Kaynanam bebegime takilan altinlari istiyor

Büyük harf sanal ortamda bağırmak demektir.
Yeni bir hesap acın oraya koyun. Yarim saatlik is. Bu konuda net olmazsanız onların istediği olacak. Bozdurdum hesaba koydum. Zamanı gelince beraber set yaparız sen yakarsın anne deyin.
Güzel bi fikir o zaman kendime acmaliyim Yoksa kizimin adina oldumu babaninda yetkisi var

hay kocana..
ona da sinir oldum bak şimdi..
ne diyip gömecek ona da ver cevabı otursun.
sen hakkını savunmazsan gördüğün gibi anası istediği gibi at koşturacak..
Anam Cok manyak bunlar cevap verme saygisizsin diyor Sence Ben cevap vermiyormuyum xD
Biraz yalaklan annem Sana altinlari versin diyor böyle birine hayatta yalaklanamam kendi hakkim Olan sey icin bide

Ailenin taktıklarını da mı o almış ya da kız tarafının taktıklarını

Bu kadın ile hala neden görüşüyorsunuz

Normal değil ki

Hepimizin anası babası düğüne gitti
Hediye götürdü bize geldi hala da bizim düğüne gelenlere gidip takı takıyorlar benden hiç takı parası istemiyorlar
Evet annemlerin taktigida onun hesabinda

Düğün günü kv sadece kendi taktıklarınımı aldı yoksa hepsinimi aldı (kendi ailen, akraba arkadaş bunları da mi aldı).. Eşine yıllardır heves ettiğini bilezik takamadıgını söyle psikolojik baskı yap madem o halde eşin alsın..bira duygu sömürüsü ve psikolojisik baskıyla yapılamayacak hiç birşey yoktur bence bu yolları denemelisin..asla asla bana takılan birşeyi kimsede bırakmam kendi takmışsa takmasaymış, takıpta gaspetmek diye bir dünya yok, kocanızda anne yancısıysa anasıyla yaşar, korkunun ecele faydası yok..

arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
arkadaslar 4 yillik evliyim Bebeğim 10 aylik ve simdiye kadar elime gecen bütün altinlari ceyrekmis yarimmis kaynanam Bana ver kizina bi tane güzel kalin bir set yapiyim diYor.
Kalin set icin o altinlarim yetmiyor Ama kendiside üstüne yarisindan Cok ekleyecek ve hanimefendi Hepsini kendi hesabinda tutacakmis kizim ilerde evlendiginde babaannesindwn bU SEti dugun hediyesi olarak takicakmis Ben kabul etmedim esimle suan küsüz kendisi anlamak istemiyor daha karlisin diyor annesi üzerine para ekleyecegi icin Ama Bence hic alakasi Yok kizimin tasiyla kusunu vuruyo resmen Kadin onun altiniyla ve kattigi parayla ona bi set yapcakmis Cok istiyorsa kendi parasiyla yapsin Onlar Benim hakkim Ben kendime bilezik yapmayi dusunuyorum zaten Benim Olan Neyse kizimindir VE BANA DEDIGI O ALTINLARI HANIMEFENDI TAKMIS KI MILLETE ONLARDA GETIRMISLER KIZIMA TAKMISLAR böyle bisey olamaz Ya esimle konusmuyoruz annesini tutuyor!
Arkadaslar Sizin Bu olaya bakis aciniz nedir? Esimin ve kaynanamin yaptigi dogrumu ? Sirf o altinlari Benden alipta degisik yolla hesabina koymak amac zaten dügün de taktiklarida hesabinda
Belki iyi niyetlidir düğünde negeldiyse kondu kaynanamgil vermeyen adam haberin olmadan alırdı

El kadar bebeğe ne seti yaa 30 sene sonrasının hesabı şimdiden mi yapılır atsın kenara 3 5 kız evlenene kadar birikir,şu yorumu yapmak bile komik,tam ne bu cüret diyodum ki düğün takılarının da onda olduğunu okudum

Belki iyi niyetlidir düğünde negeldiyse kondu kaynanamgil vermeyen adam haberin olmadan alırdı
İyi niyetli felan değil ölünceye kadar vermem demiş, resmen gasp etmiş..ölüncede zaten kasadaki herşey tüm aileyle birlikte ortak mirasa girer..ölme eşşegim ölme..

