Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

Güzel Allahım hamile kalmazsın korunuyonmu olmuyormu hamile kalırsın fetvanın bini bir para ama eşi çok büyük tebrik çok güzel söylemiş annesine birde bunu doğur 2 yada 3 ay sonra gene hamileyim diye ara yüreğine insin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir anne nasıl böyle bir cümle kurabilir yahu, hiç mi insanlıktan nasibini almamış

Sizi de çok tebrik ederim, umarım hepberaber çok mutlu bir aile olursunuz. Eşiniz beyefendiyi de ayrı tebrik ederim, saygı çerçevesinde annesine cevabını çok güzel vermiş.

aaaa daha tüm sayfaları tek tek okumayı hazmedemedim sinirden!!!ne demek aldır ..ne demek oğlum hangisine yetişcek!!!oğluna güvenmiyorsan evlendirmeseydin koynunda besleseydin oğlunu bu1..
2.si ya sen kim oluyorsun rızkı veren Allah nasıl ki senin gibi mantık yoksunu bi insana da Allah rızık vermişse inşallah ki elbette o bebeğe rızk verecek..pişkinliğe bak ya aldır dior bi de..dese ki kızım senin sağlığın riskte aldır ..o ayrı..ama yok kiradasın utanmıyorsunuz da..çok düşünüyorsan yardım et..yardım etmek zorunda deilsin tabi ki ama bari çeneni kapat!ya aldır dedğin senin öz torunun!içerde küçük bir insan görünümünde canlıya nasıl kıyılır ya..hadi geçtimm kürtaj sağlık sorunu hariç hep cinayetken zaten 2.5 aylık yasal süresi vardır..3 ayında aldır die sen nasıl dersin hem anne hem bebek gider!..ya bi de dememiş mi utanmadan çocuk yapıyorsunuz die..ii bari yatak odasına gitmeden evvel sana danışsınlar!!

senin kaynana cadısı tahtaları eksik ben sana söyliyim kocacınla aranı hoş tutu onada b.... yemek düşşün cocugu yapan siz bakan buyuten siz kadın gocunuyo arıza ya bos ver bunu dogur telefon ac ben yıne hamıleyım de belkı kalpten gider cadı torunum oluyo dıye sevıncegıne cinayet aklı verıyo sana akılsız onun gibilerini donunda salla sen becerıyosun dogurup bakıyosun kime ne kime neeeeee kocanda istıyo ohhhhh sefanız olsun anacım mutluluklar sımdıden seni ve enışteyi tebrık edıyorum hayırlı evlat olsun o cadı kadından da uzak tut cocukları

gereken cevabı Allahtan ki vermişsiniz...
Yoksa içim içimi yerdi heralde sinirden....
Hiç kendinizi üzmeyin hamile hamile bebeğinizi düşünün siz
olumunekankayizsmile
kimse alamaz onu sizden, Allahtan başka...

böylesine ne denir ki
evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar var benim gibialsanaalsanasmile

Bu çocuğu tek başınıza yapmadığınızın farkında değil kayınvalideniz. Bence bunu ona da farkettirmeliydiniz. Fakat durumunuz el vermiyorsa korunmayı denemeliydiniz. İkizleriniz kaç yaşında bilemiyorum, küçükler sanırım. Bu saatten sonra da kayınvalidenizin saçma sözlerine kulak asıp moralinizi bozmayın. Hamileliğinizi stressiz atlatmanız hem sizin için, hemde bebeğiniz için önemli. Hayırlı olsun. :))

bigün şu kk başında hık diye gidecem valla..
kadına bakın yahu bu ne cürret bu ne vicdansızlık...
tam ağzıma geleni saymaya başlıyodum ki son satırları okudum ve kocana bi helal olsun dedim.
iyi hadi ayağınıda kesmiş gelip gitmez artık.hem baktı gördü oğlu karısının arkasında artık ağzını açamaz...
güzel ve huzurlu bir gebelik geçirmeni dilerim canım ....

cavabını vermişsin ağzına sağlık terbiyesiz kadın..ekmeğinizi verse anlarım size o mu bakıyor sanki..

senle eşinin kararı bu başka hiç kimseye karışmak düşmezmez.bakacak olanda sizlersinizs sonuçta..boşver canını sıkma bence densizlik etmiş..

cok sinir oldum okurken klava:
gelip aranıza yatmaya kalkmasın bu cocuk olduktan sonra delikafadulden
allah akıl fikir versin böle insanlara..
ayrıca cok ii yapmıssın helal olsun süprizzzzz esinide tebrik etmek lazım en güzelini yapmıs vereliniortak

kadinin cok cahil oldugunu anlamamak mumkun degil oooohhh herseyi söylemissin agzina saglik haksizliga susmayan gelinleri cok sviyorum

enişteye de helal olsun senden yana olmuş ki haklısın zaten.bu kaynanalar hepmi böyle bence onun derdi tasası oğlu borç harç içinde olmasın.
bendede var bi kaynana işten çıktığımı söylediğimde telde ses tonu nasıl değişmişti allahtan başka şehirdede rahatım.

kız yediğine içtiğine dikkat et aman bişi mişey yapmasın malum koca karı ilaçları vss

SAÇMALIK!!!! Tek kelimeyle bu ne cürret sana nasıl bunu der sen böyle birşey yapmaya kalksan bir büyük olarak onun seni uyarması gerekmez mi? Sakın sen bu saçmalıkları kafana takıpta kendini üzme bebeğini birşey olur Allah korusun...Evet aile planlaması önemli ama oluncada aldırmak mı gerekir...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin çoluğunla çocuğunla bir ömür boyu mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…