KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

eşim yazmış
Ceren izin alıp biraz erken mi çıksan bugün ne dersin diye
neden erken çıkıyorum dedim annemler bugün gidiyor unuttun mu dedi
:KK70: gitsin canım benim işim var iyi yolculuklar dedim
cevap yok :KK70: :KK53:
Eşiniz adam olmayacak galiba:) Sanırım devlet büyükleri uluslararası seyahate gidiyor:) Bence eşinizin davranışlarının değişmesi için çok büyük ve kapsamlı bir konuşmaya ihtiyacı var. Ya da yavaş yavaş anlatıp değiştireceksiniz. Benim eşimin de çok rahatsız olduğum davranışları olurdu ilk zamanlar anlata anlata değiştirdim çoğunu. Tabi kendisinin de bunu farketmesi lazım aranızın güzelleşmesi için.

eşim yazmış

Ahhaahaha bunu yazmana çok sevindim sonunda istediğimiz Ceren oluyorsun :KK70:

Eşiniz adam olmayacak galiba:) Sanırım devlet büyükleri uluslararası seyahate gidiyor:) Bence eşinizin davranışlarının değişmesi için çok büyük ve kapsamlı bir konuşmaya ihtiyacı var. Ya da yavaş yavaş anlatıp değiştireceksiniz. Benim eşimin de çok rahatsız olduğum davranışları olurdu ilk zamanlar anlata anlata değiştirdim çoğunu. Tabi kendisinin de bunu farketmesi lazım aranızın güzelleşmesi için.

anlata anlata değiştiririm bende inşallah bakalım :)

Benimki balayı sonrasında getirme planları olmasa da ilerisi için annesinin de bizimle yaşamasını istediğini söylemişti. Kendisine rahat edemeyeceğimi, kendi ailemin de bizim kalsa onun da rahat edemeyeceğini söyledim. Sonuç olarak biz evliyiz, ev küçük, insan geç kalkabiliyor ya da şort askılı ile dolaşmak isteyebiliyor. Sen de haklısın dedi. Tabii ki haklıyım. :KK70:

Senin durum daha vahimmiş, balayında sonra kalmak çok büyük düşüncesizlik. Sen daha yeni evlisin kocanla yalnız kalman gerekirken kv kp :kahve: Kızlarında falan kalmazlar zaten hep gelinler bakmak zorunda kalır. Ama dinen de gelin bakmak zorunda değil, isteğe bağlı bakabilir.:KK54:

@ceren955 eşin annesini ve babasını yolculadıktan sonra Kk kadınları olarak eşinden beklediğimiz davranışlar şunlar;

***Gelir gelmez surat asmaya başlaması...
***Çok önemli bir sorun varmis gibi küsmesi...
***Sen konuşmaya çalıştıkça konuşmamakta ısrar etmesi...
***Konuşursa sürekli laf sokması...
***Annem babam oğullarının evine sığmadı diye duygu sömürüsü yapması.....
***Senin yaptığın planlara uymaması...
***Yatakta arkasını dönüp yatması....
***Senin anneni babani da bu evde istemiyorum demesi.....
***Bir daha kv ve kp kabul etmediginde boşanmak ile tehdit etmesi...vs..vs..

Bil ve tedbirli ol, canim...ama pes eden olma

@ceren955 eşin annesini ve babasını yolculadıktan sonra Kk kadınları olarak eşinden beklediğimiz davranışlar şunlar;

+1 bu kadarını başarmış bundan sonrada sürdürecek tavrını yoksa hersene ağustos ayından başlar boğaz düğümlenmeleri

Bu arada benim kv kp geldi sanki cereninkiler gelmiş gibi stres yaptım
Zararları yok bide insanların ama nasıl içimde hissettiysem :KK70::KK70:

eşim yazmış

Bunun icin izin mi al diyor patrona soylesen bizimle alay mi ediyorsun der :deli: kendisi ugurlayamiyor mu cevap ta vermemis eve gittinde kvni karsinda gorursen sasirma, esin cok sacma bir istekte bulunmus:KK53:

Bunun icin izin mi al diyor patrona soylesen bizimle alay mi ediyorsun der :deli: kendisi ugurlayamiyor mu cevap ta vermemis eve gittinde kvni karsinda gorursen sasirma, esin cok sacma bir istekte bulunmus:KK53:
Kendi uğurlayamadığından değil de ailesine ezilmemek için bakın gelininizi de ayağınıza getirdim demek için yani yine ailesi için çağırıyor bence

Ahhh ahhh su kkyi ben saha evlenmeden kesfedecektim ki,aman zamanla benim iyiliklerimi gördükce kv görümce kayin da bana iyi olur diye yillaaarca kendimi ezdirmeyecektim....

Kızlar gittiler yolcu etmeye gitmedim
Aradı kv mesajla döndüm şuanda konuşamıyorum diye :KK53::KK53:
Eşim geldi eve hiç umurunda değil anne babası gibi
Normal de ailesiyle hemfikir olan iyi geçinen biri değildir ailesinin Sevgisinden mahrum yaşamış ilgisiz bir ailesi var
Ama ceren baksın işi ne diye düşünüyor olsa gerek ki gitmemelerini istedi isteği olmadı bu isteğin devam ederse ben çekilirim dedim :sopa::sopa::sopa:
Şuan gayet normal davranıyor

Bu konu burada kapanmaz, erkekleri annelerinden ayıramıyorsunuz. Annem'in 2. eşinde de aynı sorun oldu, kadın evde masuz her yeri dağıttı, eve muska koydu. Annemin arkadaşının yanında bu kadını da eskisinin üzerine aldı dedi. Bu nedenle çok tartıştılar. Sonuç ; Annem uzun süreli annesinin yanına memlekete gitsin, hooop bir geliyor kadın evde. Ya da kendisi gidiyor annesinin yanına Annem hasta deyip 2-3 hafta gelmiyor. İnşallah seninki de böyle olmaz.

Kızlar gittiler yolcu etmeye gitmedim
Aradı kv mesajla döndüm şuanda konuşamıyorum diye :KK53::KK53:
Eşim geldi eve hiç umurunda değil anne babası gibi
Normal de ailesiyle hemfikir olan iyi geçinen biri değildir ailesinin Sevgisinden mahrum yaşamış ilgisiz bir ailesi var
Ama ceren baksın işi ne diye düşünüyor olsa gerek ki gitmemelerini istedi isteği olmadı bu isteğin devam ederse ben çekilirim dedim :sopa::sopa::sopa:
Şuan gayet normal davranıyor
Hadi gözünüz aydın :halay:

ceren baksın işi ne diye düşünüyor olsa gerek ki gitmemelerini istedi, isteği olmadı, bu isteğin devam ederse ben çekilirim dedim
Ceren eşinin içindeki bu istek kolay kolay kaybolmaz, sihirli bir değnek değmedi sonuçta...
Temkinli ol, çocuk yapma hemen, en önemlisi de gizli bir birikim yap..

X