• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni korkutuyor....

aslında onun derdi kimseyle konuşmayayım görüşmeyeyim ona muhtaç olayım..Aslında olay kendi annesiyle görüşmüyor annesi silmiş oda bize sarıyor.. Yok mecburen yavrumun doğumgünü olacak en mutlu günümüzde zehir olacak geriye de bişi kalmadı zaten... bazen düşünüyorum bir kızı olsaydı ne olurdu kendisinede sordum asla ve asla evlenemezdi dedi...Eeee kaçar giderdi seni mi dinleyecekti dedim de elimden ne gelirse onu yapardım diyor... Ama olay bizim ailelere geldi mi panter kesiliyorlar. Valla eşimde çok büyük kavgalar etti kimseden korkusu yokki hemen tel açıp hastayım diyor eşiminde elini kolunu bağlıyor....

aslında onun derdi kimseyle konuşmayayım görüşmeyeyim ona muhtaç olayım..Aslında olay kendi annesiyle görüşmüyor annesi silmiş oda bize sarıyor.. Yok mecburen yavrumun doğumgünü olacak en mutlu günümüzde zehir olacak geriye de bişi kalmadı zaten... bazen düşünüyorum bir kızı olsaydı ne olurdu kendisinede sordum asla ve asla evlenemezdi dedi...Eeee kaçar giderdi seni mi dinleyecekti dedim de elimden ne gelirse onu yapardım diyor... Ama olay bizim ailelere geldi mi panter kesiliyorlar. Valla eşimde çok büyük kavgalar etti kimseden korkusu yokki hemen tel açıp hastayım diyor eşiminde elini kolunu bağlıyor....

zaten en büyük yalanlarıdır hastayım numarası yapmak ve duygu sömürüsü

Ya canim ben senin yerinde olsam onun dediklerini dinmezdim,duymazdan gelirdim,hele ailem konusunda.Annemi de getirirdim evime,istedigim baska birini de.Ona ne oluyomus ya ! Huzursuzluk cikarsa da cikarsin,eve almazdim o zaman...Sen de boyle yapsan,bi dener iki dener belki sonra senden istedigini goremeyince daha bi yatisir.? Ama senin kararli olman lazim,esinin de tabi.

sen kızının ilk doğum günü diye özeniyorsun bende öyleyim
herkes yanında olsun istiyorsun
bence sen kızına güzel bir doğum günü ayarla
hiç bunları düşünme onun istediği de bu zaten
beynini kızının doğum gününe odakla ne kadar güzel bir gün olacak
yavrunun ilk doğum günü
sen herkesi çağır gül eğlen giyin süslen
çıkacak olay varsa çıksın
belkide hiç çıkmaz boşuna üzüldüğünle kalacaksın
olay çıkarsa da herkesin görmüş olursun kızının da ilk doğum gününü zehir ettiler diye görüşmezsin olur biter

hay allahım ya insanın en güzel günleri sinirle geçiyor Allaha havale ettim artık uğraşmıyorum zaten... Ona karşı ne iyi ne kötü şeyler hissediyorum.. En büyük eltimi genç yaşında sinir sahibi yapmış bir gün kadın kollarıma yığıldı ... diğer eltimlere de aksine ölmüş mü kalmış mı umurunda değil.En yakın onlar oturuyor .. Haftalarca evlerine gitmemiş ortalama evleri bir sokak..bize yaklaşık yarım saat uzaklıkta heegün gelse bıkmaz...Artık eltilerle geyiğe vurduk onlar bana imreniyor ben onlara:D:D Asla ve asla da saygısızlığımız olmamıştır gören kaynanama sen bu dünyada cenneti yaşıyorsun derler...Amaç huzur kaçırsın öle kendini motive ediyor işte....

