• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ailemi arayıp al bak nasıl kızın var diyecekmiş :(

Benzer bir olay yasadim esimle tartismistik telefonu yere attim kirildi ondan 2 3 ay sonra esim ameliyat oldu gecmis olsuna geldiler annemde bizdeydi kv beni sikayet etmis anneme
Annem de o babasinin kizi ben birsey diyemem babasi kac tane telefon kırdı demis
Ondan sonra kv bir daha sikayet etmedi

Burda en büyük suç eşinizde zaten gelin kaynana kavgalarının en büyük suçu erkekler iki tarafı da ayrı tutup ortayı bulamıyorlar veya haksız olan tarafa rest cekemiyorlar eşiniz neden sizi bu kadar ezdiriyor annesi olabilir ama sizde eşi siniz sınırı çekmesi lazım ben sizin yerinizde olsam bu konuyu çok sert bir şekilde konuşurum eşimle ve kayınvalidem ile de çok net bir çizgi çekerim mesafemi net olarak görür ki yorum yapmasın karışmasın müsade etmeyin saygısızlık yapmadan kendinizi çekin ki eşiniz de görsün annesinin davranışını ne münasebet istemiyormuş sanki onunla evleniyorsun asla anlam veremiyorum
Bende onu anlamıyorum ben senin oğlunla evliyim o istiyor bizimlede evli olsun diğer oğluda var kaynanama eltim için size iyi davrandığı gibi bana davranmıyo demiş ama kaynanama iyi davranıyoya onun için önemlisi o oğluna iyi davranmasada olur allah çok büyük 😭

Sizin eşinizin idare etme yöntemine bayıldım yanlış anlıyorsun demeyle idare ediyor
Ben olsam orada patlardım
Sen beni salak mı zannediyorsun türkçe biliyorum farkındayım neyi ne şekilde anladığımın diye
Ve tehdit de ederdim idare etme yöntemin bu şekilde olacaksa annenle muhattap olmayacaksan annenle ben muhattap olmak zorunda kalırım diye

Eşinizden istediğine göre yapmak istemiyorsa eşiniz yapamam şu an diyecek siz değil ki. Velisi misiniz eşinizinde isteme diyorsunuz. Eşim annemle ilişkime karışsa ben kızarım şahsen. Fikir verebilir ben bazı şeyleri görmüyorsam ve onlar gerçekten varsa görmemi sağlayabilir o kadar. Gerisi yine bana kalmış.Bu şekilde kimseyi düzelteceğinizi sanmıyorum. Hem ne istiyor ki bu kadar

Sessiz kalma? Araya mesafe koydurt. Yakın oturuyorsanız taşının mümkünse. Kendini ezdirtme. Yakın oldukça bitmez sorunlar

Cunku diger oglu oturmuş annem bir sey dese de hemen koşsam diye beklemiyor. :) Kim en kolay yonetilebilirse, kim annesinin agzinin icine bakiyorsa ona yukleniyorlar.

Benim kv kendi agziyla soylemişti. X(benim eşim) beni dinlemez eskiden beri ama Y (kaynim) ben ne desem dinler o tam benim oglum demişti.

Kaynana suçlu bulacaginiz son insan. Size yapilan davranişlar tamamen eşinizden dolayi yapiliyor.
O kadar haklısınki durum tamda bu peki ben ne yapıcam bu durumda bıktım gerçekten 😭

Eşinizden istediğine göre yapmak istemiyorsa eşiniz yapamam şu an diyecek siz değil ki. Velisi misiniz eşinizinde isteme diyorsunuz. Eşim annemle ilişkime karışsa ben kızarım şahsen. Fikir verebilir ben bazı şeyleri görmüyorsam ve onlar gerçekten varsa görmemi sağlayabilir o kadar. Gerisi yine bana kalmış.Bu şekilde kimseyi düzelteceğinizi sanmıyorum. Hem ne istiyor ki bu kadar
Herşeyi götür getir al gel git yap bunları hep eşime kaynıma asla söylendiğini duymadım 3 senedir bizim bi işimiz olsa bile o gidip işi varmış sen yap demedi zaten çocuklarını öyle bir yetiştirmişlerki aman zorluk çekmesin rahat etsin biz herşeyi yapalım yanımızdan hiç ayrılmasınlar kafa bu şekilde

O kadar haklısınki durum tamda bu peki ben ne yapıcam bu durumda bıktım gerçekten 😭

Bilmiyorum. Dedigim gibi eltim benden buyuk gelin yillardir evli ve ayni sizin durumda. Eşiniz duzelmeden duzelmez sadece bir sey yapmanizla. Eşinizi nasil duzeltirsiniz bilmem bana bu tipler duzelir gibi gelmiyor da...

Bilmiyorum. Dedigim gibi eltim benden buyuk gelin yillardir evli ve ayni sizin durumda. Eşiniz duzelmeden duzelmez sadece bir sey yapmanizla. Eşinizi nasil duzeltirsiniz bilmem bana bu tipler duzelir gibi gelmiyor da...
Banada gelmiyor biz eşimle iyi anlaşıyoruz ama ailesi gerçekten anormal onları yaptıklarına laf edemezsin onlar asla yanlış yapmaz bu şekilde hareket ediyorlar onların her dediğini yaparsan ses çıkarmazsan iyisin

Annesinin istekleriyle ilgili birşey denecekse eşiniz demeli, sizin bu konuda kayınvalidenizle konuşmaya çalışmanız yanlış olmuş. Rahatsız olduğunuz birşey varsa eşinizle konuşur onunla çözmeye çalışırsınız.
Eşiniz de annem deli diye işin içinden çıkmaya çalışıyor tüm beceriksizliğiyle.
Ayrıca kimse yuvanızı bozamaz eşiniz ve siz istemedikçe

Evlendiğin kişi seninle asla hayat arkadaşı olmayacak.. Eşim demen bile Yalnış....

Madem eşiniz bunlar böyle kabul et diyorsa en ilk basta kendisi kabul edip uzaga tasınacak

Genclerde örnek olsun yakın oturmayın

Back
X