• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

merhaba kızlar iki gündür yazamadım size evde değildim bilerek anneme gittim kaynanam gelmesin diye allahıma şükürler olsunki eşim çok güzel ağzının payını vermiş bende şaşırdım böyle tepki vermesine annesini kıracağını sanmıyordum ama gerçekten çok rahatladım sakın demiş bir daha eşimi böyle şeyler için arama demiş bi süre görüşmenizide isteiyorum demiş vs allah ondan razı olsun bir nebze olsun rahatladım zaten bu haftada ayvalığa gidiyormuş ohhh yaz sonuna kadar rahatım bu konuda böylece kapandı bakalım dönüşte ne gibi bombalarla gelicek tüm destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten buraya yazmak insanı ne olursa olsun biraz rahatlatıyor opuyorumnanaktan

helal olsun eşinizevereliniortak

teşekkür ederim kızlar eşim keşke sizin yazdıklarınızı okusa ne hoşuna giderdi:1: olması gerekeni yaptı aslında ama yapmayadabilirdi ne zaman çocuk yapacağımızı sanamı sorucaz demiş birde bu doğsun bi daha çocuk yapçam demiş :1: tabi inadına allah olamayanlara versin artık karın için bana bu laflarımı sayıyosun gibilerinden birşeyler söylemiş oda benim ailem demiş sanamı ezdireyim sen haklı olsan tamam ona kızayım demiş ama çok gereksiz şeyler söyleyerek onu üzdün buna hakkın yok demiş laf aramızda kızlar bende eşimden bu denli bir performans beklemezdim bendende bi helal olsunu haketti opuyorumnanaktan

Aa ben bu konuyu kaçırmışım :a015:

Canım öncelikle bebeği aldırmayıp doğuracağına çok ama çok sevindim inan ki,
aldırcam diye açtığın konuyu okuduğumda çok üzülmüştüm.
Ama gör bak yavrun kısmetiyle gelecek inşallah,
sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. :Saruboceq:

Kayınvalidene gelince..
Ona ne ki ?
Ona ne demek düşüyor Allah aşkına ?
Bakacak olan sizlersiniz,
o mu gelip bakacak bebeğe ?
:delphin:

Hiç muhattap olma derim, Allaha şükret ki bu yüce annelik duygusunu sana üçüncü kez yaşatıyor.
İkizlerin vardi dimi birde ?

Eşine gelince de, helal olsun, başka bir şey demiyorum.

Ömür boyu çocuklarınızla mutlu huzurlu yaşamanız dileğiyle. a.s.

Aa ben bu konuyu kaçırmışım :a015:

Canım öncelikle bebeği aldırmayıp doğuracağına çok ama çok sevindim inan ki,
aldırcam diye açtığın konuyu okuduğumda çok üzülmüştüm.
Ama gör bak yavrun kısmetiyle gelecek inşallah,
sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. :Saruboceq:

Kayınvalidene gelince..
Ona ne ki ?
Ona ne demek düşüyor Allah aşkına ?
Bakacak olan sizlersiniz,
o mu gelip bakacak bebeğe ?
:delphin:

Hiç muhattap olma derim, Allaha şükret ki bu yüce annelik duygusunu sana üçüncü kez yaşatıyor.
İkizlerin vardi dimi birde ?

Eşine gelince de, helal olsun, başka bir şey demiyorum.

Ömür boyu çocuklarınızla mutlu huzurlu yaşamanız dileğiyle. a.s.

evet canım ikizlerim vardı buda tekne kazıntısı olucak iyi dileklerin için teşekkür ederimopuyorumnanaktan

amanın kayınvalideye bakın hele...

aldırıp,aldırmamınız,oğlunun bakıp,bakamaması falan değil..sanırım tek derdi otoritesini konuşturup,ortalığı idare etmek..onun dediği olacak. çocuk yapmak için ondan izin alnıcak..

ama yerinde olsam hiç tasalanmazdım. sen de eşin de 10 numara davranmışsınız...

