Bazen gerçekten inanamıyorum okuduklarıma. Biraz sakin düşünür müsünüz, böyle bir psikolojiyi 4 aylık evlilikte yok edebileceğinizi gerçekten düşünmüyorsunuz herhalde
Siz annesiyle çatışma halinde olmaya devam ederseniz buna zaten imkan yok da, belki biraz ılımlı olursanız seneler sonra sizin de onun ailesi olduğunu ona kabul ettirebilirsiniz.
Okuduklarım karşısında hayretler içerisinde kaldım. Adam annesini herkesten her şeyden tüm sevgilerden üstün tutuyor bunu terazi örneğiyle de gözünüze sokuyor ama siz kalkıp da bu kadınla ters düşmeyi göze alabiliyorsunuz. Başından belli değil mi eğer o kadınla kavga ederseniz yenilenin siz olacağı? Nedir bu elinden oyuncağı alınan çocuk gibi çırpınışlarınız?
Ben olsaydım sizin yerinizde bu konuşmayı duyduğumu eşim sizinkisi gibi olsaydı asla ve asla söylemezdim. Zaten baştan hangi isme karar verdiğimizi söylemezdim. Bakalım düşünürüz o zamana daha çok var derdim o sırada da eşime alttan alttan o ismi benimsetirdim. Böyle bir kaynana böyle bir eşe sahipseniz biraz uyanık olmakta fayda var herkesin suyuna gidip kendi istediklerinizi yaptırabilirsiniz ama böyle annen mi ben mi olayına dönerse üzgünüm zaten siz başından bu savaşın mağlubusunuz.