• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ailemi arayıp al bak nasıl kızın var diyecekmiş :(

Sizden birşeyler istemediği sürece ana-oğul arasındaki ilişkiye müdahil olmayın.Sizlik bir durum yok ki ortada.

Oğlu bu durumdan rahatsızsa kendisi ifade etsin annesine.
Sizi ilgilendirmeyen bir konu yüzünden yaşadığınız strese değiyor mu?

Eşim diyor deli benim annem bunun hakkından kimse gelemez bence yuvamı yıkacak diye korkuyorum
Evliliginin temeli saglamsa disaridan bir guc yikamaz, icerden yikilir. Ama temeli saglam olmayan evlilik en ufak darbede yikilir.
Aileni arayip bir seyler soylemesinden, seni bu sekilde tehdit etmesinden korkma. Ailene gereken aviklamayi yapinca arkanda duracaktir. Saygisizlik degil senin yaptigin. Kadin sınırları asmaya calisiyor, sen de buna kiziyorsun. Seni evden kovdugu halde esin buna tepki gostermediyse esinde hata.

Sen ondan daha edepsiz ol, hiçbir lafın altında kalma. Eşiniz laf söylediğinde beni de böyle kabul etsin annen, ona göre hareket etsin ben anlamam de. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Tam olarak böyle davranirsan sevilir sayılırsın bu edepsiz ailesinde ama bence boşan o karaktersiz kocandan

Sizden birşeyler istemediği sürece ana-oğul arasındaki ilişkiye müdahil olmayın.Sizlik bir durum yok ki ortada.

Sizi ilgilendirmeyen bir konu yüzünden yaşadığınız strese

Tek yapabildiğim dua etmek çünkü beni zaten hiç sevmemişler eşimin karısıyım ona bile saygıları yok bunun sonunda psikolojim bozulacak gibi

Ben bir ara depresyon ve panik atak hastasiydim. O cukurdan cikmak icin cok mücadele verdim. Ve emin olun psikolojimi bozacak birilerini asla yakinlarimda barindirmam. Buna esim ve kendi ailem dahil. Saglik elden bir gitti mi geri almasi zor ve yinede 100/100 eski halinizi geri alamiyorsunuz. O yüzden size bu durumda tek verebilecegim tavsiye sagliginizdan olmadan önce kocadan olun daha iyi, sizi korumuyorsa.

İfade etmiyor işte sorun o onlarda nasıl olsa ses çıkarmıyor diye benim daha çok üstüme geliyorlar eşler ses çıkarsa arayı bulsa hiçbir sorun olmaz zaten nolacak böyle bilmem

Herkese merhaba size anlatmak istedim yoksa anlatacak kimsem yok eşimle 3 yıldır evliyiz çocuk henüz yok kaynanam beni sevmiyor sürekli eltimle karşılastırıyor eşime doğum günü yaptı en son geldi bana söyledi süpriz yapcam diye benden başka herkese söylemiş hep eşimden birşey istiyor getir götür al gel bi tane daha oğlu birde kızı var kızı uzak oğlu aynı mahallede bizde karşı karşıya oturuyoruz bir kere olsun diğer oğlundan istemedi hep eşimden istiyor bende bu konuda rahatsızlığımı dile getirmek istedim beni hiiiç dinlemedi bile ben seni bu evde istemiyorum dedi beni kovdu eşimede istesem sana ayrıl derim ama demiyorum ama istesem derim diyo bu gelinler hiç rahatsı olduğu şeyleri söyleyemicekmi bu nasıl bir iş ya resmen benim boşanmamı istiyor Allah’a havale ediyorum nasıl bu kadar kolay yuva yıkmak isterler anlamıyorum moralim çok bozuk içimi dökmek istedim eşimde sen yanlış anladın diyo yok ben bu kızı evimde istemiyorum diyo ailemi arayıp al bak nasıl kızın var diyecekmiş bu nasıl bir vicdan bana akıl verin bu nasıl insanlıktır 😭
Kv ile minimum seviyede görüş, mesafe koy? Sorunları eşinle hallet kv ile değil...

İfade etmiyor işte sorun o onlarda nasıl olsa ses çıkarmıyor diye benim daha çok üstüme geliyorlar eşler ses çıkarsa arayı bulsa hiçbir sorun olmaz zaten nolacak böyle bilmem
İfade etmiyorsa bırakın yapmaya devam etsin.
Evli barklı kocaman adam, kendi hayatını, ilişkilerini kendisi planlasın.
Rahatsız değilse daha çok koştursun, daha çok yorulsun.
Ha, belki de bundan memnundur. Annesinin hayatını kolaylaştırmak onu mutlu ediyordur, bilemeyiz.

Yaşlar kaç sizin karı koca? Ararsa arasın, ah senin annen ben olacaktım ki.
Kv ile minimum seviyede görüş, mesafe koy? Sorunları eşinle hallet kv ile değil...
Yaşlar kaç sizin karı koca? Ararsa arasın, ah senin annen ben olacaktım ki...
Yaşlar kaç sizin karı koca? Ararsa arasın, ah senin annen ben olacaktım ki...
Ben 30 eşim 35 annem hasta zaten hiç öyle sesini çıkarmaz bişey demez o yüzden daha rahat eziliyorum anlıycağnız

Back
X