- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kız evlenmeyecek belki o zamana kadar kv ölcek veyaarkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
Kuzum konu sahibinin ailesi mi varmışBak sana komik birşey anlatayım.
Biz kalabalık bir aileyiz. Kardeşlerim annem babam kuzenlerim hepsi ayrı ayrı altın taktı.
Ailemden gelenler 2 tam altın, 4 yarım altın, 6 çeyrekti. Kuzenlerim dayılarım amcalatım derken....
Toplam da;
2 tam altın
4 yarım altın
15 tane de çeyrek altın oldu.
Bizim geleneklerimizde altın anneye aittir ve çocuğuna istediğini yapar.
Kv dem 1 çeyrek getirdi. Ve sülalesinden hiç kimse birşey takmadı. Şehir dışı oturuyorlardı.
Her neyse bikezik yapıcam dediğimde OĞLUMUN ALTINLARINI MI YİYECEKSİN!!!! dedi.
İroniye bak!!! Kimin altınlarının hesabını soruyor bana. Güler misin ağlar mısın. İçimden getirdiğin çeyreği al sok bir yerine diyesim geldi ya neyse.
Sonuç mu: 1 bilexik oldu. Sonra yaşam şartları taşınma esnasında ve kredi borcuna bölündü gitti.
Ama deseydi ver bana bak o zaman ben de şalter atardı. Sıkar o biraz.
Hepsi benim ailemden, benim için oğluma takılmıştı. O kadar.
Ne alaka ki.Kuzum konu sahibinin ailesi mi varmış
Düğünde takılanlar ben yaptım demiş almış
Çocuğun altınları ben taktım ki takıldı diyor
Ama kocada iş yok işte
Evet, ama kv gelse konu sahibinin yüzüne sebepsiz tukurse koca kişisi yine annem haklı diyecekNe alaka ki.
Benim babam da sülalenin ve komşularımızın düğünlerine takı taktı. Sonra onlarda abimin düğününde takı taktı.
Babam bir tane bile abimlerden altın almadı. Üstüne içi yeni eşya dolu bir de ev verdi. Düğünlerini de yaptı.
Ohoooo bu kadar fesatlık mı olur.
Düğünde takılan altınlar gelin ve damadın hayata borçlarla başlamaması için yapılan bir gelenek. Kv de alırsa eeee gelin damat ne yapacak!
İnadına bozdurur koluma bilezik yapar akşama da beğendin mi kocacığım bugün aldım derdimEvet, ama kv gelse konu sahibinin yüzüne sebepsiz tukurse koca kişisi yine annem haklı diyecek
Alanı kısıtlı ne kadar ben haklıyım desede boş
İnadına bozdurur koluma bilezik yapar akşama da beğendin mi kocacığım bugün aldım derdim
eşin de kv den de beş para etmezler.arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendimebilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda