• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

aman boşver ya...
seni sinirlendirip huzurunu kaçırmaya çalışıyor. ve başarılı da oluyor.
hiç takma arkadaşım, gül geç. ben bilirim ne yapacağımı de. daha fazla tartışmaya girme. kaale alınmaması ve sizi huzursuz edememesi onu çıldırtacaktır. sen de kötü birşey söylemediğin için suçlu konumuna düşmezsin.

aaa manyakmidir nedir
bak o kadar zaman tüp bebekle ugrasmissiniz ne güzel allah size bir tane daha yollamis bu sevinmek lazim
aldirda ne demek onun canini o mu verdide onun canini almak onami kalmis tövbe tövbe

Boşver cnm yaa hiiç takmana değmez
Sen üçüncü çocuğunu yapmaya karar verdiğine göre bakacak gücünüz var
Bu durumda kayınvalidene laf düşmez
Hemde üç aylık bebek yani
Allah korusun sakın yapma
Bakacak gücün varsa istiyorsan onun sözüyle aldırcak deilsin yaa
Fazla görüşmeyin bence
Ayrıca üzme kendini hamilesin dikkat et.

keyfini cıkar hamileliğinin
ona ne yani? hem yakışıyo mu o yaştaki kadına?
biz cocuk aldırdık bişey de olmadı ne demek ya? bunu söyleyen kadının akıl saglıgından süphe ederm ben
kendin aldırdıysan aldırdın da
başkasına neden baskı yapıyosun yani?
sen kendin heralde düşünmüşsündür bu bebege bakablr mym diye. ona söyle boş yere tasalanıp durmasın, sonrada kapatın bu konuyu bi daha açmayın bence

Gerekenleri söylemişsiniz zaten bundan sonra kulaklarınızı tıkayın ve muhattap olmayın uzunca bir süre.
Tebrik ederim, :nazar: .Allah yavrularınızı size bağışlasın inşallah:Saruboceq:
Düşünmesi bile güzel evin içi cıvıl cıvıl :emir_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Hamileliğinizin tadını çıkartın,canınızı sıkmayın siz doğru olanı yapıyorsunuz aldırmamakla
Ne katil ruhlu kadınmış ya 3 ay olmuş bebek resmen cinayet işleyecek ve ölmesini istediği de torunu...
Kayınvalidenizi Allah ıslah etsin

bende 8 yıllık evlıyım canım eŞın ve sen bu kararı alırken enıne boyuna dÜŞÜnmÜŞsÜnÜzdÜr mutlaka
Şımdı senın kayınvalıde yaŞlı ınan bÖyle yaŞlanınca hafıf bunamalar baŞlıyo ve sÖzlerı haddını aŞabılıyo
kızkardeŞımde ılk bebeĞını yaptı eŞı 1300 maaŞ alıyo kendı evlerındeler bayaĞı masrafları oluyordu abla olarak dedım ıkıncıyı ıyı dÜŞÜn ona gÖre yap bu devırde kolay deĞıl
kendımde ıkıncıyı dÜŞÜnmÜyorum
ama herkez kararını vermıŞse hıÇ bır Şey sÖylenmez bence hele aldır gıbı laflar haddını aŞmak oluyo ama onuda yaŞlılıĞına verıceksın zaten 100-95 kaynanalar yaılı ve huysuz kafana takma

valla iyi agzinin payini vermissin az bile yapmissin
ona neyse:umursamaz:

Ona kalmamış bu karar.
Verilecek cevapları vermişsiniz.
Kızmakta da haklısınız.
Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Kaynana ya illa dediğini yaptıracak.
Siz de onu dinlemediğiniz için dolmuş zavallı :)
Allah hayırlı etsin evlatlarınızı...

kaynana ya bak sen :oklava::oklava: destek olacağına köstek oluyor kafasında kurduğu kesin bişeyler vardırCADIARZU boşver canım üzülme bir süre sonra vazgeçicektir senle uğraşmaktan:kahve:

ister istemez canın sıkılıyor ama üzme tatlı canını.. zaten normal biri olsa o sözleri söylemezdi..
çocukların ağzına biber sürmüş deli kadın....

merhaba kızlar iki gündür yazamadım size evde değildim bilerek anneme gittim kaynanam gelmesin diye allahıma şükürler olsunki eşim çok güzel ağzının payını vermiş bende şaşırdım böyle tepki vermesine annesini kıracağını sanmıyordum ama gerçekten çok rahatladım sakın demiş bir daha eşimi böyle şeyler için arama demiş bi süre görüşmenizide isteiyorum demiş vs allah ondan razı olsun bir nebze olsun rahatladım zaten bu haftada ayvalığa gidiyormuş ohhh yaz sonuna kadar rahatım bu konuda böylece kapandı bakalım dönüşte ne gibi bombalarla gelicek tüm destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten buraya yazmak insanı ne olursa olsun biraz rahatlatıyor opuyorumnanaktan

senin adına sevindim canım
zaten bebek aldırmak büyük günah kaynanan hangi akla hizmet böyle bir teklifte bulunabiliyor ilginç yani
neyse ki eşin destek sana fazla uzatmaya gerek yok yerimseniben

merhaba kızlar iki gündür yazamadım size evde değildim bilerek anneme gittim kaynanam gelmesin diye allahıma şükürler olsunki eşim çok güzel ağzının payını vermiş bende şaşırdım böyle tepki vermesine annesini kıracağını sanmıyordum ama gerçekten çok rahatladım sakın demiş bir daha eşimi böyle şeyler için arama demiş bi süre görüşmenizide isteiyorum demiş vs allah ondan razı olsun bir nebze olsun rahatladım zaten bu haftada ayvalığa gidiyormuş ohhh yaz sonuna kadar rahatım bu konuda böylece kapandı bakalım dönüşte ne gibi bombalarla gelicek tüm destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten buraya yazmak insanı ne olursa olsun biraz rahatlatıyor opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkishelal enişteye..Bravooooo..:lepi:

Hakikaten eşiniz çok güzel söylemiş. Kayınvalidenzin tepkisi ne oldu acaba

evet eşler evlerine kimseyi karıştırmamalı helal olsun.. alkisalkisalkis

yok artıkk !! ona mı sorcakmışsınız bebek yaparken.. allahtan anlayışlı bir eşiniz varmış ki konu daha da dolanmadan annesinin ağzının payını vermiş..

tabii sizi düşündügüg için söylemiş ama bu konu onu ilgilendirmememsi gerek eşiniz ve sizle alakalı..siz baktıktan sonra kısmettiylee doggsun yavruu yaşama hakkı elinden alınmamalıı hata olur...inşaaalah aldırmasınızz....

yuh kayınvalideye bak ona neymiş ister doğurusun ister doğurmazsın o ne karışır
eşin tavrını koysun sen de telfonda söylediklerini söyle bi daha ay gelmesin eve töbe töbe sinir oldum valla
iy demişsin kadına ne biçim anne ya oğlu nasıl bakacakmış sanane ya adam çalışıp balıyor o dert etmiyor sana ne oluyor ya dimi ama ay çok sinirlendim kusura bakma

Back