Siz haklısınız
Kv açıkgöz

Anam Cok manyak bunlar cevap verme saygisizsin diyor Sence Ben cevap vermiyormuyum xD
Biraz yalaklan annem Sana altinlari versin diyor böyle birine hayatta yalaklanamam kendi hakkim Olan sey icin bide

Evet annemlerin taktigida onun hesabinda

kocanda da iş yok..
sus pus otur istiyor demek ki.

ben olsam gıcıklığına annem kendi taktıklarını istiyor derdim..
kadına bak ya çökmüş resmen altınlara..

Tamamen hak
Aldı

Siz de ver altınlarımı diyeceksiniz

Bebeğin altınını isteyince de tabii onun da üstüne yat diyeceksiniz

Yani özetle cici gelin olmayın çenkirin
veriyorum ama kocası ne olursa olsun annesini destekler
Konu sahibi min ailesi, çocuğun var yuvani bozma diyor
Tamam çok geri durmasin ama ileri gidebilecek alanida yok...
Vs. Vs. Vs....

Allah dağına göre kar verirmiş derler seninki de öyle,kocam öyle kv böyle,öyle derler böyle yaparlar diyosun başka da bişey demiyosun

Şimdi biz sana burda ay ne saçma desek ne değişecek,kocan altınlar verilecek dese ne diyeceksin küsmekten başka yaptırımın var mi,kadın ailenin taktiği altınlara dahi çökmüş vermem diyormuş şimdi 5 10 çeyreği alda ne almasa ne

Kv nizin niyetini iyi bulamadim kusura bakmayin o kadar iyi niyeti suistimal edenler gorduk ki..
Hem set falan modasi gecen seyler bozdurunca cok fazla deger kaybediyor atsan atilmaz satsan satilmaz oluyor gercekten. Haa cok istiyorsaniz bozdurup bilezik yaptirin sanirim bilezikler 50-100 tl zarar ediyormus en kotu. Ama her zaman ceyrek yarim iyidir sizin bebeginize takildi kimseye laf dusmez. Küsen küssün bunun için küsülmez. Niyet kötü ben diyim..:kızgın:

Devamini simdi okudum dugundeki altinlarda kv de galiba, ne demek ben olunceye kadar vermem altinlari nasil insan bunlar.. siz ses cikartmadikca dahada devam edicekler

Son düzenleme:
Kasam mi var Hepsi kadinin kendi kasasinda
Aç bir kasa o zaman.Yada annemin kasası var oraya koydum de at bir yalan.O sana dalavere ediyo da sen kendi altını korumaya çalışınca mı kabahat oluyo.Eşinle de küsmüşsünüz zaten.Belliki bu işin baskısı yapılacak sana.Sende bi güzel uyanık ol sakın verme.

Dini açıdan çocuğunuza verilen hediyelere çocuğunuz ergenlik çağına gelene kadar dokunamazsınız caiz değildir size düşen çocuğunuz aklı baliğ olana kadar onları muhafaza etmektir. Onlardan kendinize de bilezik yapamazsınız. Onlar sizin hakkınız da değil. Şu aşamada sizin olan omun, onun olan da sizin değildir. Çocuk akli baliğ olana kadar ona gelen hediyeleri muhafaza etme ile yükümlüsünüz anne baba olarak. K Kader2410

Son düzenleme:
Ben durumumu biliyorum ve o yuzden satilmicagina eminim Benim tek amacim o kucuk altinlari toplu bi parcaya cevirmek Ama kizimin hesabina aktarmakta mantikli o hesap esimle ortak olunca babasi oldugu icin onunda yetkisi var o yuzden o kadar Cok oraya eklemek istemiyorum
doğal olarak eşine de güvenemiyorsun sen yap bir bilezik tak koluna canım ,sadece kendi adına hesap açabilirsen aç yok eşinle ortaksa boşver sen bilezik yap kafan rahat etsin ,hiçbirine hesap vermek zorunda değilsin öyle böyle derken kaptırma altınları çık yap bileziği

Sacmalik kim ona dugunde set taksin dediki.elindeki neyse onunla bisey alir takar.zihniyete bak ben taktimki takiyolarmis.sende bundan sonra o takanlarin cocuklarinin dugunune mevludune sunnetine gidip altin takmiycakmisin.daha ne ozaman onlarda onun yerine getiriyolar.

X