KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Son 20 sayfadir ses cikmayinca konu sahibinden israrla sorulmus gelisme var mi var mi diye.Birakin bahsetmek,ustunde durmak istemiyor konu sahibi demek.Burda okudukca daha da kuruluyor belki.Olsaydi kendince onemli bisey yazardi yani.Siteye dun giris yapmis ugruyor ama konusuna yazmak istemiyor demek.Israrla sormayin bence.

Arkadaşlar cerenin morali bozuk; kendini toparladığında yazacaktır sanırım ama durumlar bizim tahmin ettiğimiz yönde ilerliyor maalesef, en son kv kp tekrar gelecekti cerenlere.

Sordum cevap almadım

Çünkü aslında onlara düşkün değil. Sadece sizi onlara hizmet ettirerek hava atıyor. Evlendiğinde, kendine hem ev masraflarını paylaşacak hem de yatağını paylaşacak bir ev arkadaşı, ailesine de bir hizmetçi tutmuş gibi olmuş. Siz ayrılsanız, o yine ailesiyle yaşamaz. 2 yaşlı insanla yaşaması böyle konforlu olmaz.

Mesajınızı görmeden yazmıştım. Aynı şey Ceren’in başında şu an.

Arkadaşlar cerenin morali bozuk; kendini toparladığında yazacaktır sanırım ama durumlar bizim tahmin ettiğimiz yönde ilerliyor maalesef, en son kv kp tekrar gelecekti cerenlere.

Aaa. Çok üzüldüm. Ne güzel gitmişlerdi. Kocası iflah olmayacak sanırım. Ceren’in ailesi de çok mantıklı davranmıyor. Bu saçma gidişata bir dur demeleri lazımdı. Olaylarım bu raddeye gelmesinde onların da suçu var. Ceren’e hep “sabret giderler” dediler.

Tahminim ailesi bilmiyor bu kadarını gibi. Çok da karışmak istemiyor da olabilirler ama tabi benim tahminim bu.

Adam resmen ailesine hava atma peşinde aşırı sinir oluyorum.

ablamın kocasıda senede 1 yada 2 kere ararmış annesigili ,evlendıkten sonra başka şehirde yaşıyorlardı işten çıktı falan
ailesinin oldugu şehre gittiler ev tutmak istmedi ailmele yaşıyalım nasılsa yazın onlar köye gidiyorlar kısında bir kaç ay ,dare ederiz dedi ablamda karşı çıkınca sen benı ailemden koparmak mı istiyorsun ben onlarsız yaşayamam demeye başladı ,
ablamda madem öyle yaşama defol git senede 2 kere aramadıgın ailenın yanına git dedi kapıya koydu ,

inanın sabaha kadar sokaklarda gezmiş annesile gitmemiş bile sabah eşşek gibi gelip özür dilemiş ,
bunların hepsi beyin özürlü ne yazıkki

Ahahaha ablanıza bayıldım ya, aslında böyle yapmak gerekiyor. Kimisini de ailesi mi fiştekliyor diye düşünmüyor değilim, zira benimkiler öyle yaptı. "Ama oğlum eşin seninle ilgileniyor olabilir ama sadece seninle evlenmedi, senin bir ailen de var, bizimle de ilgilenmek zorunda bıdı da bıdı..." başının etini yediler.

Ceren ile görüşüyor gibi yazmışsınız...
Esi ile mi problem yasadi yoksa

Bencede gitme. Bu ne aymazlıktır böyle.
Gitmeyin valla. Utansınlar bu yaptıklarından. Ne kadar kendini bilmez insanlarmış ya. Eğer eşiniz hala surat yaparsa eşinizi de atıverin uçağa da gitsin kıymetli ailesiyle:)

eşim yazmış
Ceren izin alıp biraz erken mi çıksan bugün ne dersin diye
neden erken çıkıyorum dedim annemler bugün gidiyor unuttun mu dedi
gitsin canım benim işim var iyi yolculuklar dedim
cevap yok

eşim yazmış
Ceren izin alıp biraz erken mi çıksan bugün ne dersin diye
neden erken çıkıyorum dedim annemler bugün gidiyor unuttun mu dedi
gitsin canım benim işim var iyi yolculuklar dedim
cevap yok
İlk aylarının içine ettiler, 3 aydır sendeler....bide yolculayacaksın....

Kendi kendilerine giderlerse kovulmuş gibi olacaklar ya...gelinin yolculaması lazım bir daha rahat rahat gelebilmeleri için...

Gerçi seninkiler pişkin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…