Kaynana yüzünden evi satmayı düşünüyoruz

desperate1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
131
195
303
ah ah şu hayatta yaptığım en büyük hata kayınvalidemle aynı sitede oturmak hatta evlerimiz birbirini görüyor..çocuk yokken de sorun yaşıyorduk ama çocuk olduktan sonra yaşamadığımız sorun kalmadı çocuğuma bakıyor allah razı olsun ama eşimle huzurum kalmadı sürekli laf sokmalar haftasonu nereye gidicez diye merak edip durmalar,onu çağırmazsak surat asmalar,benim misafirim geldiğinde illa onu çağırmamı bekliyor,ailem uzakta benim onlar gelse yalnız bırakmıyor sürekli asık suratla off off..daha bitmedi bazen yorgun oluyoruz dışardan yemek söylesek aman allahım ben yemek yapmıyorum diye millete anlatmalar..daha fazla yazmayım sinirim bozuluyor ben çıkış yolu arıyorum ama bulamıyorum.T üm bunlara karşın eşim destek bana ama çözüm bulamıyoruz konuştuk olmadı bana demediği kalmadı terbiyesiz bile olduk, azarladık olmadı saygısız olduk ..ev borcu ödüyoruz evi satsam nereye gitcem çocuğa bakıcı nasıl bulacam tüm bu sorularla hergün beynimi yiyorum hayırlısı bakalım..tek tesellim çocuğuma bakıyor aklım onda kalmıyor ama mutsuzum eşimle sürekli tartışıyoruz çözüm bul diyorum ama adam da napsın ben artık sinirimden ona çatıyorum biliyor

Bugüne gelelim.Bugün sabah tel açtım her zaman olduğu gibi kaçta işe gideceğimi söylemek için( hergün farklı saatlerde başlıyor derslerim)daha tel açar açmaz dün nerdeydiniz diye sordu ben de evdeydik dedim yetmedi olacakki he sap sorar gibi ışıklarınız yanmadı gezmeye mı gittiniz dedi bir hışımla..ben hayır evdeydik mutfakta oturduk dedim ama sinirlendim neyse kapattık teli.Geldi sonra ben çıkıcam evden yine konu açıldı ben de kibarca hayırdır anne niye bu kadar merak ettin ışık yanmıyor diye sordum vay senmisin soran bana demediği kalmadı aileme bana kültürsüz dedi terbiyesiz oldum o sorarmış istediğini de bilmem ne..işte ben senle başedemem yok senin gibisini görmedim dua et ki çok şanslısın oğlum seni kolluyor sen adamına düşmemişsin Allah sana da oğlundan göstersin bedduaları eşliğinde bana bağırarak kavga etti ben de dedim ben sana ne yaptım bu zamana kadar nedir söyle bileyim neyimi gördün de bi sevemedin beni dedim yok yazıklar olsun diye bağırıyor yıllardır içime attım diye..sakinliğimi korumaya çalışarak bu zamana kadar ne yaptım ki sana dedim söyle yüzüme dedim bağırıyor ağlamaya çalışıyor sonra çocuğumu alıp kendi evine götürmeye kalktı sen napıyosun dedim çocuk hiç biryere gidemez ben işe de gitmiyorum bırak oğlumu dedim sonra eşimi aradım eve gel diye kaynanaya da dedim bekle oğlun da gelsin o da duysun bunları diye..kaçtı gitti evine ben tabi delirdim aileme bana söyledikleri beynimde eşim geldi dinledi beni gitti annesiyle konuşmamış aramadım diyor bıktım diyor bu böyle olmaz böyle hayat geçmez diyor şimdilik azıcık kafamızı toplayıp çözüm arayacağız evi satmak ve çocuğu bakıcıya baktırmak gibi..şu var bu saatten sonra o kadınla konuşmayı düşünmüyorum bu kaçıncı kavgası benle yok yere...Allah'tan eşim birkaç kere bana saygısız konuşmalarına şahit oldu o yüzden annesini biliyor..evi satıp başka semte gitmek çözüm olur mu emin değilim..yüzünü görmek istemiyorum artık bu kadının ama nasıl olacak fikirlerinizi bekliyorum

