• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Doğmamış Çocuğumun İsmine Karışıyor!

Eşiniz kayınvalideniz için bu yaşına kadar kimse fikrini sormadı adam yerine koymadı o yüzden onun dediğini yapacağım diyor demesine de aynı şeyi sizin için yapıyor onun farkında mı acaba eşiniz? Sizin yerinizde olsam vazgeçmem 2 çocuk doğurdum ilkinin ismine eşimle ikimiz karar verdik, ikincisinin ismine sadece ablası (kızım) karar verdi.:KK48:

canım tabiki kendi istediğin ismi koyacaksın. eşine çok sert tepki verme. bu konuyu da bir süre açma. çünkü sert çıktıkça adamlar inada bindirip annelerini savunma yoluna gidiyorlar. annesine de ters davranma normal ama mesafeli ol, zamanla unutulur merak etme. herşeyin başı inat etmemekten geçiyor. olgun ve anlayışlı olursan eşin hep arkanda olur. kendini üzme lütfen.

eşimle birbirimizi severek evlendik. 5 yıldır da nişanlıyız. Eşimi de gayet iyi tanıyorum. Annesinin lafından çıkmadığını da biliyorum. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için bu bebeği yapmak istedik.
Esin dusuk tehliken varken seninle ilgilenmek yerine annesini ornek gostermis ya canim bence bu kadar emin olma isim icin israrci ol

istersen 10 sene nişanlı kalınsın ama aynı evin içine girmedikten sonra insanlar birbirini tanıyamıyor maalesef ...

Çok acele davranılmış bebek için allahın takdiri.. bende 4 aylık evliyim ve eşimi çoook uzun yıllardır tanıyorum anne olmak istiyorum ama şimdi asla çok erken çünkü ..

neyse eğer eşine sevgine güveniyorsan ki önce kendine güvenmen gerek çocuğunun ismini eşin ve sen koyun kv değil ama çok kararlı olman gerek eşinde ne öyle anne kuzusu annem ne derse o annesi seni boşamasını istese boşucakmı hemen töbe töbe sinir oluyorum böyle erkeklere

Eşiniz kayınvalideniz için bu yaşına kadar kimse fikrini sormadı adam yerine koymadı o yüzden onun dediğini yapacağım diyor demesine de aynı şeyi sizin için yapıyor onun farkında mı acaba eşiniz? Sizin yerinizde olsam vazgeçmem 2 çocuk doğurdum ilkinin ismine eşimle ikimiz karar verdik, ikincisinin ismine sadece ablası (kızım) karar verdi.:KK48:
Aynısını söyledim. Cevap vermiyor ben öyle deyince. Ama eşimin de bu konuda normal insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum. Annesi üzülmesin de kim üzülürse üzülsün. Bir keresinde (nişanlıyken) terazinin bir kefesinde sen, ablam ve babam bir tarafında da annem olsa annem ağır basar demişti. Herkesten vazgeçermiş, ama annesinden vazgeçmezmiş. Bu yüzden diyorum. Beni sevdiğini biliyorum. Babasını sevmiyor mu? Ya da ablasını? Ama annesine karşı apayrı bir yaklaşımı var. Sağlıksız bir psikoloji bu. Kıramıyorum bu yapısını..

haklısınız sonuna kadar esınıze uygun bır dılle anlatıp ısteklerınızı ve sıkayetınızı bıldırın sonucta annesı ıle cızgıyı koruması gereken kısı o.
ve ne kadar esınız boyle tavız verırse kayınvalıdenız okadar yasamınıza mudale eder,
gercekten bu hep boyle oldu cevremde

İsim kv yi neden bu kadar daraltır ki ve kv nin istediği isim ne ben onu çok merak ettim
ikisnide koyun olay çözülsün

Bırak koysunlar istedikleri ismi. Dava açar değiştirirsin. Kapak olur ! :D

Soyadı babadan zaten, ismi de anne koysun. Ne bencil insanlar varya!

Aynısını söyledim. Cevap vermiyor ben öyle deyince. Ama eşimin de bu konuda normal insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum. Annesi üzülmesin de kim üzülürse üzülsün. Bir keresinde (nişanlıyken) terazinin bir kefesinde sen, ablam ve babam bir tarafında da annem olsa annem ağır basar demişti. Herkesten vazgeçermiş, ama annesinden vazgeçmezmiş. Bu yüzden diyorum. Beni sevdiğini biliyorum. Babasını sevmiyor mu? Ya da ablasını? Ama annesine karşı apayrı bir yaklaşımı var. Sağlıksız bir psikoloji bu. Kıramıyorum bu yapısını..

Evlenmesin arkadaşım gerçekten böyle adamlar evlenmesin. Annesinden vazgeçemiyordu madem otursaydı anasının dizinin dibinde. Eşinin anlamadığı şey evet o annesi mutlaka ki eşiniz için değerli öyle de olması gerekir ama sizde doğacak çocuğunun annesi olacaksınız sizde çok değerlisiniz.

Acikcasi ben boyle diyen biriyle evlenmezdim

Bence anneler koymalı bebeğin ismini. Benim dört ay önce oğlum Doğdu, eşim hamileliğimin başından itibaren sen taşıyorsun sen koy adını dedi. Herkesin yanındada böyle dedi için kimseye laf düşmedi. Her zorluğu anneler yaşıyor anneler koymalı bebeklerinin adını

Sizin ve kvnizin istediği isimleri çok merak ettim. Akıllı olun çok zıtlaşmayın bir süre konuyu açmayın ama yine kendi istediğinize getirin veya ikiside konsun güzel ise..

Evlenmesin arkadaşım gerçekten böyle adamlar evlenmesin. Annesinden vazgeçemiyordu madem otursaydı anasının dizinin dibinde. Eşinin anlamadığı şey evet o annesi mutlaka ki eşiniz için değerli öyle de olması gerekir ama sizde doğacak çocuğunun annesi olacaksınız sizde çok değerlisiniz.
:):)

Back