senin kaynanan hiç normal gelmedi bana:26:
sen onu alıp psikiyatra götür ikinizde anlatın sıkıntınızı birbirinizden ne beklediğinizi belki bir faydası olur
çünkü kıskançlığın bu kadarı da çok fazla:50:

benim ondan yana sıkıntım yokki şu davranışları yapması kendi evladı gibi davranırım ama insan bir yerde patlıyor taşıyamıyor artık. Onu götürdüm doktora değişen bişi yok gerçi kıskançlığını anlattığını hiç düşünmüyorum . bir ara çok daha kötüleşmişti sen dedim naptın ilaçlarını mı kestin evet 2 gündür içmiyorum dedi. İlaçlarını da ben takip edemem ki artık kendi evlatları bu kadar düşünmüyor . Bende uzak duruyorum benim esas sıkıldığım nokta annemde değil eninde sonunda babam bu tarz bir duruma denk gelirse beni huzurum kaçmasın diye ne anamı gönderir ne kendi gelir.... Hadi annemi bir şekilde idare ediyorum ama babamı edemem ki eşimi gerçekten çok sever biz üzülmeyelim diye kendinden fedakarlık yapar....bana ve kardeşlerime çok düşkün bu sefer kendi kendini yer ona kıyamam...

benim ondan yana sıkıntım yokki şu davranışları yapması kendi evladı gibi davranırım ama insan bir yerde patlıyor taşıyamıyor artık. Onu götürdüm doktora değişen bişi yok gerçi kıskançlığını anlattığını hiç düşünmüyorum . bir ara çok daha kötüleşmişti sen dedim naptın ilaçlarını mı kestin evet 2 gündür içmiyorum dedi. İlaçlarını da ben takip edemem ki artık kendi evlatları bu kadar düşünmüyor . Bende uzak duruyorum benim esas sıkıldığım nokta annemde değil eninde sonunda babam bu tarz bir duruma denk gelirse beni huzurum kaçmasın diye ne anamı gönderir ne kendi gelir.... Hadi annemi bir şekilde idare ediyorum ama babamı edemem ki eşimi gerçekten çok sever biz üzülmeyelim diye kendinden fedakarlık yapar....bana ve kardeşlerime çok düşkün bu sefer kendi kendini yer ona kıyamam...

canım sen şu aşamada kızın doğum gününe odaklan
sen elinden geleni yapmışsın zaten

bence eşin yılmasın işler size ve kayınvaldenize kalırsa bence ii olmaz

anlatmak istediğimi yaşadığım bir olayı anlatarak ifade edeyim size ben yeni nişanlanmıştım
nışanlım izinliydi kayınvaldem kayınpederim hepsi beni bekliyordu neyse ben gittim hoşgeldin beş gittin biraz oturduk
eşim hadi gel beraber sanayiye gidelim arabaya ilgili bişi yaptırcaktı hemen kayınpeder atladı aa annen bekliyordu beraber yemek yapacaklardı dedii bennn:58: kaldım öle hemen eşim ya annem herzaman yapıo dedi:34: banada eliyle yürü :10: işaretini yaptı bende kalim yardım edim demedim:77: o olduu bida böle istekler olmadı he ben hiçmi bişi yapmadım tabiki yaptım helali hoş olsun ama on yıllık evliyim bir arpa kırgınlığımız olmadı tatlı geldik tatlı gittik kayınvaldemde rahmetli bana geldiğindie bişey elletmezdim ona oda bana bağrırıdı çok iş yapıon yoruldun gel beraber uzanalım kestirelim derdi çok iyi bir kayınvaldem vardı ben ondan razıyım allahta ondan razı olsun mekanı cennet olsun inşallah:71:

ilk başta malesef bu sebeple tavırlıydı. Başta karşı çıktığını kendisi söyledi. Benim de bizzat şahit olduğum olaylar olmuştu. Bir bayan doktor eşimle çok görüşmek istemiş ama eşim yanaşmamış kendisi de bu işin olmasını çok istemiş. Hep oğlumu okuttum bir yerlere getirdim işin kaymağını sen yiyiyorsun tavırları olmuştu evliliğim ilk aylarında açık açık eziyet çektirdi eşimle çok kavgaları oldu. O sorunlar bitti daha doğrusu ne zaman çalıştığım işyerine geldi konumumu gördü o zaman sustu. Hatta gelinim şöyle iş yapıyor gibi etrafta beni övmeye başlamış.

