• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam 3 aylık bebeğimi aldırmamı istiyor delirdi galiba!!!!!!

bu ne biçim kadın ya allah sana yardım etsin.3 aylık bebek alınırmı yazık günah.bence aklıyla hareket etmiyor.kimi bulamaz kimi bilemez der annem hep.rabbim vermiş sen nasıl kıyacaksın

Konu ne olursa olsun insanların üzerine vazife olmayan şeyler yapmasına sinir oluyorum..
Bence az bile yapmışsın kaynanana.

ne terbiyesiz bi kadınmış yaaa...

laflarını vermişsin zaten..bundan sonrada vermeye devam et...senin kaynana bundan anlıyor belliki...çocuğu aldır derken günaha girmektende mi korkmuyor..katil ruhluuuu

Allahtan korkmayan bir insan herşey beklenir canım....

one neymiş ya mevlam vermiş hemde 3 aylı olmuş nasıl kıyılır o cana. bizde istiyoruz olmuyor onlarda olanın canına kıymak istiyor hayret birşey. değil 3 tane 5 tane olsana bir anne baba ne yapar eder evlatlarına bakar. çok terbiyesiz bir kadınmış. ben olsam bebeğim doğdurğunda yüzünü bile göstermezdim. eşinde tepkisini koymalı bu böyle olmaz.

birde çok fazla sinirlenme ne olur sakin olmaya çalış. bende kaynanama çok sinirlendiğim için bebeğimi düşürdüm ve 2,5 senedirde hamile kalamıyorum çok dikkat et kendine.

Allah Allah siz karı-koca olarak düşünüp karar vermissiniz..ona ne oluyor?bu ikinizin aranizda bir olay!
neyse ki cevap vermissiniz...artık bu saatten sonra kaynananinizi takip,canınızı sıkmayın..
uzun ömürler diliyorum,size ve cocuklarınıza..

kadına bak yaa, tamam fikrini söylersin; aldırsanız iyi olur falan diye de, karı koca karar vermişsiniz artık ona b.. yemek düşer; aman bacım geldiğinde evde olma; kadın çocuğu kendi almaya kalkar Allah muhafaza kaydirigubbakcemile3

Her şey bi tarafa 3 aylık olmuş bebeği hiçbir doktor almaz ki, kanuna aykırı.
Kadın resmen gel illegal bir cinayet işleyelim demiş yani başka açıklaması yok.
Yuh beee......

moralinizi bozmayin caninizi sikmayin ne guzel bir aile oldunuz bir minik daha eklenecek her cocuklu ailenin evimi oluyormus.. haddini asti kaynananiz sinirlenmek yerine konuyu direk kapatmasini ve moralini bozmamasini sagla.. ayrica esinizde sizi savunsun tepkisini gostersin.. ne insanlar varmis yaw

kadına bak yaa, tamam fikrini söylersin; aldırsanız iyi olur falan diye de, karı koca karar vermişsiniz artık ona b.. yemek düşer; aman bacım geldiğinde evde olma; kadın çocuğu kendi almaya kalkar Allah muhafaza kaydirigubbakcemile3

:roflol: Allah seni napsın e mi... tööbe estağfurullaaahhhh....

Kaynanalık etmiş işte ne olacak... Sanki insanın sinirini bozmaktan başka bişey yapıyor... Gıcık insanlar yaaa....

aklinca akil vermis, dogruyu goresin diye, kendi oglunun bunu kaldiramiyacagini dusunmus belli, oda bir ana bir yerde tabi, fakat bunu cok ama cok yanlis bir sekilde anlatmis...
anlatmasini bileymis, belki biraz kizardin,belki biraz kirilirdin ama bu kadar parlayip aglamazdin. olmamis, o yastaki kadina yakismamis, yazik bak simdi esinde aranizda kalacak, cokta zor durumda birakma esini derim ben, bosver canim, o utansin (utanmayi biliosa tabi) zaten bak esinde senden yana, sen yinede cocuklarina bak, kocana bak, o sacmalamis analik duygulariyla sempatiksalakcinni. Sen zaten kararini vermis, dogru olani biliyorsun, birak valla kayinvalideni....kafani topla, takma onu . kolay gelsin..