kadına bak yaa, tamam fikrini söylersin; aldırsanız iyi olur falan diye de, karı koca karar vermişsiniz artık ona b.. yemek düşer; aman bacım geldiğinde evde olma; kadın çocuğu kendi almaya kalkar Allah muhafaza kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

teşekkür ederim kızlar eşim keşke sizin yazdıklarınızı okusa ne hoşuna giderdi:1: olması gerekeni yaptı aslında ama yapmayadabilirdi ne zaman çocuk yapacağımızı sanamı sorucaz demiş birde bu doğsun bi daha çocuk yapçam demiş :1: tabi inadına allah olamayanlara versin artık karın için bana bu laflarımı sayıyosun gibilerinden birşeyler söylemiş oda benim ailem demiş sanamı ezdireyim sen haklı olsan tamam ona kızayım demiş ama çok gereksiz şeyler söyleyerek onu üzdün buna hakkın yok demiş laf aramızda kızlar bende eşimden bu denli bir performans beklemezdim bendende bi helal olsunu haketti opuyorumnanaktan

Esinizi tebrik ediyorum, benden de kocaman bir HEAL OLSUN!!!

Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.
:emir_bebek:

kaynanaya bak sennnnkötükedihüso
nan onaneeeekötükedihüso
allahın verdıgı canı kımse alamazkötükedihüsoalmamalııııııııııııııııııııııııııııııvereliniortak
ahırette hesabını omu vercekmişsengözlerimebaksanabvebalı ona galıbaşutarafagitti
sakın sakın sakınnn ıkoncumŞeniz

sanırım 3 cocukla yaslılıkta sıra ona gelmıcek dıye tırsıyo bakıcı bulamadı kendınekaydirigubbakcemile3:1:

kızlar saatlerdir çıldırmanın eşiğine geldim böyle mantık bu zamanda nerede görülmüş? belki bazılarınız hatırlar benim ikiz bebeklerim var ve ben sürpriz şekilde hamile kaldım ilkten aldırmayı düşündüm ama sonra bunun yanlış olduğunu ve ikize bakan birine daha bakar dedim ve kıyamadım yavruma vazgeçtim çevremden biraz tepki topladım özellikle eşimin annesi ama tabiki onu kaale almadım şu an 3.ayımın içine girdim çokta huzurluyum.şimdi esas konuya geçeyim akşam vakti kaynanam hazretleri aradı ne zamandır konuşamıyorduk yurtdışındaydı kendisi gelmez olaydıalsanaalsanasmile yarın sana gelicem dedi bende buyur gel dedim seninle konuşacaklarım var dedi bana bende hayırdır dedim kızım sen kafayımı yedin deyip deli gibi lafı açtı birden ay hala sinirlerim bozuluyor elim ayağım titriyor yaa:sinifsinif: ne oldu anne dedim senin zaten ikiz çocuğun var ben sen aldırırsın diye düşünmüştüm sana o kadar söyledim dedi beni niye dinlemedin nasıl bakıcaksınız okadar çocuğa oğlum nasıl yetiştircek demezmi densizkötükedihüso ben şok oldum kadın birden pat diye bunları söyledi yol yakınken aldır günah münah yolmaz biz kaç defa aldırdık ne öldük ne bişey oldu gibi saçma sapan laflara girişti bende çok şükür dedim ikizlerime tek başıma baktım ne sen ne başkası yardım etti bunada havada karada bakarım onlarda büyümüş olucak dedim kadın iyice coştu zırvalamaya başladı iyice bende kocamda istiyor bende dedim ayrıca bu 3 aylık oldu dedim sen ne dediğinin farkındamısın dedim sanamı düştü dedim benim karnımdaki için ölsün yada yaşasın demek dedim ama çok sinirlendim kızlar bildiğiniz gibi değil ne olucak canım yatar uyuturlar seni farkına bile varmazsın demezmi bana sana ne oluyor gelir gelmez bana böyle yapıyosun dedim ve kavga etmeye başladık oğlumlada konuşucam bi eviniz bile yok kiralardasınız utanmadan 3 çocuk yapıyosunuz dedi ben sinirden ağlamaya başladım hadi bakalım ne yapıcan dedim sen haddini aştın dedim sen mi bakıcan sanki ekmeğimi senmi veriyosun dedim bidaha beni arama dedim hemen eşimi aradım aksilikki oda çok önemli bir toplantıda bugün tlf çok az konuştuk saçmalamış o dedi gelince konuşuruz dedi ama ben biiyorum annesini kıramaz o yarın gelmesini istemiyorum dicem yoksa gerçekten çok kötü olucak kadına bak ya hal hatır soracağına bana bebeğini aldır diyo çıldırıcam offf ben ne yapıcam şimdi kızlar yaaa bu kadın başımızı yicek:2:

