kaynana:(

benim kayınvalidem hem kaynansından hem de kosasından çok çekmiş şimdi de bama çektiriyor oğlu beni ne kadar ezerse o kadar sevinir hem de durmadan kendisini över ne kadar asil ve iyi niyetli bir insanım diye...paraya gelince de hiç affetmez son kuruşa kadar alır.eşimin zaten sabit işi yok sezonluk çalışıyor tek günlük yaşıyoruz ihtiyaçlarıma gelince annem karşılıyor..kayınvalidemin gözü oğlunun 3-5 kuruşunda...açıkçası ben hayatta bu kadar bencil cimri paragöz fesat yalancı iki yüzlü kindar hasta numarası yapan insanı görmedim durumları bizden daha iyi ama yemek bile saklıyor sürekli param yok diye ağlıyor.
Öyle bir anlattın ki kız kardeşimin eltisi sandım seni valla. o_O Kardeşimin kaynanası da seninki gibi. Anlattıklarının aynısı onda da var. Bire bir... Yazık eltisi pek ses edemiyor ama kız kardeşim canına okuyor kadının. Hiç prim vermiyor. Akıl hocası benim çünkü :KK70:Hemen bayılma numarası çekiyor. Kız kardeşim de aman numaracı hep aynı şeyi yapıyorsun diye azarlıyor. Onun kocası da anacı... Bir de garip bi adam. Annesine aşırı düşkün. Anlatsam yok artık dersin. Kardeşimin çok ses edemediği yerde ben müdahale ediyorum. Kocası arada kalıp kendini öldürecek diye korkuyor deli midir nedir. Neymiş metanetli değilmiş. İki cümle söyledim. Çat diye anasını bırakıp geldi. Hiç affetmem. :KK11:

maalesef benim eşim hiç zeki çıkmamış olgunlaşmamış bir tek anasını haklı görüyor...
Kardeşimin eşi 31 yaşında, yaptıklarını görsen yok canım benimki bu kadar da değil dersin. Anlatmıycam yoksa cidden kimliğimi deşifre etmiş olucam. :KK70:Kabus gibi insanlar gerçekten. Allahtan bizim babamız bizi biraz eli maşalı yetiştirmiş. Kim olursa olsun lafımızı tutturuyoruz.

Kardeşimin eşi 31 yaşında, yaptıklarını görsen yok canım benimki bu kadar da değil dersin. Anlatmıycam yoksa cidden kimliğimi deşifre etmiş olucam. :KK70:Kabus gibi insanlar gerçekten. Allahtan bizim babamız bizi biraz eli maşalı yetiştirmiş. Kim olursa olsun lafımızı tutturuyoruz.

vallahi onlar ancak dediğin dilden anlar keşke yanımdada senin gibi biri olsaydı biri intikamımı alsın artık :mad:

hepsi yurtdışındalar ne yazık ki ...Yüksek Lisansı Türkiye'de yaptım 26 yaşındayım...dün kayınvalideme söyledim daha fazla çekmeye niyetim yok diye...dedi ki başkalar neler çekiyorlar neler hemen kendi çektiklerini anlatmaya başladı ...sonra dedi ki bir daha evlensen daha mı iyi olacak sanıyorsun daha da beter olur...hem beni sevmiyor hem gitmemi istemiyor...

Kayinvaliden seni cok sevdigi icin mi gitme diyor yoksa kendini ve oglunu cekecek sorunsuz masraflarini bile ailesi karsilayan her dediklerini bir sekilde yapan birini daha bulamayacaklari icin mi diyor.

Ayol senin annen,baban,ablan,kardeşin falan yok mu? Kimse ses etmiyor mu bu haline?

Kayinvaliden seni cok sevdigi icin mi gitme diyor yoksa kendini ve oglunu cekecek sorunsuz masraflarini bile ailesi karsilayan her dediklerini bir sekilde yapan birini daha bulamayacaklari icin mi diyor.

onun bu iki yüzlülükten nefret ederim...

hayır ama gidince 10-12 gün orda kalıyoruz:KK43: ve ben itiraz edemiyorum eşim hemen çıldırıyor.
Bende senin gibi evliligimin ilk zamanlari cok kalirdim 10 15 gun esim karismaz hic ana babasina of demeyenlerden...sonra sonra cocuklar buyud7kce birde cok buyuk kavgalarimiz falan oldu arayi ufak ufak actim ama hala sik gideriz tabi bana gore esime gore hic gitmiyoruz neyse anam bunlarin hepsi boyle ben eskiden cok is yapardum simdi hic bir ise karismiyorun yaranilmiyor cunku birde misafir gibi gidip misafir gibi donmeyi bileceksin etliye sutluye karismiyacaksin birde kimseden bir beklenti icinde olmayacaksin yoksa uzulen sen oluyorsun kisaca iyi veya kotu onlari yok say..tabi hala cok zor geliyor banada hala esimle bu konulardan tartisiyoruz 10 yillik evliyim ama esimi seviyorum iyi bir insan ...sorunu kendin halledebilirsin ancak unutma

geçen kez böyle yaptım o kadar bağırdı ki deli gibi küfürler vs elini e kaldırdı evde aynayı kırdı sandalyeyi aldı duvara vurdu...
bir yıl önceki kocamı anlatmışsın :) cok şükür şimdi bnm dediğimi yapıo artık ... haftada 1gün gidiyoruz o da aksamdan aksama .... bnde senin gibiydim haftanin 3-4gunu kalıyoduk :KK43:

X