Kaynanam bebegime takilan altinlari istiyor

O zaman kaynanan söylesin altın taktığı kişilere ona taksınlar altınları. Bebeğe takılan altınlar bebeğindir. Sizin bile hakkınız yok. Bir hesap açın bebek adına orada biriksin.

Ne gayret simdiden set aliyor
Benim kaynanam da bizden sonra dugunu olanlara taki takilinca siz takacaksiniz soz topladiniz demisti :) tabi esim bir tane bile vermedi haklisiniz bu konuda
Kocasın da iş yok ki. Kv herşeyi yapar haliyle. Yaxık valla.
Benim sorunum Iste hep Bu esimin Beni savunmamasi annem haksiz olsa bile hakli demesi kadinin Bizim hayatimizi yönetmek istemesi ve Bu ana kuzusunun hep annesinin yaninda olmasi bir evladim var ona bile karisiyor sanki kendi dogurmus Allah kimseye böyle bisey vermesin gercekten Beni kötü yorumlayipta kötuleyen ancak Benim durumuma duserse anlar gercekten Cok zor Bu yasta hayatimi zekasi ucuz Olan biriyle yönetilmesi

Evet, ama kv gelse konu sahibinin yüzüne sebepsiz tukurse koca kişisi yine annem haklı diyecek
Alanı kısıtlı ne kadar ben haklıyım desede boş
Altın benim hakkım dese yine boş...
Zaten bos Adam o zaman ailenin taktigi altinlari al Annemin taktiklari Annemin kasasinda kalacak diyor mantiga Bak ?

Ikiniz de ac gozlusunuz
Allahini seversen derdim bana yetiyor bide sacmalama Benim Acg gözlulugumle ne alaka Ben kizima aldigim maastan zaten aylik yatirim yapiyorum uzerine bide altinini tum bir parcaya cevirwcem Benim neyim varsa onun lafinizi bilin lutfen kasam Yok Ben evdemi sakliyim bilegimde dursun o zaman uc bes. altin icinde kasa acilmaz öyle

O altınları bozdurup kendine bi kolye bilezik al tak koluna kızımdan bana benden kızıma de ilerde tamamdır
Eşin karışmasın ne karı var ortada? Kız daha 10 aylık sanki 30larda hemen evlenicek

X