Kaynanam eşimi dışlıyor

Ne komplekslisiniz ya yok sarisin kumral sizene anne istedigine istedigini der mesafe koymak icin bahne arayan gelin konusu sacmalamissiniz

Oysa ben olsam uzun boylu kumral olana bırakırdım niye sarışın kısa boylu ve sessiz olana bırakayım ki.

Olayi simdi anladim yaa, en geç ben anladim sanirim ikiside öğrenci, Almanya onlara bakiyor, iş yok güç yok. E dogal olarak ailelerden beklenti var. O yuzden evlat ayrimi demek, potansiyel mal varliginin haksiz bölünme ihtimali demek. Monopoly bu yuzden onemli iste, buyuk oyunu çözdüm bide zengin sarisinligi diye bisey var, konu sahibinin eşi ise kumral oldugu icin dogustan kaybediyo 22 yasinda olsaydim bunlari dusunup bende cok uzulurdum, konu sahibi su an benim gozumde hakli qiwhwhw

Eşi 22 yaşındaysa kaynı 5 yaşında vardır kv ondan seviyor belki de.

Kayinvalideniz kayinpederinizi sevmedigi icin ilk bazi sebepler bulup cocuguyla bag kurmamis olabilir. Ya da farkli psikoljik problemler. Bazi anneelerde kucuk besikler hala evin kucuk bebisi gibi muamele gorurler. Bence ilgi odagini esinize cekip dertsiz basiniza dert aramayin, kayinvalidenizin kucuk kayniniza olan bu fazla duskunlugu eltiniz olunca baya sikinti cekecek gibi, uzak durun

Alttan alttan kaynını gömüp, kocanı övmüşsün

Rahmetli anacım da hep abimi üstün tutardı, o şöyle o böyle diye ben hiç takılmadım, aksine hoşuma giderdi

O yüzden seni ilgilendirmez, sana saygısızlık yapılmadığı sürece sen karışma

Eş 22 yaşında olunca 18 yaşındaki çocuğu kıskanıyorsunuzdur tabi. Ben de diyorum ne alaka monopoly, sarışınlık falan.

Yaşınız itibariyle daha çok sorunlar yaşarsınız muhtemelen ama annesiyle çocukları arasındaki meselelerin sizi ilgilendirmediğini anlarsanız sizin için biraz daha iyi olur.

Siz gerçekten bunlara takılıyormusunuz?

Çok gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz kendinize meşgale bulmanızı öneririm.
Bir de evlilikte mutlu olmak istiyorsanız eşinizin ailesinin eksiğini, hatasını bulup koştur koştur kocanıza yetiştirmeyin.
Not: 30 yıllık evli, eşiyle mutlu, eş ailesiyle geçimli bir kadınım.

Bence sallayın gitsin küçük oğluna takıntılı ona aşık olması sizin için daha iyi. Sizin eşinize mi aşık olsaydı. Sonra sizden kıskanıp sizle uğraşacak. Bence hiç ses etmeyin değiştirmeye çalışmayın. Siz sevin eşinizi yeter

Var öyle aileler mesela benim annem abimden canını istese abim verir merhametli hepimize düşkün ama ona hiç değer vermez eşinede öyle ama erkek kardeşim sürekli bağırır tersler ama ona hayran onun eşi ede öyle ben çözemedim ama anneme dedim kırdığın yerden sinanacaksin anne dikkat et yaşlandığında abime muhtaç kalma ne yüzle bakacaksın diye çok konuştum anlamadı kendi haline bıraktık bende abimle ve eşiyle daha çok ilgilenip arayı kapatmaya çalışıyorum evinizde iyi olun kulağınızı gözünüzü kapatın herkese diyorum sizde öyle yapın bence sarışınla bugdayla alakası yok bu arada bizimkiler ikiside esmer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…