- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
- Konu Sahibi creative_child
Peki boyle ne zamana kadar gider ki?Ne yapmayi dusunuyorsun?evet haklısısn canım ama eşime göre çok normal Türkiye'de herkes böyle yapar der.Oysa ki ben sordum ve kimse böyle yapmıyor!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki boyle ne zamana kadar gider ki?Ne yapmayi dusunuyorsun?evet haklısısn canım ama eşime göre çok normal Türkiye'de herkes böyle yapar der.Oysa ki ben sordum ve kimse böyle yapmıyor!
zaten öyledir.gidecek yerim yok.aile desteği yok.yurtdışındalar.
Sen niye turkiyede kaldin rahat yerde degilsin yada ailen sonradan mi gitti yurtdışınazaten öyledir.gidecek yerim yok.aile desteği yok.yurtdışındalar.
Sen niye toplayop gitmedin? Ben olsam giderdim valla. Ben her gittiğimde aynı şeyi yapıyorum. Ufff çok fenayım, başım ağrıyo, karnım ağrıyo, uykum var, üzerime rehavet çöktü,ufunet bastı, belim ağrıyo :) Ya da çarşıda işim var, eve şu lazım, bu lazım. Orada her şey çok pahalı diyorum. Gidip akşama kadar annemde oturup keyif çatıyorum. Eşimin burnundan getiriyorum. Mecbur benim dediğim oluyor. Oooo annemle babam evde yok hadi gidip bu gece bizde kalalım diyorum anayı babayı koyup bizim eve gidiyor :) Sen de evdeyken adamı çok mutlu et, yoğun ilgi göster annemde kalacam demesinBende yaramıyor ne yazık ki zaten beni sevmez eşimin ailesi sıkıntıdan odamdan çıkmıyorum artık yeterince durduk gidelim mı deyince deli gibi bağırmaya başlıyor bu benim ailem istediğim kadar kalırım,şuanda ordayız ve dün ona konuyu açtım bana eşyalarını topla defol git o zaman dedi....
Vallahi annemin gelmesini bekliyorum (işten dolayı izin bekliyor) boşanmayı düşünüyorum.daha önce de boşanma noktasına gelmiştik kocam ve ailesi çok israr ettiler boşanmayayım diye çok dil döktüler hem beni sevmiyorlar hem de boşanmamızı istemezler..bilmiyorum..belki de eşime hiç yük oladaığım içindir.tüm ihtiyaçlarımı ailem karşılıyo.eğitim durumu da o ilkokul ben yüksek lisans mezunuyum.Peki boyle ne zamana kadar gider ki?Ne yapmayi dusunuyorsun?
Afferin gız ne akilliymissin sonra cikmasin yalanınSen niye toplayop gitmedin? Ben olsam giderdim valla. Ben her gittiğimde aynı şeyi yapıyorum. Ufff çok fenayım, başım ağrıyo, karnım ağrıyo, uykum var, üzerime rehavet çöktü,ufunet bastı, belim ağrıyo :) Ya da çarşıda işim var, eve şu lazım, bu lazım. Orada her şey çok pahalı diyorum. Gidip akşama kadar annemde oturup keyif çatıyorum. Eşimin burnundan getiriyorum. Mecbur benim dediğim oluyor. Oooo annemle babam evde yok hadi gidip bu gece bizde kalalım diyorum anayı babayı koyup bizim eve gidiyor :) Sen de evdeyken adamı çok mutlu et, yoğun ilgi göster annemde kalacam demesin
Sen niye turkiyede kaldin rahat yerde degilsin yada ailen sonradan mi gitti yurtdışına
Afferin gız ne akilliymissin sonra cikmasin yalanın
kokarım ki acayıp çıldırır evde de her şeyi kırar döner dönmez çok büyük bir kavga çıkar...kaldığın yerde gidebilicegin birileri varsa bence git dediginde git bi kaç gün kal bitircekmiş gibi yap böyle hayatmı olur be insan evine ne yuvasına alışır göçebe gibi madem anasının dizinin dibinden ayrılamıyodu evlenmeseydi. Bende zamanında çok çektim bir oturuyoduk eşimi ayrı eve çıkarıcan diye canım çıktı şimdi karşılıklı oturuyoruZ ben zorla götürüyorum 5 dkk oturmaya adamda kaybetme korkusu yok sen biraz gözünü korkut derim.
Başımın ağrıyıp ağrımadığını nereden bilecekler ki? Çarşıya gittiğim de yalan değil. Annem çarşıda oturuyor. Uğramadan olmaz demi ama Zaten anneme uğradım diyorum :) Çok yoruldum soluk soluğa kaldım anneme çıktım :) Ortadaki tek yalan baş ve karın ağrılarımAfferin gız ne akilliymissin sonra cikmasin yalanın
Bak canım belliki kimsen yok bi dahaki gitme olayi olunca surat as ne bileyim hastayim diye kalkma yataktan işte bi bahane bul seni dovecek hali yok ya ben bu durumda gidemem sen git kal deBen aslen çerkezim ama yurtdışında doğup büyüdüm...
Bak canım belliki kimsen yok bi dahaki gitme olayi olunca surat as ne bileyim hastayim diye kalkma yataktan işte bi bahane bul seni dovecek hali yok ya ben bu durumda gidemem sen git kal de
Hayatim sanki ailemiz yakinimizdami cogumuzun uzak şehirlerde kendimiz care bulmaya calisiyoruz çoğunluklaişte anne babanız burda ya bu çok önemli bir husus ben tek başımayım aklına esteği gibi davranınca kimse karışmıyor
Eşiniz nasıl bi kişilikte bilmiyorum yani o herşeye kırıyosa sizde aynı tepkiyi verin dicem ama size zarar verirmi bilemedimki benim eşim bana yapmış olsa bunları o evdeki herşeyi kırıyosa bende o evi başına yıkarım ama dedigim gibi sizin eşinizin karakterini bilmedigim için fazla yorum yapamıyorum bence ailenizi arayıp durumu anlatın bi çözüm bulunsun.kokarım ki acayıp çıldırır evde de her şeyi kırar döner dönmez çok büyük bir kavga çıkar...
Cocugunuz varmiydi pardon yanlis alinti yaptimEşiniz basıl bi kişilikte bilmiyorum yani o herşeye kırıyosa sizde aynı tepkiyi verin dicem ama size zarar verirmi bilemedimki benim eşim bana yapmış bunları o evdeki herşeyi kırıyosa bende o evi başına yıkarım ama dedigim gibi sizin eşinizin karakterini bilmedigim için fazla yorum yapamıyorum bence arayıp durumu anlatın bi çözüm bulunsun.
Pardon yanlış alıntı yaptimCocugunuz varmiydi
Boşansana ne çekiyorsun bunları.Vallahi annemin gelmesini bekliyorum (işten dolayı izin bekliyor) boşanmayı düşünüyorum.daha önce de boşanma noktasına gelmiştik kocam ve ailesi çok israr ettiler boşanmayayım diye çok dil döktüler hem beni sevmiyorlar hem de boşanmamızı istemezler..bilmiyorum..belki de eşime hiç yük oladaığım içindir.tüm ihtiyaçlarımı ailem karşılıyo.eğitim durumu da o ilkokul ben yüksek lisans mezunuyum.