Ne kadar saçma düşünüyormuş kayınvalideniz.Okuyan insan mı iyi insan oluyormuş(!).Ben üniversite mezunuyum hatta bankada güzel bir pozisyonda çalışıyordum fakat nişanlım çalışmamı istemediği,düğün hazırlıkları yapabilmek ve çok yorucu bir iş olduğu için ayrıldım işimden,şu an ev hanımıyım ve gayet mutluyum.Buna bir örenk verecek olursam;bir arkadaşımın ablası doktor.Ailesi doktordan başkasıyla evlenemezsin daha aşağı meslek tabakasından kimse olamaz diye baskı yaptılar ve kız doktorla evlendi ama 1. ayında dayak,aldatılma gibi sebepler yüzünden boşandı.İnsanları mesleklerine ve okul seviyelerine göre ayıran insanları hiç sevmiyorum.
Kayınvalideniz kıskançlık sınırını çok aşmış.Kendisi anne de sizin anneniz neymiş acaba!Kendi kızının evine gelemeyecek mi,hele ki biricik torununu göremeyecek mi?Bence en güzeli kayınvalidenizle kırıcı olmadan konuşmanız bu duruma açıklık getirmeniz.Annenizin de evinize gelmeye hakkı olduğunu açık bir dille anlatmalısınız.Sonuçta eviniz,siz ve eşinize ait kimin gelip gelemeyeceğine sizden başkası karar vermemeli,3. şahısları evinizin içine fazla karıştırmamanız lazım.Bu durumu eşinizle de konuşmalısınız.Eşiniz ben karışmıyorum demiş ama öyle bir hakkı yok,sonuçta sorunlu davranan onun annesi,kendi annesini kendisi uyarmalı güzel bir dille,sizin yanınızda olduğunu gösterip size destek olmalı.Eşinizle kesinlikle konuşmalısınız,kırıldığınızı,arada kaldığınız anlatmalısınız.İnşallah her şey düzelir,gönlünüze göre olur,çok zor bir durum.Allah'tan sabır diliyorum sizin için...

genede iyilikleri olmuş sana... k.walideler nedense oğullarını paylaşamıyorlar.. bende sanırım ilerde oğlumu kıskanırdım..

idare edirver canım ya... bak ne güzel bi kızın seni seven bi eşin var... ne kaynanalar var.. yüzüne gül bildiğini oku.. eşine hoş görün..

ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. İyilikte yaranmıyor.. 2 gün önce bir tel konuşması yaptım ben aramıştım onu da aramam artık çok istiyorsa kendi arasın... Konuşma aynen bu şekilde yanında da görümcesi vardı resmen hava yaptı...'' napıyorsun ne ediorsun faslında sonra iyiyim anne çocukla uğraşıyorum durdurak yok dedim. Bırak kendini anlatıp durmayı yavrum napıyo onu anlat bana'' Ben kaldım zaten bir daha bulurda ararım...uyuz oldum ya...

ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. İyilikte yaranmıyor.. 2 gün önce bir tel konuşması yaptım ben aramıştım onu da aramam artık çok istiyorsa kendi arasın... Konuşma aynen bu şekilde yanında da görümcesi vardı resmen hava yaptı...'' napıyorsun ne ediorsun faslında sonra iyiyim anne çocukla uğraşıyorum durdurak yok dedim. Bırak kendini anlatıp durmayı yavrum napıyo onu anlat bana'' Ben kaldım zaten bir daha bulurda ararım...uyuz oldum ya...

aman sende ne arıyon be ne yaparsa yapsın sana ne :60:

Back