- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- Konu Sahibi creative_child
Öyle bir anlattın ki kız kardeşimin eltisi sandım seni valla. Kardeşimin kaynanası da seninki gibi. Anlattıklarının aynısı onda da var. Bire bir... Yazık eltisi pek ses edemiyor ama kız kardeşim canına okuyor kadının. Hiç prim vermiyor. Akıl hocası benim çünkü Hemen bayılma numarası çekiyor. Kız kardeşim de aman numaracı hep aynı şeyi yapıyorsun diye azarlıyor. Onun kocası da anacı... Bir de garip bi adam. Annesine aşırı düşkün. Anlatsam yok artık dersin. Kardeşimin çok ses edemediği yerde ben müdahale ediyorum. Kocası arada kalıp kendini öldürecek diye korkuyor deli midir nedir. Neymiş metanetli değilmiş. İki cümle söyledim. Çat diye anasını bırakıp geldi. Hiç affetmem.benim kayınvalidem hem kaynansından hem de kosasından çok çekmiş şimdi de bama çektiriyor oğlu beni ne kadar ezerse o kadar sevinir hem de durmadan kendisini över ne kadar asil ve iyi niyetli bir insanım diye...paraya gelince de hiç affetmez son kuruşa kadar alır.eşimin zaten sabit işi yok sezonluk çalışıyor tek günlük yaşıyoruz ihtiyaçlarıma gelince annem karşılıyor..kayınvalidemin gözü oğlunun 3-5 kuruşunda...açıkçası ben hayatta bu kadar bencil cimri paragöz fesat yalancı iki yüzlü kindar hasta numarası yapan insanı görmedim durumları bizden daha iyi ama yemek bile saklıyor sürekli param yok diye ağlıyor.