Son durum[o olaydan sonra ben. Sinir krizi geçirmişim ve kendime geldiğimde eşim abisiyle telefonda konuşuyordu.Abisi annesine kızmış baya ve eşimde sonra gidip konuştu tabi hiç bir söylediğini kabul etmeyerek benim ona saygısız cevap verdiğimi bahane ederek beni suçlamış.Eşim döndüğünde kafası karışıktı annesi azıcık işlemiş belliki.Daha sonra cocuğu illa ben bakarım demiiş eşim de onunla konuştuktan sonra beni aradı cocuğa baksın mı diye mecbur kaldım tatbiki ne dieyim hemen bakıcı bulamam diye ve ardından cocuğu özledim bahanesiyle gelmek istedi eşim bana sordu tamam dedim gelsin ne diyim yüzsüzlüğün bu kadarına..hiç bişey olmamış gibi geldi ben konuşmadım yüzüne bakmadım sonra eşim dışarı çıkardı beni azıcık kafam dağılsın diye..ondan sonraki günler hep soğuk durdum sadece gerekli olduğunda cocuk için konuştum..aradan birkaç gün geçti ve yine kızmamıza rağmen eve misafir çağırmış duydum deliye döndüm o akşam şunu anladım ki bu kadın inadına yapıyor ..ben yokken eve misafir çağırıyor sürekli bu durum eşimi de sinirlendiriyor defalarca söyledik yok anlamıyor en son bağırdım artık burası benim evim bir daha ben işteyken gelen olursa kovarım tel açıp bu kadar net söyledim buarada girişte güvenlik kamerası var evde görüyorıum.Şuan tatildeyim çocuğuma ben bakıyorum biraz daha iyiyim onu az gördüğüm için..eşim annesinin kimlere dedikodumu yaptığını da bildiğini söylemiş ve uyarmış sonuç olarak mecburen bu durumdayız evi satmak çözüm olmayacak bunu ikimizde anladık ancak şehir değiştirmek çözüm olabilir bununiçin de şartlar oluşsun diye dua ediyorum zaman inş güzel şeyler getirecek..

Son düzenleme:
Başka şehirde kurulu düzenimi bozdum evimi sattım geldim sırf eşimin annesi yalnız ona yakın olalım diye eşimin hatırı var diye ama karşılığına bak deli olacam ya

Bir de bu ışığınız yanmıyo mevzusu ilk değil sürekli böyle bugün de dozunu arttırınca dayanamadım sordum niye merak ettin diye...

Çocuk olunca daha mı çok sıkıntı olmaya başladı gerçekten benim durumumda nerdeyse aynı , evlerimiz farklı sitelerde ama mutfağın ışıkları hariç diğer odaları görür . Nerdeydiniz , bugün niye geç yattınız , erken mi yattınız ışığınız yanmıyordu ?gibi sorular sorular . Birde yeni başladı 2 dakikalık mesafe bile yok geldiği zaman kayınpederime sürekli burada yatalım diyor deliriyorum .

Size tavsiyem konuşmayın , karşılaştığınız zaman selam verip geçin , soru sorarsa tek kelime cevap verin , astık suratlı olun güldüğünüzde , insan yerine koyup cevap verdiğinizde , güzel güzel konuştuğunuzda gelin insanlık yapıyor diye düşünmek yerine gelini adam ettik düşüncesine kapılır bunlar , ve bu versiyonla iyi falan olunmaz, olunmuyor.

Evet cocuk olunca her dk sende olacaklar.Bana lohusayken neler yaptı bilseniz..her dk gelir bişeye yardım etmez hastaym der uyuyan cocuğu uyandırır çeker giderdi..40 I'm çıkmadan yedi sülalesini getirdi yedirdi içirdi bulaşıkları evi darmadağın bırakıp evine giderdi ben 10 günlük çocukla tek başıma evi mi toplayım dinleneyim mi yoksa çocukla mı ilgileneyim düşün yani.annemi de erken gönderdik eşimin aklı annem var o yardım eder demişti.çok sabrettim çok ne laflar etti sesimi çıkarmadım yok bu bebek doymuyor yok sen kolayına kaçıyosun tek başıma baktım birkere bir saat ben bakim de uyu demedi benim kırkım çıkana kadar hep hastaydı ne hikmetse..lohusalık depresyonuna o girdi eşim kaç defa acile götürdü ağla sızlaya düşün artık bu kadın ben de çok kredi kullandı ama yok artık bitti

Benim doğum birde ramazana gelecek nasipse . İşim var o zaman desene . Valla Allah sabır versin sanada banada , ama o iş öyle bitti demekle olmuyor . 1 hafta küs , 10 gün küs mecburen barışıyorsun . Eşine üzülüyorsun bir kere annesi sonuçta diyorsun , geliyorlar mesela yüzsüz yüzsüz birde bir şey yok gibi yüzüne gülüyorlar , nereye kadar uzatacaksın . Mesafe koyacaksın arkadaşım .
Bana da dün neredeydiniz dediğinde hiç diyorum sadece kalkıp gidiyorum , veya TV'de bir şeye dalmış gibi yapıyorum , bir çok kez çok bunaldığım için ışığımı açık bırakıp gidiyorum .