Aslında diyecek çok sözüm var ama yeri değil malesef...
Bu nasıl bir kadındır yaa? Kendisi cahillik etmiş aldırmış diye sen de aynı cahilliği mi yapmak zorundaymışsın...
Vallahi çok sinirlendim olaya bak...

sonrada kaynanaya saygılı ol denılıor
allhım ya akın fıkır versın bu ınsanlara
kız 3aylık bebek aldırılırmı
hem kendıne neykı
senlen esın ıstedıkten sonra
ay allh yardımcın olsun tatlım

Hayat sizin hayatınız, bebek sizin bebeğiniz, siz bakmayı göze aldıktan sonra kimseye laf düşmez. Ayrıca kürtajdan böyle normal birşeymiş gibi bahsedenlerden nefret ediyorum açıkçası. Bir bebeğin canına kıymak bu kadar kolay mı?

Yaptırdığı kürtajları,bak biz yaptırdık birşey olmadı diye bir de kanıtmış gibi öne sürüyor. Bir annenin bu kadar gaddar olması cidden içimi burktu.

Eşinizi de sizi de kutluyorum gerçekten. Umarım bebeğinizi sağ salim kucağınıza alır, birlikte uzun ve mutlu bir hayat sürersiniz.

kızlar hepinizin desteği için tekrar teşekkür ederim zaten gitti uzun bir süre gelmeyecek dilerim temelli gelmez karnımdaki can için ölüm kararı alıyor azrail midir nedir? off şu tatilim bi gelsede kafamı toplasam artık yaa

kızlar hepinizin desteği için tekrar teşekkür ederim zaten gitti uzun bir süre gelmeyecek dilerim temelli gelmez karnımdaki can için ölüm kararı alıyor azrail midir nedir? off şu tatilim bi gelsede kafamı toplasam artık yaa

kız su cocugu dogursan kurtulurduk senden :))))))
bır sen bebegı aldırıcaksın dıe panık yapıoz
sımdıde kaynanan aldır dıe tuturdu
ısın sakası sıcaklarda hıc cekılmıor
kafanı dagıtsan rahatlarsın bıraz

kız su cocugu dogursan kurtulurduk senden :))))))
bır sen bebegı aldırıcaksın dıe panık yapıoz
sımdıde kaynanan aldır dıe tuturdu
ısın sakası sıcaklarda hıc cekılmıor
kafanı dagıtsan rahatlarsın bıraz

:1::1: haklısın bacımopuyorumnanaktan

lan valla simdi acircaklar benim bayramlikk agzimiiii kötükedihüso ona neymisss lannnnnnnn sankiiiiiii derdi onumu germissss hayret bisey yaaaaa! , ayyy cok sinir oldummm elim ayam titriyo. gerizakaliya bakkk yaaaa ay kusura bakmada! bu forumda cok seye kizdim ama hicbukadar birseye bu denli kizmamistim! offff cokkk doldummmmmmmmmmm cokkkkkkkötükedihüso daha sayardimda simdi ben! neyseeeeeeeeeeeeeee kötükedihüso

Back