kaynana:(

Boşansana ne çekiyorsun bunları.
psiholojik baskı altındaydım nasıl söyleyeceğimi de bilemedim bunu söylerken yalnız olmamalıyım yanımdabirierin olması gerek yoksa eşimin ne yapacağı belli değil babam yatalak oldu gelemiyor bel altı tutmuyor annemi bekliyorum.

geçen kez böyle yaptım o kadar bağırdı ki deli gibi küfürler vs elini e kaldırdı evde aynayı kırdı sandalyeyi aldı duvara vurdu...
Böyle koca cekilirmi küfür vurdu kırdı cocuk ta yoksa bosan kurtul yazik degilmi sana seni hizmetcimi goruyorlar nedir

Eşiniz nasıl bi kişilikte bilmiyorum yani o herşeye kırıyosa sizde aynı tepkiyi verin dicem ama size zarar verirmi bilemedimki benim eşim bana yapmış olsa bunları o evdeki herşeyi kırıyosa bende o evi başına yıkarım ama dedigim gibi sizin eşinizin karakterini bilmedigim için fazla yorum yapamıyorum bence ailenizi arayıp durumu anlatın bi çözüm bulunsun.
ben de seve seve aynısını yapardım ama huyunu biliyorum benim için çok tehlikeli olur...

psiholojik baskı altındaydım nasıl söyleyeceğimi de bilemedim bunu söylerken yalnız olmamalıyım yanımdabirierin olması gerek yoksa eşimin ne yapacağı belli değil babam yatalak oldu gelemiyor bel altı tutmuyor annemi bekliyorum.
Eşinin yüzüne karşı söyleme o zaman. Git ve boşanma davası aç. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var ortada. Bu arada sakın hamile kalayım deme. Mutlaka korun.

Kv oğlunu emzikten henüz kesmemis galiba bu ne be 10 gün. Benim esimde ilk başta çok zorladı gidelim diye her akşam nerdeyse. Sonra bi kavga ettik artık zorlamamaya başladı. Ne diyim Allah kocana bu mübarek gecede akıl fikir versin. Annenle görüş bir danis bence.

Esim beni zorlamiyor , Zorlayamazda..

Hem ayni sehirde kaliyosunuz , ne diye 10 gün kaliyosunuzki sacmalik..

Bas tekmeyi gitsin.
İlkokul mezunu adam belli ki eğitim konusunda üstün olmanı kabullenemiyor ve hayatı sana dayatmalarla geçirmek istiyor.
Kendini bir b.k sanmış iyice.
Bir daha kalmaya gidiyoruz dediğinde ben gelmiyorum sen git kal de. Ne kadar bağırırsa bağırsın ne yapabilir? Şiddet mi?
Şiddet uygularsa ertesi gün gidersin mahkemeye açarsın davayı. Gider bir de darp raporu alırsın.
Aman ne çok yüz vermişsin vallahi ben sinir oldum okurken.

Merhaba Kızlar.Sormak istediğim şu:Eşiniz sizi kayınvalideye gitmeniz için zorluyor mu? Gitmek istemediğinizde büyük kavgalar çıkıyor mu? Biz genelde gittiğimizde 10 gündür orda kalıyoruz.Kvdemle aynı şehirde oturuyoruz,pek uzakta değiliz,hatta yakın sayılır.Ben de eşime dedim ki tamam oturmaya gidelim ama akşam geri döneriz.Yok illaki 10 gün kalmalıyız diye sert bir çıkış yapıyor bağırmaya başlıyor büyük bir kavga çıkıyor.Ben böyle istiyorum başkaların ne yaptıklarını senin ne düşündüğünü umrumda değil diyor.Bunu yapmakta haklı mı?Siz olsaydınız bu durumda ne gibi tepki verirdiniz.
Not : Benim annem/babam yurtdışında.Yılda bir görüyorum.Kendi imkanlarımla gidiyorum.

teşekkür ederim.

aynı şehirdesiniz bir de on gün kalmak çok ya, gidersiniz hadi çok geç olmuştur saat o gün kalırsınız belki ama on gün ne ya, benim abimde aynı ya, bi geldimi en az on gün kalırlardı biz bile gitsinler artık gözüyle bakardık ki yengeme daha zor olurdu haklı yani kadın ve abim farklı ama yakın şehirdeydi, bende kızıyorum fazla kalma olayına, yakınsan yemeğini ye çayını iç vaktinde git :)

sebebi neymiş,aynı şehirde yakın otururken 10 kalmanın:KK64:

10 gün kalmak mı???nekadar saçma ya..çalışıyor musun bu arada?eskiden bizde tartışırdık..şuan çok şükür öyle bir sorun kalmadı..çünkü gördüki beni zorlamasa bende diyorum gel kahvaltıya gidelim yemeğe gidelim falan diye..sende konuş öncelikle 10 gün kalmak çok saçma...bunu çözün..

10 gün kalmak mı???nekadar saçma ya..çalışıyor musun bu arada?eskiden bizde tartışırdık..şuan çok şükür öyle bir sorun kalmadı..çünkü gördüki beni zorlamasa bende diyorum gel kahvaltıya gidelim yemeğe gidelim falan diye..sende konuş öncelikle 10 gün kalmak çok saçma...bunu çözün..

aynı şehirde 10 gün...yuhh
önceden kavga cıkıyordu gitmem için ama aramızda gecen baı seviyesiz olaylardan sonra oturmaya dahi gitmiyorum...

Nasılda sindirmiş korkutmuş seni :KK43: Ama bunun en büyük sebebi sensin sanırım ilk çıkışlarında kabuğuna çekilmek yerine tepki gösterseydin tekrarlamaya cesaret edemezdi. Yüksek lisans mezunuyum diyorsun adam ilkokul mezunu ve seni böyle sindirerek egosunu şişiriyor. Neden böyle bir adamla boşanma noktasına kadar gelip tekrardan barıştın, hayatını kendine zehir ettin ki? Allah yardımcın olsun umarım tez zamanda kurtulursun bu heriften o_O

X