evini uzaklastırsan da yapacagını yapıyorlar canım yakın olmak cok sorun gerçekten eltimden biliyorum onun eşide destekçi degildi boşanıyor suan şu ısık mevzusu onlardada vardı hatta gece su sesi gelıyordu çocuk falan yaparım demeyin diyede karısırmış bana o kadar karısamıyor uzak sehirdeyim diye ama adı kayınvalide işte rahat vermıyorda...

Hiç uyuyamadım laflarndöndü durdu beynimde..hiç bişey olmamış gibi kaç defa geldi konuştu ama bu sefer bitti ben çok üzgün ve kırgınım Allah sana da yardım etsin

Hiç uyuyamadım laflarndöndü durdu beynimde..hiç bişey olmamış gibi kaç defa geldi konuştu ama bu sefer bitti ben çok üzgün ve kırgınım Allah sana da yardım etsin

eşinin destek olması çok güzel bişey
diğer türlü tek başına mücadele etmek zorunda kalacaktın
evin satın mümkünse uzak bir semte taşının
çocuğa baktığı için kendini vazgeçilmez sanıp herşeye karışır olmuş belliki
ona minnet etmediğinizi göterirsiniz
Allah yarıdmcın olsun

ilk okumaya başladığımda sallama dedim ama devamı gelince insan bir noktaya kadar sallamaz, sabır çeker ama ondan sonra taş olsa çatlar.
bence ya adam gibi eşin konuşsun ya da sen gerekli yerde gerekli cevabı ver yoksa bunun sonu gelmez. dışarıda olanlar için hele kafanı hiç yorma. bir kere hakkına giriyor günah işliyor. Allah sana yardım eder bu konuda gerçekten. Ayağına dolanır bir gün ki herkes de tanıyordur kadını.
Benim de kızıma annem bakıyor. Al bakıcıya ver denilecek kadar kolay bir durum olmadığı için bunu diyemiyorum sana. Ama çocuğunun yaşı kaç?

Isiklarin acik kapali olmasindan o ne be tobe tobe.oglunla atesli bir gece gecirdik ondan deseydin.oyle soruya boyle cevap.bak bakalim bi daha soruyor mu densiz

bence kesinlikle taşınma sende biliyorsunki ne olursa olsun elbet barışacaksınız. sen istemesen bile o yüzsüz kadın oğlumu ,torunumu göreceğim diye illaki kapına dayanacak.
ve eğer taşınmış olursanız sizde kalmaya da başlayacak. boşverin yakın olun ama aranızda mesafe olsun. ve taşınma masrafı yapacağınıza bakıcı tutun çocuğunuza, etrafınıza sorun soruşturun iyi birini bulursunuz.
siz bakıcı tuttuğunuzda sizin ona mecbur olmadığınızı anlayacaktır. bir şekilde karışmaya çalışma dozunu azaltacaktır. ama hiç bir zaman bitmeyecek bu sorunlar.

Eşim destek olsa da çözülen birşey yok ne gidip annesine konuştu ne de bana beni rahatlatacak bir çözüm söylemedi..zamana bırak diyor bu kadının evlendiğimizden beri yapmadığı kalmadı hiç bir zaman sert çıkıpta sen benim karıma nasıl konuşuyorsun gibi bir hesap sormadığı için kadın dozu arttırarak bana hertür hakareti saydı arada bir eşim kızsada kadın oğlunun benim dolduruşuma geldiğini düşündüğü için hiç tınlamadı..kötüyüm bu seferki hakaretleri sindiremiyorum aman yaşlıdır boşver diyemiyorum ve 2 gündür ağlıyorum sinirimden..gece uyandım ağlayarak psikolojim bozuldu artık

Şimdide hadi beraber yazlığa gidelim diye bekliyor sevgili kocam..kadın daha da mutlu olsun diye sanırım..başkalarıda olacakmış ben hayır dedim ama yarın iş günü ve cocuğu kime bırakacağımı bilmiyorum hala saç diplerim ağrıyor of of

Son düzenleme:
Çok mu yüzgöz oldunuz.. Biraz resmiyet şart olmuş. Yapabileceğiniz en güzel şey soğuk durun, yüz vermeyin ,kısa net cevaplarınız olsun, siz konu açmayın soru sormayın yani muhabbete girmeyin o muhabbet açarsa kısa cevaplarla sonlandırın konuşmayı.. İstemediğiniz şeyleri asla yapmayın eşinize de tavrınız kesin ve net olsun.. mesela ben yazlığa gitmicem deyip kesin bildirin ne istediğinizi ve taviz vermeyin asla.. yani sizi yola getiremeyeceklerini anlasınlar.

