıymış, zekiymiş. Yani her şeyin en iyisi sanki o.
Okul hayatlarında eşim başarılı olmuş. Ona yakın puanı kardeşi alınca övmeler falan.
Eşim en iyi üniversitelerden birinde sayısal bölüm okuyor. Kardeşi okumayacağım dedi. Bu seferde iyi para kazanıyor bari diye yine onu övüyorlar.
Bence çok üzücü bir durum. Bu gün monopoly oynadık mesela küçük oğlu kazansın diye bütün şeylerini ona satıyor. Çocukça bir oyun ama yinede ortada bir dışlanma var. Basit oyunda bile onun kazanmasını istiyor. Sonuç tabi küçük oğlu kazandı.
Bunlar sadece birkaç gün içinden hatırlayabildiklerim.
Aslında en çok cana yakın olup onları düşünen benim eşim. Kardeşi çok soğuk hep telefon oynuyor ve kısa cevaplar verip geçiştirir. Muhabbet etmez.
Eşime bu konuyu açtım diyorki hep böyleydi. Boşver takma, sen bir şey desende düzelmeyecek, ben alışığım diyor.
Yarın kaynanama bu konuyu açsammı diye düşünüyorum. En azında fark ettiğimi anlasın yani.
Yoksa hiç bir şey demeden, mesafemizi koruyup, hayata devammı etsek. Keşke böyle yapmasalar. Insanın ailesi öz annesi yapmamalı bence.
Ne öneride bulunabilirsiniz? Benim ve eşim için. Teşekkürler.
Hanımefendi herkes sizin gibi para mal mülk peşinde değil. Allaha şükür maddi durumum çok iyi. Sizede nasip eder umarım.Konu sahibi tum mali mulku sadece oyunda degil gercektede diger kardese bırakabilir diye tedirgin olmus olabilir
Herkes sizin gibi para mal mülk peşinde değil. Allaha şükür maddi durumum çok iyi. Sizede nasip eder umarım. Almanya bize bakmıyor eşim iyi bir ünide okuyor başarılı olduğu için üniversite veriyor. Ben kendim kendi paramla okuyorum. Sizede okumak nasip eder bir gün.Olayi simdi anladim yaa, en geç ben anladim sanirimikiside öğrenci, Almanya onlara bakiyor, iş yok güç yok. E dogal olarak ailelerden beklenti var. O yuzden evlat ayrimi demek, potansiyel mal varliginin haksiz bölünme ihtimali demek. Monopoly bu yuzden onemli iste, buyuk oyunu çözdüm bide zengin sarisinligi diye bisey var, konu sahibinin eşi ise kumral oldugu icin dogustan kaybediyo 22 yasinda olsaydim bunlari dusunup bende cok uzulurdum, konu sahibi su an benim gozumde hakli qiwhwhw
Fake değilim ama belki yalnış anlatmış olabilirim. Ana dilim türkçe değil. Evet öyle evlat ayrımı yapan aileler var ve eşim adına üzüldüğümü belirtmek istemiştim dalga konusu olmak değil. Teşekkürler.Kız fake olabilir konu gidişati m.ktan yere gidebilir ama konu doğru
Bir çok kaynana var çocukları arasında ayrim yapan biri de benimki.Detay yazmıyorum küfretmeden.. Allah'a havale ediyorum
Yaram değil. Siz benim niye neden evlilik yaptığımı benim durumumu bilmeden benim günahımı alıyorsunuz. Kaynanam bizim evlenmemize hiç bir zaman karşı değildi. Size yalan atacak halim yok. Başından beri konunun benimle alakası olmadığını anlatmaya çalıştım.Yaraya basmışsın.
