Kaynanam Doğmamış Çocuğumun İsmine Karışıyor!

Kız ne üzülüyon bu kadar Fadime nil koy nil diye seslen olsun bitsin zaten büyüyünce çocukta nil ismini kullanacaktır şimdiden hayırlı doğumlar olsun.

Canım bence ne senin istediğin ne kv nin istediği olsun eşinle ortak başka bi isim bulun. Tabiki yanlış kv nin yaptığı ama eşinin tavrı ortada ve bu hamile halinle sürekli ağladığına Üzüldüğüne değicek bişi değil. Sen bu konun üstüne gittikce eşinin gözünde gerçekten şımarık kız çocuğu olucaksın. Ne sen üzül ne de eşini üzüp arada bırak.

Aslinda bu herseye yorum ve karisma konusundan ben de muzdaribim ama entrikaci olmak lazim onu anladim. Kendi canin kanin da olsa ezdirmeyeceksin kendini kimseye

Eşiniz anne ağzına bakıyorsa o zaman önce kv ikna etmek gerek gibi.Eğer eşiniz de böyle diretmeseydi bir sorun olmazdı iki isim koyar geçerdiniz.Kv kendini mi acındırdı acaba öyle? Ne olursa olsun karar senin ve eşine ait 3.kişi karar vermemeli bence.

o zaman soyle de, isim listesi yap bir tane. Ne kaynanamin ne benim istedigim isim olsun. Kura cek de. Bence bu kadar olayi buyutmeye gerek yok isim icin. Kizimin ismini esim buldu ben de sevdigim icin onayladim. Oglumun ismini de esim seciyor cunku ben o konularda cok beceriksizim ve hevesli de deyilim sahsen.

Bence kazanacagin savasa gir sekerim.
Birak kaynanan koydu bu ismi diyelim, ikinci cocukta da sen koy. Nolucak sanki.

Kadın haklı,aklına gele gele Nil mi geldi Allahaşkına ?
Nilüferlere Nili,Nilü,Nil derler genelde.Kaldı ki Nil zaten Nilüferin içinde geçiyor.

Annenin adı Ayşegül olsa,sen Ayşe adını seçsen,ne alaka annemin adı Ayşe değil Ayşegül mü diyeceksin ?
Veya Kayınvalidenin adı Nilüfer olsa,eşin gelip Nil olsun dese aklına aynı şey gelmez mi ?

Başka isim bulun herkesin gönlü olsun.Fadime Nil de korkunç bu arada...

Bana göre çocuğun ismine sadece anne-baba karar vermeli ama ne senin ne onun istediği olsun yoksa iki tarafa da eziyet olur. Allah yardımcın olsun.

Bence benim adim koyulacak diye tutturan kayinvalide sendromundan daha iyi. Kimse ailesinden isim koymasin olsun bitsin harap etmeyin kendinizi. Cunku soyle birsey var o kendi annesinin ismiyle gelse kabul etmezdiniz.

Eşine 9ay karnında taşıyan benim ve ben bebeğin annesiyim hiç analık hakkım yok mu desenize. Yok illa o isim diye diretirse buyursun kvniz doğursun becerebiliyorsa amannn en olmadı 2 isim koyun :)

Nefret ediyorum böyle insanlardan ya insanların huzursuz mutsuz olmalarından ZEVK alıyolar sanki !!! Kendisi zamanında istediklerini yapamamış olabilir tamam ama çocuğun adına da anne baba karar vermeli bence. Ayrıca annenizin adıyla çok benziyor nil , nilüfer... O yüzden de karşı çıkıyor olabilirler en iyisi ismi değiştirin ama yinede kaynananızın dediği ismi koymayın. İpleri şimdiden eline verirseniz sonra söz hakkınz olmaz.

Niye tepkini sert bir dille koymuyosun. Bazi inasanlara
Sert konusmassan anlamazlar.
Benim KV de ben hamileyken isim buluyordu bebegime,
Ciddiye almiyodum, benim bisey demedigimi görünce
Bu demezmi kesinlikle bu isim olcak demeye.
Benim salterler bi atti, benim dogurcam cocugun ismini
Koymak kimseye kalmadi, bidaha asla duymim deyince sok
Gecirdi o son oldu..
Not: kayinvalidem 4 cocugunun hicbirinin ismini kendi koymamis.

Güzel giden evliliğim vardı diyorsun daha 4 aylık evlisin cicim ayların bile bitmemiş tabiki güzel gidecek benim kayinvalidem de yağmur koymak istedi birakmadim kendi istediğim oldu 9 ay karnında taşıyacaksin adını o koyacak oh ii valla izin verme biraz dişini göster yoksa çok ezerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…