Kaynana yüzünden evi satmayı düşünüyoruz

Vallahi çok haklisin cnm bende alt üst oturuyorum ama hiç yüz vermiyorum çünkü biraz insan gibi davranirsan iyi niyetini suistimal ediyorlar bizimkilerde sinir ediyor beni laflariyla yok biz baska yere tasinamazmisik gidemezmisik biz gidersek onlar yaslaninca kim bakicakmis yatirim icin ev alirsak yardim ederlermis tasinmak icin alirsak yardim etmezmis resmen yüzüme söyledi size bisey diyenmi var burda dedi biktim sinirden heryerim agriyor dünden beri kafam hic yerinde degil cocuk olunca ne olur bilmiyorum cocuk dusunuyoduk ama yapmaya korkuyorum bunlarin yuzunden

Bence kesinlikle tasin cnm annen varsa ona baktir cocugu yada bakici tut ama tasin imkaninda var tasinmaya bak ben suan biyere kipirdayamam ev onlarin araba onlarin avucuna düstukya istedigi lafi soyluyo suan icin tasinma imkanim yok ilerde olabilir annemler alabilir daire ama zaman hic belli degil belki 2 sene belki 4sene sonra yada 1 sene sonra belli degil ama ayni evde olunca insan bikiyo hapishanedesin resmen hergun yuzunu gormek laf atmak gulmek zorundasin gittigin gozukir geldigin gozukur gizli bisey yapamazsin herseyden haberi olur gezmeye gideriz hemn cama cikar baykus gibi bakar ah cocuk olunca napicam ben yaaa

bence evi satın kredinizi kapatın kaçın kiraya çıkın önce huzur olsun insanın yuvasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…