Çok teşekkürler güzel yazdığınız için. Ben zaten eşimin aklına sokmuyorum eşim farkında olanların. Cidden öyle aileler varmış. Sadece eşim adına üzülmüştüm.Var öyle aileler mesela benim annem abimden canını istese abim verir merhametli hepimize düşkün ama ona hiç değer vermez eşinede öyle ama erkek kardeşim sürekli bağırır tersler ama ona hayran onun eşi ede öyle ben çözemedim ama anneme dedim kırdığın yerden sinanacaksin anne dikkat et yaşlandığında abime muhtaç kalma ne yüzle bakacaksın diye çok konuştum anlamadı kendi haline bıraktık bende abimle ve eşiyle daha çok ilgilenip arayı kapatmaya çalışıyorum evinizde iyi olun kulağınızı gözünüzü kapatın herkese diyorum sizde öyle yapın bence sarışınla bugdayla alakası yok bu arada bizimkiler ikiside esmer
Kiloma laf etmesi saçmaydı çünkü pek fazla kilom yokdu. Şimdide tam 58kiloyum. Yani ben 70civarıyken beni linçlemişti. O zamanda sağlıklıydım aslında. O kadın çok önyargılı dalga geçer gibi yorum attı ona sinirlendim. Benim derdim parada pulda değil sadece anlatmak istemiştim. Yine diyorum ailesiyle arasını bozma gibi bir niyetim yok.Siz de az değilsiniz şurada iki yoruma tahammül edemiyorsunuz kilonuza laf eden kayınvalideyi yolarsınız eminim.
Ayıp sadece. Sanki benimle özel derdiniz var gibi yorum yapıyorsunuz. Ikiside normal insan. Ikisininde bir birinden farkı yok. Sadece anlatmak istediğim evlat ayrımı yapılmasıydı. Bunu illa hayatınızda canlı görmeden anlamayacaksınız belki. Herkesin kalbi sizin kalbiniz gibi değil.Kuzguna yavrusu sahin gorunmesine ragmen gorulemeyecek seviyede cirkin demek o, karistirma simdi ortaligi
Yok kardeşide temiz iyi çocuktur. Onunla hiç bir problemim yok. Anlatmak istediğim anne babasına daha çok yakın olan dertleriyle ilgilenen, maddi manevi yardımda bulunan benim eşim. En azından onların görmezden gelinmemesiydi anlatmak istediğim. En azından ayrım yapılmamasıydı. Kalbinde kimi daha çok sevmesine karışamam tabiki.Alttan alttan kaynını gömüp, kocanı övmüşsün
Rahmetli anacım da hep abimi üstün tutardı, o şöyle o böyle diye ben hiç takılmadım, aksine hoşuma giderdi
O yüzden seni ilgilendirmez, sana saygısızlık yapılmadığı sürece sen karışma
Sizin yaşınızı bilmem ama kv 1968 doğumlu. Pek farketmez ama bu sene 23olacağım.22 yaşında koca mı olur yav?
Kaynana muhtemelen benle yaşıttırAllahım nasip etme.
Öyle deme, benim eski eşim kendisi ile birlikte üç erkektiler ve sadece benim eşim babasına benziyordu.Tipine gore cocuk ayrilmaz, az bi empati ya
O kadının yaptığı yorumlar sanki benimle problemi varmış gibi zaten. Benimde anlatmak istediğim oydu. Eşimin kendi derdi bana annem sarışınları seviyor. Kardeşime o yüzden hep daha çok yakışıklım der vs diye. Ben boy pos yarıştırmadım. Sadece detay verip ikisininde bir probleminin olmadığını yani ikisininde normal insan olduğunu anlatmak istedim. Iki çocuğu arasındaki fark boyları, saç renkleri birde biri içine kapanık diğeri daha konuşkan.Öyle deme, benim eski eşim kendisi ile birlikte üç erkektiler ve sadece benim eşim babasına benziyordu.
Kv de kocasından nefret edermiş. Benim kocama her baktığında ölen kayınpederi hatırlıyordu sanırım, bir gram sevmedi kendi doğurduğu çocuğu. Diğer iki oğluna bal börekti.
Konunuzu okuyamadım, yorumları da aynı şekilde. Birkaç yoruma denk geldim, cevap verdiğim kişiye de muhalefet etmek için değil, sadece o mesajına istinaden aksi şeylerin de aslında mümkün olduğunu anlatmak istemiştim.O kadının yaptığı yorumlar sanki benimle problemi varmış gibi zaten. Benimde anlatmak istediğim oydu. Eşimin kendi derdi bana annem sarışınları seviyor. Kardeşime o yüzden hep daha çok yakışıklım der vs diye. Ben boy pos yarıştırmadım. Sadece detay verip ikisininde bir probleminin olmadığını yani ikisininde normal insan olduğunu anlatmak istedim. Iki çocuğu arasındaki fark boyları, saç renkleri birde biri içine kapanık diğeri daha konuşkan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?