canım hiç onun laflarını ciddiye alıp moralini bozma ve üzülme. resmen saçmalamış ve cevabını vermişsin zaten. onun yaşındaki bir insanın bebeğin kısmetiyle geleceğini bilmesi lazım.
bebiş size uğur getirir inşallah. hiç kendini üzme yazık bebiş te üzülmesin. doğuncada sevdirmezsin sende. oğlum nasıl bakacak diyeceğine kızım bende az biraz yardım ederim demesi lazım. ne güzel torunları olucak.
sana son bir şey daha söyliyeyim değmeyen insanlar için sakın kendini üzüp sinirlenme çünkü sen çok değerlisin!

o kim oluyoda karışıyomuş ....
boşver sen takma onu hamileleliğinin tadını çıkarmaya bak ....
bide utanmadan günah münah olmaz diyo cahil insan tövbe yarabbi ne günlere kaldık yaw.........

ben böyle duygusuz insanlardan nefret ediyorum
kac defa aldirmis hic bisey olmamismis lah havle....

eşinin ve senin dışında kimsenin böle bişey demeye hakkı yokk.hem 3 aylık olmuşşş.kaynanan günahı bilmio galibaa.

allahım şimdiden analı babalı büyütsünn canımmm.
sende canını sıkmaa.konuşsun dursunnn.sen, çocukların ve eşinden başkasına takılma

hayret bişey gerçekten...
bakacak olan sizsiniz eşiniz de razı ona ne oluyor anlamadım..
eşiniz de annesini dinler aldır derse -annesini kıramaz demişsiniz- ona da yazıklar olsun ki sanmıyorm böle bişey demez heralde
çok çok ekstrem bi durum olmadığı sürece sağlık söz konusu olmadığı sürece kürtaj hiç doğru bişey değil.
bence kayınvalidenizle muttap olacak insan eşinizdir siz yüz göz olmayın derim eşiniz uygun cevabı vermeli
siz ne karışıyorsun fln derseniz direkt kötü gelin ilan edilirsiniz bırakın eşiniz halletsin
bi de 3 aylık bebeği nerde hangi doktora aldırmayı düşünüyor kayınvalideniz çok merak ettim bu büyük bi suç cinayetten farkı yok!!!

heyyy Allahımm yaaa....

ya böyle 3. kişilerin ilişkilere,evliliklere karışmasına illet oluyorum yaaaakötükedihüso

heleki çocuk meselesi...size ne yaaa...çocuk onların çocuğu,yaparda doğururda....kimin ne haddine aldır demek...hem günah hem de hadsizlik!

tamam belki 3 çocuğa bakmanın zorluğunu ifade etmeye çalışmış kendileri ama bu bu şekilde söylenmezki...daha güzel bi şekilde,bak böyle böyle zaten ikiziniz var,bu zamanda çocuk bakmak zor vs dersinde...olan olmuş zaten...demekki yiyecek ekmeği var o bebeğin....aldır demek kimsye düşmezz....

ama sizde fazla tepkili davranmışsınız,daha doğrusu tepkide haklısınız sonuna kadar ama biraz saygısızlık etmişsiniz....hiç hoş olmamış....daha uygun bi dille , haklısın ama işte kısmet böyleymiş,herkes rızkıyla doğar o da bi can,bi şekilde büyütürz,sıkma sen canını falan diyebilirdiniz....ha buna rağmen size çıkışmaya devam ederse o zaman sizde sert bi dile geçiş yapardınız ama bu da saygı çerçevesinde...o size saygısızlık yapmadığı sürece sizde yapmayın.....çünkü bu evlililiğinize dokunur.....

onun dışında çok ekstrem bi durum olmadıkça,sağlığı tehdit edici bi durum vs bende karşıyım aldırmaya....çocuk ana rahmine düştüğünde orda bi hayat başlıyor,düşünsenize...ne kadar kutsal,ne kadar olağanüstü bi durum...kocaa bi ömür biçiliyo ona Allah tarafından,buna mani olmaya kimin hakkı var?öyle basit bişey değil bu...bir HAYAT ordaki......onun için sakın aldırma...zaten niyetinde yok...heleki böyle bi sebepten sakınnn....

Back