kaynanam,eşim,zorluklar

Arkadaşım benim kavga çıkarmak istediğimi hangi kelimemden anladın ben bunca yıl yüz göz olduk ayrı evdede olmadığım için nasıl.mesafe konulabileceğini öğrenmek istedim

yani eşine yalan söyleyip kaynın askere gidecekken evine dönmemenden tavır almaya çalıştığın, tartışma çıkarmaya hazır olduğun hissine kapıldım

bunca zaman çekmişsin aranı bozma eşinle demek istedim

ayyy bi an göremedigim eltim mi yazdı bunu dedim aynı kaynanam oglunu ve kocasını bastırmıs gelini köle diye isteyen bi tip sonuc ne oldu oglu bosandı
cocuk öyle üzgün ki annem oldugu süreve ben hayatta evlenemem diyo

Niyetim kavga değil ama artık dur demek.istiyorum neden benim gelmemi.bekliyorlarki kaynanam gelecek misafirleri hep ertelemiş benim döneceğim zamana denk getirmiş ben gelmeden yavaş yavaş ağırlasaydı misafirlerini niye beni.bekliyor ki çocuğum küçüktü bana dediki herkes kendi çocuğuna baksın şimdide ben eğlenmenizi herkes kendi çocuğunu yollasın askere zaten senelerce ben annelik yaptım kaybına.yemeğini temizliğini her işini.ben yaptım.yetti artık

eş suclu kızın sucu yokki sucu asık olup onun icin dagın tepesine gelmek kadınlar cok fedakar ya cok fazla ezin su erkekleri biraz yaa offf icim sisti yazık kıza 2 ev birden

yanlız eger dayanabiliyosan 6 ayın kalmıs madem tasınıcak haftaya git 1 ay takıl 1 ay sonra gene annene git annem hastalanmıs de ananem hastalandı gene de uydur bisey gecir 6 ayı öyke

haklısın

ama bunları şimdi değil de baştan beri demen lazımdı

zararın neresinden dönersen kardır da

şimdi huzursuzluk çıkarsa yıllardır yaptıkların çöp olur ayrı eve çıkacak da tavır yapıyor olur adın

bu arada neden becerikli oluyorsun ki

beceriksiz ol

herkese yemek yetmesin

pasta börek temizlik yetişmesin

çocuk huysuz hasta gece uyumadı vs vs

çok sevindim ailenin yanında olmasına. Kimse kimsenin hizmetçisi kölesi degil canm yavaş yavaş İtiraz etmeye başla. evinden çıkma gitme onlara el sağlıklıgı etmeyen insanın evide temizlenmez. sen kendini biraz ezdirmişsin hem eşine hem kvne yavaş yavaş işte tırnaklarını göster yoksa ne ayrı eve çıkabilirsiniz nede kurtulabilirsiniz.

muhtemelen bi arkası yok kızın annesi yada ablası yakın olsa bu sekılde olamazdi en azından ablası mudahal ederdi benim kardesimi ezemezsiniz diye
Haklisin tabi ki ama ben kendim bir bireyim ve bu tarz konularda asla aileme gerek duymuyorum.
Kendi dilim,aklim var.
Esimle iyiysem kotu insani ben ezer gecerim.
Kimse icin canimi sikmam.. zaman gecip gidiyo kimse icin mahvedemem. Genel hayat felsefem.
Boyle insanlarla mesafeli olmak iyidir.
Insallah arkadas da artik kendini ezdirmicek.

bende böyleyim ama arkadas öyle degil sanırım eside susuyoda karısınada sus cevap verme diyosa kız en yapsın
zaten esi korumadıgı icin insanlar böyle yüz buluyo hep kadınlarımızda suc bu erkekleri bu kadar tepece cıkartırlarsa böyle olurr

Evet dogru.. en uyuz oldugum tip ana kuzusu..
Iyi niyetinin sinavini veriyor.

