Bu kaynanalar neden hep boyle kiskanc olmak zorundalar gercekten anlamiyorum. Nisanlanmisiz hala cocuk gibi davraniyorlar. Hem ben hemde nisanlim 30'lu yaslarimizdayiz gelmis siz daha kucuksunuz diyor. Bu da yetmezmis gibi gorumcemle bir olup evlenince onun yuzunden bizim yanimiza gelmezsin diyorlarmis nisanlima. Boyle sacmalik olur mu ya? Surekli bir kiskanclik halidir suruyor gorumcem de evlenince nasilsa bizi gormezsin. O ne derse o olur diyormus. Boyle sacmalik duymadim. Oysa surekli iyi davranmaya calisiyorum. Nisanlima onlarla vakit gecir diyorum. Pes .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanalar
- Konu Sahibi 22111963
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Ortalik ruhu gelismemis zavallilarla dolu canim takma eger nisanlin idare edebiliyorsa. Gerci idare ettigini sanmam cunki bu laflari o size tasiyor sanirim?
Yok idare edemiyor keske edebilse. Bir de anlamiyorlar ki. Nisanlim evlenelim baska bir sehre gideriz olmadi diyor. O da cok sikildi.
Ahahaha Allahim cok guldum ya.Bi an kullanıcı adınıza 22\11\1963 şeklinde odaklandım ve hah şimdi 54 yaşında bir kaynana geldi ve kaynanalarının arkasından konuşan tüm KK gelinlerine hesap sorup " la bu kaynanalar size neetti"diyecek sandım
Her seferinde her lafi sineye cektim ama yine de bir kusurum oluyor. Tabi ki bende kusursuz degilim ama bunun da soylenme uslubu vardir. Uyarırsin kizim soyle yapma diye. Bu direkt ahlaksız ilan ediyor.Demekki düşkünler oğullarına.:)) zamanla alışırlar direk düşman olmayın.paylasamiyorlar belli canınızı yakmadıkça anlayışlı davranmaya çalışın
- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
Cidden o heyecanla girdim konunuza ,neyse hep gülün inşallah iyi geceler
Iyi geceler
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
O zaman başka.Her seferinde her lafi sineye cektim ama yine de bir kusurum oluyor. Tabi ki bende kusursuz degilim ama bunun da soylenme uslubu vardir. Uyarırsin kizim soyle yapma diye. Bu direkt ahlaksız ilan ediyor.
Nişanlının bişey çözebilceğini sanmam çünkü bu insanların huyunu degiştiremeyeceğinize göre çözemezsiniz ama nişanlınız iyi idare edebilir mi arayı onu gözlemleyin konusun evlenince bile değişmiyorlar
Nişanlının bişey çözebilceğini sanmam çünkü bu insanların huyunu degiştiremeyeceğinize göre çözemezsiniz ama nişanlınız iyi idare edebilir mi arayı onu gözlemleyin konusun evlenince bile değişmiyorlar
Yani en sonunda kavga ediyorlar kusuyorlar konu kapaniyor diyorsun. Bir bakiyorm tekrar ayni konular.
Nisanlin da az değil niye evde her konusulani sana soyluyor.Bu adam sizi idare edemez üzgünüm.
Ben babamin bi kere olsun babaannemin annem hakkında dediklerini anneme dediğini hatirlamam.Ne de annemin babaannem hakkında dediklerini babaanneme söylediğini..
Nisanlin az cenesini tutsa ve 3 maymunu oynasana iyi eder bu huzurunuz için şart yoksa kv'sinin arkadaşından konusmadigi gelin yok.
Ben babamin bi kere olsun babaannemin annem hakkında dediklerini anneme dediğini hatirlamam.Ne de annemin babaannem hakkında dediklerini babaanneme söylediğini..
Nisanlin az cenesini tutsa ve 3 maymunu oynasana iyi eder bu huzurunuz için şart yoksa kv'sinin arkadaşından konusmadigi gelin yok.
- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
Size şöyle söylim kaynanamda öyleydi evlendik hiç değişme yok üstüne üslük benim onlardan uzaklaştırdığımı falan söyleyip bana doldurmaya calışıyorlar. Eşimi telde konuşurken duydum yeter artık karımı bana şikayet etme bi kerede nasılsın iyimisin diye sor anne diyordu. Çok üzüldüm canım kocama annesi nasıl böyle davranabiliyor anlamıyorum ve o kadından nefret ediyorum nişanlınız idare edemezse boşanırsınız yoksa bu kaynanalar kötü bi eşle hiç çekilmez
Nisanlin da az değil niye evde her konusulani sana soyluyor.Bu adam sizi idare edemez üzgünüm.
Dogru soyluyorsun her kv konusuyor. Bunu nisanlimla konusmaliyim belki de. Tesekkur ederim.
Size şöyle söylim kaynanamda öyleydi evlendik hiç değişme yok üstüne üslük benim onlardan uzaklaştırdığımı falan söyleyip bana doldurmaya calışıyorlar. Eşimi telde konuşurken duydum yeter artık karımı bana şikayet etme bi kerede nasılsın iyimisin diye sor anne diyordu. Çok üzüldüm canım kocama annesi nasıl böyle davranabiliyor anlamıyorum ve o kadından nefret ediyorum nişanlınız idare edemezse boşanırsınız yoksa bu kaynanalar kötü bi eşle hiç çekilmez
Inanamiyorum ne kadar benzer durumlar ya. Bu kaynanalar nasil bu kadar kotu oluyorlar anlamiyorum. Insan cocugum mutlu olsun der. Nisanda annemi arayip daha erken nisan olmasin bile demisligi var ki 4 senedir sevgiliydik o zaman. Evlendikten sonra degismezlerse yandim.Allah size de bana da sabir versin.