- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Bizim bir işimiz olduğundada diğer oğluna demiyor ama yine eşime diyor işimiz olduğunu bile bile
Bende onu anlamıyorum ben senin oğlunla evliyim o istiyor bizimlede evli olsun diğer oğluda var kaynanama eltim için size iyi davrandığı gibi bana davranmıyo demiş ama kaynanama iyi davranıyoya onun için önemlisi o oğluna iyi davranmasada olur allah çok büyükBurda en büyük suç eşinizde zaten gelin kaynana kavgalarının en büyük suçu erkekler iki tarafı da ayrı tutup ortayı bulamıyorlar veya haksız olan tarafa rest cekemiyorlar eşiniz neden sizi bu kadar ezdiriyor annesi olabilir ama sizde eşi siniz sınırı çekmesi lazım ben sizin yerinizde olsam bu konuyu çok sert bir şekilde konuşurum eşimle ve kayınvalidem ile de çok net bir çizgi çekerim mesafemi net olarak görür ki yorum yapmasın karışmasın müsade etmeyin saygısızlık yapmadan kendinizi çekin ki eşiniz de görsün annesinin davranışını ne münasebet istemiyormuş sanki onunla evleniyorsun asla anlam veremiyorum
Hayır demiyor hiçbirşey demiyor sonra ben birşey deyince kötü gelin oldum bu eve gelme dedilerSizin işiniz olduğunda eşiniz anne benim işim var abime/kardeşime söyler misin diyemiyor mu?
Eşim diyor deli benim annem bunun hakkından kimse gelemez bence yuvamı yıkacak diye korkuyorum
Hayır demiyor hiçbirşey demiyor sonra ben birşey deyince kötü gelin oldum bu eve gelme dediler
O kadar haklısınki durum tamda bu peki ben ne yapıcam bu durumda bıktım gerçektenCunku diger oglu oturmuş annem bir sey dese de hemen koşsam diye beklemiyor. :) Kim en kolay yonetilebilirse, kim annesinin agzinin icine bakiyorsa ona yukleniyorlar.
Benim kv kendi agziyla soylemişti. X(benim eşim) beni dinlemez eskiden beri ama Y (kaynim) ben ne desem dinler o tam benim oglum demişti.
Kaynana suçlu bulacaginiz son insan. Size yapilan davranişlar tamamen eşinizden dolayi yapiliyor.
Herşeyi götür getir al gel git yap bunları hep eşime kaynıma asla söylendiğini duymadım 3 senedir bizim bi işimiz olsa bile o gidip işi varmış sen yap demedi zaten çocuklarını öyle bir yetiştirmişlerki aman zorluk çekmesin rahat etsin biz herşeyi yapalım yanımızdan hiç ayrılmasınlar kafa bu şekildeEşinizden istediğine göre yapmak istemiyorsa eşiniz yapamam şu an diyecek siz değil ki. Velisi misiniz eşinizinde isteme diyorsunuz. Eşim annemle ilişkime karışsa ben kızarım şahsen. Fikir verebilir ben bazı şeyleri görmüyorsam ve onlar gerçekten varsa görmemi sağlayabilir o kadar. Gerisi yine bana kalmış.Bu şekilde kimseyi düzelteceğinizi sanmıyorum. Hem ne istiyor ki bu kadar
O kadar haklısınki durum tamda bu peki ben ne yapıcam bu durumda bıktım gerçekten
Banada gelmiyor biz eşimle iyi anlaşıyoruz ama ailesi gerçekten anormal onları yaptıklarına laf edemezsin onlar asla yanlış yapmaz bu şekilde hareket ediyorlar onların her dediğini yaparsan ses çıkarmazsan iyisinBilmiyorum. Dedigim gibi eltim benden buyuk gelin yillardir evli ve ayni sizin durumda. Eşiniz duzelmeden duzelmez sadece bir sey yapmanizla. Eşinizi nasil duzeltirsiniz bilmem bana bu tipler duzelir gibi gelmiyor da...
eşiniz çok uyanık, kendini hiç riske atmıyo bir güzel arada kalıyorsunuz. olayı bir sinir krizi çözer bence.Eşim bunlar böyle kabul et diyo ona göre hareket et diyo anlamaz onlar diyo durum bu
Eşim bunlar böyle kabul et diyo ona göre hareket et diyo anlamaz onlar diyo durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?