Basindan beri her seye boyun egmis kabul etmissin.. Yasantini hayatini degistirmissin.. Ne bekliyosun ki.. Bence arfkk hicbisey degismez. Agac yasken egilir demisler.. Bastan koyacaktin kendini isteklerini... Simdi bi anlami yok hicbisey degismez.heleki ana kuzusu bi koca..

boşuna dertlenme sen bile bile o eve gelin gelmişin

Yuzmüş yüzmüs sonuna gelmişsin bacim. ayri eve cikmana az kalmis.artik üzülme takma kafana.hazirligini yap tasinmanin ..zaten uzak oturacakmissin gidip gelmezsin elinden geldiğince. böylece az görüşürsun kaynananla..

Cnm bnm ya kiyamam sana azda olsa durumumuz ayni aslnda . ama eşim bnm boyle degil hani çok şükür. Nese smdiye kadar sabretmissin maden azcik daha sabredersen tasinicaksn zaten eşin degisir boylelikle umarm yani. Eşin iyise gerisi vız gelir tirs gider. Sabrın sonu selamettir..

Ayrı eve çıkmazsa esiniz anan mi ben mi de bu nasıl ew anlayış sen hizmetçilik yap diyemi gittin.bide laf sokmuyorlar mi çıldırıyorum boyle kaynanalara

Sende peygamber sabri mi var ya?
Birak lutfen, elleri ayaklari tutuyor, herkes kendi isini yapsin.
Sen esinle hayat arkadasi olmak icin evlendin, annesine hizmetci olmak icin degil.
Biraz sert yazmis olabilirim ama boyle seyler okuyunca sahiden sinirleniyorum, lutfen daha fazla ezdirme sen de kendini.

Sevgi hersey degil demek ki. Uni mezunusun ve koye gelin, kaynanana hizmetci gidiyorsun. İlk hatan pisirik bir esle evlenmen.

İkinci hatan kendini köle gibi kullandirman. Basta taviz vermemeliydin. Ayaklarinin ustunde durmaliydin. Kocan ne derse desin ezilmemeliydin.

Madem tasinacaksin yapacagin tek sey, ayda yilda bir gideceksin kaynanana. Her cagirdiginda hemen emrine amade olmayacaksin, kocana da yeri geldiginde resti cekeceksin.

Ayrica kaynin askere gidiyorsa o onun sorunu. Cagirsin kizini agirlasin milleti. Ayyy senin yerine sinirlendim.

Dik durun kendinizi ezdirmeyin artik. bu zulüm bitmez kat be kat artarak devam eder bir kac seneye kalmaz o hayvanlari da size baktirirlar! Böyle insanlıktan nasibini almamış ama yeri geldiginde adamliktan gelenek Görenekten bahseden insanlardan nefret ediyorum

Klasik kaynana belası!!!! Başta kendini ezdirmeseydin herseylerini yapmasaydin keşke kırmızı bı cizgin olsaydın . Hiç bir şekilde ne dinen ne hukuken eşin hariç kimsenin işini gücünü yapmak gibi bir zorunluluğun yok . Ha insan evladı olur insan gbi davranırlar sen zaten kendin yapmak istersin ama elini vermişsin kol istemiş bunlarrrr . Veeeeeee kusura bakmasın senin evin ayrı olduğu halde onda iş temizlik yapcksn gelen gideni agrlicksn ve senede 1 baba evine gideceksnde sana nekdr kalacağını soylicek öylemi yakarım o kaynağı bennn terbiyesizzz neden sen işlerini yaptirriken hergun kendi evine getirtirken benim kendi baba evine gitmem beni bakmış büyütmüş insanlara gitmeme kariscn yirtrm o agzni onuuu hadsizzzz büyükse büyüklüğünü bilecekkkk . Kaynanalara kendinizi ezdirmeyin en başında bile belli bir mesafe iz olsun cnku arsizlasiyorlarrrrr

Aynı benim kaynanam sankim
Böyleleri bide yaptığınıda inkar ediyor arkandan iftirada atıyor
Allahım böylelerini uzak tutsun hepimizden
İnsanı dinden imandan çıkarıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…