Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

Kız kaynanayı delirtmek için,bu bebek için her ay düzenli bize para yolla desenize..tam kafayı kırsın kadın..kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaa inanmiyorum 1 yasindaki bebeklere biber mi sürmüs agzina

o kadin resmen delirmis

insan torununa böyle bise nasil yapar???

birde benim ikizlerim tüp bebek bana birde dediki kaç yıl denediniz olmadı şimdi nasıl oldu hayret? bende bilseydim öğrendim için yatak odama çağırırdım deim kusura bakma dedim oda terbiyesizleşme dedim sanki kendisinin dediği çok normal ne demek şimdi nasıl oldu tövbe tövbe

aaaaaaaaaa inanmiyorum 1 yasindaki bebeklere biber mi sürmüs agzina

o kadin resmen delirmis

insan torununa böyle bise nasil yapar???

diyorum ya hayatım kadın 70 li yıllarda bazı konularda 2010 lu yıllarda mesela ben evime biey alayım birbenzerini bulur alır şimdi bu moda der bu model bir kadın iştealsanaalsanasmile

boşuna huzursuzluk yapıyor eline ne geçiyor anlamadım böyle yaparak otur köende be kadın aklını bizimle bozmuş firdevs hn özeniyor heralde aileden sorumlu bakan gibi

boşuna huzursuzluk yapıyor eline ne geçiyor anlamadım böyle yaparak otur köende be kadın aklını bizimle bozmuş firdevs hn özeniyor heralde aileden sorumlu bakan gibi

seninki bakanmis benimki basbakan resmen butun bir mahalleyi yonetiyo kadin...
allahtan su an turkiyede ohhhhhhhhhhhh rahatimmm
:lepi:

.
umursamayin, kendi haline birakin

kendinizi bosuna yipratmayin

söyledikleri bir kulaginizdan girsin digerinden ciksin

cocuklarinizi düsünün gerisi bos

.

kızlar şimdi cebimden aradı delimi yaa bu offf çıldırtmak istiyor heralde benii yada sinirden çovuğu düşürmemi açmadım bende offf eşimde gelemedi bi türlüü

.
umursamayin, kendi haline birakin

kendinizi bosuna yipratmayin

söyledikleri bir kulaginizdan girsin digerinden ciksin

cocuklarinizi düsünün gerisi bos

.

insan ister istemez takıyor kafasına komşu değilki eşimi anası maalesef kadın bu saatte arıyor yaa manyak mıdır nedir derdin ne be kadın beni bu satte rahatsız ediyosun açmıcam ama tlf:çok üzgünüm:

lafa bak azcık..bu nasıl oldu da ne demek..Allah verdi oldu..
çok güzel ağzının payını vermisiiiiin..daha üzme kendini..sokmuşsun lafları bi güzel..
vallaha uğraşmalık kaynana..allahını seversen benim tavsiyemi uygula..sempatiksalakcinni
bas damarına damarına..:icecream:

vay seni kotu gelin...:kedi:

opuyorumnanaktanyok kız kötü değilim de nebiliiim..isteyene hakkını teslim edeceksin yaniii..budur..

dediginiz gibi esinizin annesi

sizin bir sorumlulugunuz yok

esiniz muhatap olsun

siz cocuklarinizi düsünün

ohaaaaaaaaa desem banlanırmıyım acepbilmiyorumkismile
alsanaalsanasmile

başka bi arzusu emri varmıymış kayananatörün

öncelikle en doğru kararı vermişsin hayırlı evlat olsun inş.
bakıcak olan sensin kimin ne dediği umrunda olmasın hamişsin üzme kendini bu saçma laflarla

güle güle büyüt bebişlerini canım.
kaynanan dahil kimseye düşmez aldır demek. klava:
aslında babadan da çok anne yani sen göze aldıysan, bakabileceğini düşünüyosan herşey daha kolay olur.
bu arada kaynanatöre çooook güzel cevabını vermişsin. vereliniortak
aynen devam şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…