Benim arkadasim da bunlari yasadi
Bakiciya vermek en iyi cozum gibi
Cocuga bakmayinca vazgecilmeyecek biri oldugunu bilecek
Eve gidis gelisi azalir
Bende arkadasaa katiliyorum bu seferde kalmaya gelebilir
Bi arkadas gibi sorulara hic diye cevap ver ay isim var de atlat yani bi sekilde
Sert dur
Esine karsi da kararli ol annesini kotuleme
Ama annen buyukse buyuk bende bes yasinda cocuk degilim
Bu evin hanimi benim bana sevgi gostermeyene bisi demem
Ama saygi gostermeyene dur bakalim kim olursa olsun bu benim yapim
Kimsenin bana haksizlik yapmasina izin vermem de
Kararli durmak lazim hep ayni tavirda asiriya kacmadan
Hic yuz bulamasin yani

bence de bakıcıya ver, çocuğun kaç yaşında? kreş için çok mu erken?
eğer annen bir akraban gelebilirse onlar gelsin idare etsin seni biraz,,,,
ne yazık ki bakınca torunlarına kendilerinin sanıyorlar sanırım,,,,

Son durum[o olaydan sonra ben. Sinir krizi geçirmişim ve kendime geldiğimde eşim abisiyle telefonda konuşuyordu.Abisi annesine kızmış baya ve eşimde sonra gidip konuştu tabi hiç bir söylediğini kabul etmeyerek benim ona saygısız cevap verdiğimi bahane ederek beni suçlamış.Eşim döndüğünde kafası karışıktı annesi azıcık işlemiş belliki.Daha sonra cocuğu illa ben bakarım demiiş eşim de onunla konuştuktan sonra beni aradı cocuğa baksın mı diye mecbur kaldım tatbiki ne dieyim hemen bakıcı bulamam diye ve ardından cocuğu özledim bahanesiyle gelmek istedi eşim bana sordu tamam dedim gelsin ne diyim yüzsüzlüğün bu kadarına..hiç bişey olmamış gibi geldi ben konuşmadım yüzüne bakmadım sonra eşim dışarı çıkardı beni azıcık kafam dağılsın diye..ondan sonraki günler hep soğuk durdum sadece gerekli olduğunda cocuk için konuştum..aradan birkaç gün geçti ve yine kızmamıza rağmen eve misafir çağırmış duydum deliye döndüm o akşam şunu anladım ki bu kadın inadına yapıyor ..ben yokken eve misafir çağırıyor sürekli bu durum eşimi de sinirlendiriyor defalarca söyledik yok anlamıyor en son bağırdım artık burası benim evim bir daha ben işteyken gelen olursa kovarım tel açıp bu kadar net söyledim buarada girişte güvenlik kamerası var evde görüyorıum.Şuan tatildeyim çocuğuma ben bakıyorum biraz daha iyiyim onu az gördüğüm için..eşim annesinin kimlere dedikodumu yaptığını da bildiğini söylemiş ve uyarmış sonuç olarak mecburen bu durumdayız evi satmak çözüm olmayacak bunu ikimizde anladık ancak şehir değiştirmek çözüm olabilir bununiçin de şartlar oluşsun diye dua ediyorum zaman inş güzel şeyler getirecek..

Ayy bu kaynanalarin hepsimi ayni olur burda evlenmemis varsa ders alsin asla kocasinin ailesine yakin olmasin.bendaha 1 sene olmadi evleneli ama su bikac ayi anlatsam roman olur isik olayi da var bizde isiginiz yanmiyo nerdesiniz diye ariyo devamli oysaki biliyo nerde olfugumuzu lokantamiz var oda bende lolantada calisiyoruz aksam herkes cikiyo is bitince esimle ben kaliyoruz oyle zaman geciriyoruz eve hemen gitmiyoruz orda oldugumuzu bildigi halde ariyo .evdeyken yatak odasi dier tarafta on isik yanmayinca nerde olunur arkada yatak odasinda utanmadan soruyo .ama bidaha yapsin dicem yatak odasindaydik hayirdir niye soruyosun dicem bugun koye gittti 1 ay yok ohhhh rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…