aslında onun derdi kimseyle konuşmayayım görüşmeyeyim ona muhtaç olayım..Aslında olay kendi annesiyle görüşmüyor annesi silmiş oda bize sarıyor.. Yok mecburen yavrumun doğumgünü olacak en mutlu günümüzde zehir olacak geriye de bişi kalmadı zaten... bazen düşünüyorum bir kızı olsaydı ne olurdu kendisinede sordum asla ve asla evlenemezdi dedi...Eeee kaçar giderdi seni mi dinleyecekti dedim de elimden ne gelirse onu yapardım diyor... Ama olay bizim ailelere geldi mi panter kesiliyorlar. Valla eşimde çok büyük kavgalar etti kimseden korkusu yokki hemen tel açıp hastayım diyor eşiminde elini kolunu bağlıyor....
benim ondan yana sıkıntım yokki şu davranışları yapması kendi evladı gibi davranırım ama insan bir yerde patlıyor taşıyamıyor artık. Onu götürdüm doktora değişen bişi yok gerçi kıskançlığını anlattığını hiç düşünmüyorum . bir ara çok daha kötüleşmişti sen dedim naptın ilaçlarını mı kestin evet 2 gündür içmiyorum dedi. İlaçlarını da ben takip edemem ki artık kendi evlatları bu kadar düşünmüyor . Bende uzak duruyorum benim esas sıkıldığım nokta annemde değil eninde sonunda babam bu tarz bir duruma denk gelirse beni huzurum kaçmasın diye ne anamı gönderir ne kendi gelir.... Hadi annemi bir şekilde idare ediyorum ama babamı edemem ki eşimi gerçekten çok sever biz üzülmeyelim diye kendinden fedakarlık yapar....bana ve kardeşlerime çok düşkün bu sefer kendi kendini yer ona kıyamam...
kaynana = dengesiz değil mi zaten
bayıldım yorumuna valla çok güldürdün beni saolasın...
canım sen şu aşamada kızın doğum gününe odaklan
sen elinden geleni yapmışsın zaten
aslında aklıma çok cinlikler gelmiyor değil... içeceğine diyorum az alkol koysam pamuk gibi olsa:d
ilk başta malesef bu sebeple tavırlıydı. Başta karşı çıktığını kendisi söyledi. Benim de bizzat şahit olduğum olaylar olmuştu. Bir bayan doktor eşimle çok görüşmek istemiş ama eşim yanaşmamış kendisi de bu işin olmasını çok istemiş. Hep oğlumu okuttum bir yerlere getirdim işin kaymağını sen yiyiyorsun tavırları olmuştu evliliğim ilk aylarında açık açık eziyet çektirdi eşimle çok kavgaları oldu. O sorunlar bitti daha doğrusu ne zaman çalıştığım işyerine geldi konumumu gördü o zaman sustu. Hatta gelinim şöyle iş yapıyor gibi etrafta beni övmeye başlamış.
ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. İyilikte yaranmıyor.. 2 gün önce bir tel konuşması yaptım ben aramıştım onu da aramam artık çok istiyorsa kendi arasın... Konuşma aynen bu şekilde yanında da görümcesi vardı resmen hava yaptı...'' napıyorsun ne ediorsun faslında sonra iyiyim anne çocukla uğraşıyorum durdurak yok dedim. Bırak kendini anlatıp durmayı yavrum napıyo onu anlat bana'' Ben kaldım zaten bir daha bulurda ararım...uyuz oldum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?