Kaynanam beni mutfaktan kovdu

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
92
16
3
Merhabalar kızlar
Dün akşam eşimle kayınvalideme gittik.
Misafirler gelmiş, eşimin kuzeni ve onun annesi Görümcem ve kocası da vardı .
Yemek yiyeceklerdi, yardım ettim zar zor.
Yerde yiyorlar çunku,6 aylık hamileyim ,zor oluyor. Sofrayı hazırlamaya yardım ettiğimde çoğu zaman eğilip eğilip durdum.
Yemek yediler yer sofrayı mutfakta götürdük görümcemle,
Görümcem dedi sen yapma bi şey ben hallederim Tamam dedim.
Görümcem sonra kayınvalideme bi şey sordu, yumurtayi nerde koyim diye.Kaynanam bağırdı o anda 2 kişisiniz orda boş boş duruyorsunuz bi şey yapmıyorsunuz falan filan.gorumcem cikti mutfaktan,ben kaldım orda, yardım ettim.
Tek bi kelime söylemedi.
Eşimin kiz kuzeniyle konuşuyordu gülüyordu sacını okşadı.ben tek kaldım cok kötü hissettim o Yabancı hissettim kendimi.Bu kızı, kocamın erkek kardeşi icin istiyorlar. Bı kere açılmış bu konu böyle evlenmek için ...neyse
ben ve eşim mutfakta oturuyorduk kimse benimle konuşmadığı icin
kaynanam sen niye burda oturuyorsun salonda gec zaten mutfak küçük dedi.
Mutfakta görümcem vardı kaynanam eşimin kuzeni ve onun annesi.
Beni resmen kovdu mutfaktan.
Onlar daha duruyorlardı mutfakta.bi saat falan kaldılar
Gittim salonda oturdum.
Kahve yapicaklardi, tatlı falan da vardı, hıc yerimden kalkmadim yardım etmedim hic
çok sinir oldum.
Herkes sohbet ediyorlardı, gülüyorlardi ama beni hiçe saydılar.sanki ben bi hicmis gibi.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yoksa ben mi abartıyorum

Seninle nasıl ilgilensinler istiyordun ki... Hamileymissin zaten yapabildiğini yap sonra çekil otur, hatta yapma bile iyi hissetmiyorsan, ne olması lazımdı anlamadım ben, kiskanmissin kuzeni tüm mesele bu... Hiç umursama bu mu kaldı takılacak.

Hata sende ayrıca, kadınla derdiniz var zaten belli ki, niye hala herseye girmeye calisiyorsun ki, uğraşma, koy mesafeni bak yoluna, tavırlarından rahatsız olup yine de ilgisini beklemen mantıksız, geçmiş konularında belli ilk kez yapmıyor ki bu düşüncesiz hareketleri.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar
Dün akşam eşimle kayınvalideme gittik.
Misafirler gelmiş, eşimin kuzeni ve onun annesi Görümcem ve kocası da vardı .
Yemek yiyeceklerdi, yardım ettim zar zor.
Yerde yiyorlar çunku,6 aylık hamileyim ,zor oluyor. Sofrayı hazırlamaya yardım ettiğimde çoğu zaman eğilip eğilip durdum.
Yemek yediler yer sofrayı mutfakta götürdük görümcemle,
Görümcem dedi sen yapma bi şey ben hallederim Tamam dedim.
Görümcem sonra kayınvalideme bi şey sordu, yumurtayi nerde koyim diye.Kaynanam bağırdı o anda 2 kişisiniz orda boş boş duruyorsunuz bi şey yapmıyorsunuz falan filan.gorumcem cikti mutfaktan,ben kaldım orda, yardım ettim.
Tek bi kelime söylemedi.
Eşimin kiz kuzeniyle konuşuyordu gülüyordu sacını okşadı.ben tek kaldım cok kötü hissettim o Yabancı hissettim kendimi.Bu kızı, kocamın erkek kardeşi icin istiyorlar. Bı kere açılmış bu konu böyle evlenmek için ...neyse
ben ve eşim mutfakta oturuyorduk kimse benimle konuşmadığı icin
kaynanam sen niye burda oturuyorsun salonda gec zaten mutfak küçük dedi.
Mutfakta görümcem vardı kaynanam eşimin kuzeni ve onun annesi.
Beni resmen kovdu mutfaktan.
Onlar daha duruyorlardı mutfakta.bi saat falan kaldılar
Gittim salonda oturdum.
Kahve yapicaklardi, tatlı falan da vardı, hıc yerimden kalkmadim yardım etmedim hic
çok sinir oldum.
Herkes sohbet ediyorlardı, gülüyorlardi ama beni hiçe saydılar.sanki ben bi hicmis gibi.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yoksa ben mi abartıyorum
Eşinizle siz de akraba mısınız ?

Sizin bu kaynanayla derdiniz ne? :) bütün konularınız kaynana temalı. Bence mesafeli olun, ayrıca zorlanıyorsanız eğilip kalkmayın. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Yardım edecek durumda olmadığınız için ayak altında dolaşmanızı gereksiz bulmuş ve buna kızmış olabilir. Ama kaba davranmış tabi.

Takmak istemiyorum ama olmuyor napim.
Kendi kendime strese giriyorum neden böyle yaptı diye
Hayat bunları takmak için uzun değil bacım
Git bebişinle ilgili kitaplar vs araştırmalar yap oku
Boşunada kendini strese sokma yani gereksiz şeyler için

Seninle nasıl ilgilensinler istiyordun ki... Hamileymissin zaten yapabildiğini yap sonra çekil otur, hatta yapma bile iyi hissetmiyorsan, ne olması lazımdı anlamadım ben, kiskanmissin kuzeni tüm mesele bu... Hiç umursama bu mu kaldı takılacak.

Hata sende ayrıca, kadınla derdiniz var zaten belli ki, niye hala herseye girmeye calisiyorsun ki, uğraşma, koy mesafeni bak yoluna, tavırlarından rahatsız olup yine de ilgisini beklemen mantıksız, geçmiş konularında belli ilk kez yapmıyor ki bu düşüncesiz hareketleri.
Kendi yaptıklarına bakmıyor, hatta benden çok şey bekliyor.gecen anneme şikayet etmiş beni.

Amannn boşver yaa hamilesin zaten ben olsam hiç bi işe elimi sürmem banane ne halleri varsa görsünler gram umrumda olmazdı 🙄
Tripe giriyor sonra, kızıyor hanımefendi
Görümcem ben hallederim söyledi diye bende bi şey yapmıyordum o geldi kızdı bağırdı

Kadın seni kovmuş , bu ne saygısızlık. Bir daha ne evlerine uğra ne de canını sık

Tripe giriyor sonra, kızıyor hanımefendi
Görümcem ben hallederim söyledi diye bende bi şey yapmıyordum o geldi kızdı bağırdı
Sen de gitme bundan sonra bidaha da kızamaz mesafe koy araya o zaman tatlı olursun

Akraba evliliğine karşıysanız, eşinizin kuzeniyle kayınvalidenizin sohbeti hoşunuza gitmediyse ve bu sohbete olan tavrınız yüzünüze yansıdıysa; kuzenin aklını çelmeyin diye salona geçmenizi istemiştir kayınvalideniz.
Yok hic alakası yok.
Ağzımdan tek bi laf çıkamadi bunu için

Back
X