Kaynanam Doğmamış Çocuğumun İsmine Karışıyor!

Kayınvalidenizle kavga etmenizin evliliğinize hiç bir artısı yok ki? Kayınvalidenizle kavga etseniz ve hatta bu kavgayı kazansanız. Kadın size hak verse bile sizin evliliğinizdeki esas sorun olan eşinizin sizin fikirlerinizi umursamaması olayına hiç bir faydası yok.

ne yapmamı önerirsiniz? ben artık dayanamıyorum bu duruma. yaşanan onca şeyden sonra hiç bir şey olmamaış gibi davranamam. hem kavga edersek belki araya soğukluk girer ve eskisi kadar karışamaz olur.

ne yapmamı önerirsiniz? ben artık dayanamıyorum bu duruma. yaşanan onca şeyden sonra hiç bir şey olmamaış gibi davranamam. hem kavga edersek belki araya soğukluk girer ve eskisi kadar karışamaz olur.

Valla siz de haklısınız ama o kavganın iki sonucu var. Birincisinde siz haklı çıkarsınız ve içiniz soğur ama temek probleminize bir artısı olmaz. İkincisinde ise kv inatlaşır siz inatlaşırsınız sonunda kimse haklı çıkmaz içiniz de soğumaz aksine hamile halinizle daha da gerilirsiniz ve eşinizle aranız daha da bozulur.
Bazen kafamızda bir insanlar tartışırken hep böyle bir bir cümle söyleyeceğiz lafı gediğine koyacağız gibi olur ama gerçek hayattaki tartışmalar hep öyle olmuyor malesef.
Umarım sizin durumunuza bir çaresi olur. Allah yardımcınız olsun.

ayy nasılda inada binmiş,bence biraz sabredin konu biraz soğusun konudan uzaklaşın biraz siz bastırdıkça onlar istemeyecek, onlar bastırdıkça siz isteyeceksiniz şahsen ben olsam biraz susardım kafamda plan yapardım eşimin ufak ufak kanına girerdim,

haklısınız gerçekten. çok teşekkür ederim..

konu malesef durulmuyor. ben açmak istemiyorum huzurumuz kaçıyor diye ama eşim beni ikna etmek için neredeyse her gün bu konuyu gündeme getiriyor. bitmeyen kabus gibi..

offf geri adım atsanız bir türlü atmasanız bir türlü kendimi sizin yerinize koyuyorum da çıkamıyorum işin içinden bence hamileliğinizin tadını çıkarın onlar konuşup dursun hele gün doğmadan neler doğar, daha çok var hem. belki ölür kv :)

Ya yanlış anlamayın ama kadın size yazıyor diyor ki, kavgayla alakası yok eşinizle alakalı sorun.

Siz de cevap yazıyorsunuz, belki kavga edersek kayınvalide karışamaz olur?

İsterseniz 10 yıl kayınvalideyle görüşmeyin, eşinizle ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Neden eşinizin annesine olan düşkünlüğünü klostrofobi gibi ele alıyor, maruz görüyor ama size olmayan düşkünlüğünden bahsetmiyorsunuz?

Aslaaa annen senin canin onlar ne dusunuyor bilmiyorum ama. Benim demek istedigim kv vede esinle isim yuzunden araniz aciliyorsa buda sizi uzuyorsa diye dedim tabi sizde kendi sevdiginiz ismi koymak istersiniz ben sadece size fikrimi söyledim faydasi olursa diye kendinizi uzmeyin diye hamile halinizle.kv de bir kenara birakin esinizle ortak yolunu bulun ne sizin söylediginiz nede kv söyledigi baska bi isim bulun onu sunun esinize ikinci cocukta nil korsunuz onu ikinciye saklayin esiniz ozmna kadar annesinin aklindanda kurtulur belki :)

Bencede kavganizi edin ama emin olunki uzulen siz olacaksiniz esiniz ordada annesini koruyacak ben bunada karsiyim ne yaa erkekler annelerini savunsun kv ogullarini bizi kim savunacak annemde ben siddetlenmeyim diye hep kv tarafini tutar amannn :-(

Diğer konunuzu da okudum şu an. Ve acikcasi artık sizin için uzulemiyorum. Çünkü olayın bu boyuta gelmesi sizin pasifliginizden kaynaklanıyor. Ne fikir verilse "asla yapamam " demişsiniz.

Lütfen alınmayın soylediklerime. Ama tavrınız beni burdan gerdi. Ne diyelim Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin küçük Fadimenin...

Yuhh yaa kadına bak .. Önce Nil olmaz annesinin adına uyduruyo diye tutturdu şimdi de kendi adını koymaya çalışıyo ..
Fadime ne yaa ..
Demek baştan beri aklındaki buydu .. Ama önceki konununda da söylemiştim, şimdi de söylüyorum buarada en büyük hata
eşinde ..
Bu çocuğu senle yaptıysa seninle ortak bir karara varmak zorunda ..
Annesi ne yani sen ancak kv ye fikrini sorarsan fikir verebilir ama karışamaz ...
Ayy yine çok sinir oldum ..
Buarada eşine söyleyecek laf bulamıyorum Kim şu devirde Fadime ismini çocuğuna koymak ister ki ..
Sana bunu nasıl savunuyor .. Hiç kendi düşünceleri bir duruşu yok mu bu adamın .

Diğer konunu okudum,geçmiş olsun.Kabullenmiş,boyun eğmiş,sadece şikayet etmek için konu açmışsın.
Bu zamana kadar çocuğa doğru düzgün bir isim bulup "hayır Fadime gelmiyor,X geliyor" gibi bir şey diyemedin mi ?
Kendi bulduğun ismi sonradan değiştrebilirdin.Vazgeçtik,bu daha güzel diyebilirdin.
Şimdi Fadime ağızdan çıkmış bir kere.Sende de direnecek gücü göremiyorum maalesef.
Fadime yeni nesle hiç uygun bir isim değil.Yok artık Dürdane deseydin.
Veya ciddi ciddi Kezban de bakalım eşin ne diyecek.Sana Kezban neyse bana Fadime aynı dersin.

zamanında annesi ezildi diye eşinizde şimdi onu yüzeltip sizimi ezmeye çalışıyor.bu konu fazlasıyla huzurunuzu kaçırı bence en güzeli hepiniz bir araya topaanıp istediğiniz ismi yazın sonra çekin artık ne çekirsa kabul edin çünkü bu konularda hep kadın ezilip üzülüyor hamile haliyle bence en azından bu şekilde bir şansınız olur yoksa emrivaki olacak iyice üğzüleceksiniz.allah ıslah etsin kaynananızı ve eşinizi .böyle arada köprü olmayıp taraf olan erkeklere çok kızıyorum.

Bencede kavganizi edin ama emin olunki uzulen siz olacaksiniz esiniz ordada annesini koruyacak ben bunada karsiyim ne yaa erkekler annelerini savunsun kv ogullarini bizi kim savunacak annemde ben siddetlenmeyim diye hep kv tarafini tutar amannn :-(

aynen katiliyorum sana annem aman ii olun diye sakinlestirir beni kv tarafini tutar ben kime anlatayim yahu

Fadime nedir yahu çocuğu hayattan soğutmayın bu şekilde. İlla koyulacaksa Fatma Nil koyun bence. Fadimeden kat kat iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…