Kaynanam bebegime takilan altinlari istiyor

arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
vermeeeeee

Allah ömür versin ama vefat ederse ne olacak mirasçılar evet bu sizin bebeğinizindi diye verecekler mi?
Bence direk konuşun kayınvalidenizle böyle birşeye gerek yok biz eğitimine harcamak istiyoruz sende ona sevgini versen bize yeter para pul önemli değil gibi

arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
Kesinlikle doğru değil. Ben kızımın eğitimi için bir hesap açmak istiyorum oraya yatıracğım deyin. Eşinize de bu setlerin yıllar sonra bir anlamı olmayacağını, modası geçmiş bişey olacağını, annesinin dw parasını boşa yatırmış olacağını söyleyin. Çok iyiliğini düşünüyorsa torununun ileride onun da seveceği birşey alsın. Zamanı gelince.

Yeğenim doğduğunda altını çok oldu. Annemler yengemle beraber gidip kuyumcuda kalın bir kelepçe bilezik alıp yengemin koluna taktılar. Sakın bozdurma ileride kızına takarsın hatıra kalsın dediler. Yengem 10 senedir saklar.

KV den iyi niyetli olsa bozdurup parayı kendi hesabında tutmak istemez, gider kuyumcudan alıp sana teslim eder. Kızın gelin olana kadar kim öle kim kala.

Bir saçma kayınvalide daha.
Ne istiyor yahu bunlar, her biri farklı bir olayla geliyor :KK70:

Verme canım, en mantıklısı emeklilik hesabı bence..

Bence verme torununa gelene kadar onları mutlaka kullanır üstüne size harcadım diye laf eder eşin küserse küssün ama verme altınları kaynanan böyle bi laf etti altınları istedi diye sen ona küstün mü yok boşver canım

Benimkinin eşi kV. Canım asla verme o para uçar gider bir de senin düğün paran ne yapıyor orada ev araba al gez sakin verme git altının Yap ve tak

Kv yanliş yolda tabiki bir kere o sizin evladiniz onun icin egriyi dogruyu herseyi siz bilirsiniz vasisi sizsiniz. İkincisi set ne alaka bari gercekten yatirim olabilecek birsey yapsa set demek ileride yari yariya zarar yapmak demek. Üçüncüsü şu an set yapsa ileride kiziniz takmak istemez modasi falan gececek.

Madem üstüne koymak istiyor siz verin anne ben üstune ekleyip kizimin adina okuma egitim masraflari icin hesap acip yatiracagim diyin.

Ayrica dugun altinlarinizi niye verdiniz. Ben bankada kasa kiraladim koydum kafam rahat. Kocaman insanlariz paramizin idaresini yapamayacaksak niye evlenelim..

Çocuğun adına bir emeklilik hesabı açıp oraya koyun. Bu arada kv yine geçtim siz daha kocaniza kendi fikrinizi dinletemiyorsunuz kv sizi niye taksın? ?? Kocanizdan korktuğunuz için kv ye cevap veremiyorsunuz önce şu korkuları yenip kendinize güvenin, haklıyken haksız konuma düşmeyin. Siz kendi hakkınızı savunmazsaniz kimse sizin için bunu yapmaz biraz sert olun

Kv cok saçma düşünceler içinde ne demek ben taktım da onlar getırdı ... kesınlıkle verme yarın kim öle kim kala kesınlıkle verme

ya kadin söylemiş işte ben millete taktim ki millet de geldi bebeğe takti diye. millete taktiklarini tahsil etmek amaciyla istiyor. böyle çocuklarının hayatını yönetmeye çalışıp huzurlarini bozan tipleri Allah'a havale ediyorum

X