- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
hey Allahım daha yeni gitmişler zati bi de ziyaretlerine mi gitcekmişsiniz? Yazık eşiniz yılların hasretini çıkarıyor. Nedense evlenince ana baba özlemi kabarıyor bazı türlerde, tam boğazı sıkmalık.. Evlat olduğunu sonradan hatırlamış.İyi akşamlar
Merak edip ilgilendiğiniz için teşekkürler
Henüz gelmediler aramadım sormadım eşim gidelim Dedi bir kaç kez gitmedim
Huzurluyum açıkcası onlarsız
Kesinlikle katılıyorum , en iyi hayat arkadaşı maaş kartı.
Sorma bekarken aileden uzaklaşmak için en uzak yerlerde iş bakan özgürlük peşine düşen adamların evlenince aile aşkı kabarıyor çünkü kendilerinin anne baba hakkı ödemeye hiç niyetleri yok evlenince de faturayı kesip kadının eline veriyorlar.hey Allahım daha yeni gitmişler zati bi de ziyaretlerine mi gitcekmişsiniz? Yazık eşiniz yılların hasretini çıkarıyor. Nedense evlenince ana baba özlemi kabarıyor bazı türlerde, tam boğazı sıkmalık.. Evlat olduğunu sonradan hatırlamış.
Sorma bekarken aileden uzaklaşmak için en uzak yerlerde iş bakan özgürlük peşine düşen adamların evlenince aile aşkı kabarıyor çünkü kendilerinin anne baba hakkı ödemeye hiç niyetleri yok evlenince de faturayı kesip kadının eline veriyorlar.
Bizim evlerimiz ayrıydı ama sürekli bizdelerdi detaylarla uzatmayayım Ben böyle altı senelik sinir savaşı sonunda iş değişikliği yaptım işyeri arabamla 40 dakika taşınalım dedim hem benim işime hem eşimin işine hem çocuğun okuluna yakın mevki olmasına rağmen kabul etmedi gittim oradan ev tuttum rest çektim letgodan falan uydurdum bir düzen bu süreç iki ay bilin bakalım benim ailesinden asla ayrılamayan kocam o süreçte nerede kalmış. Çalıştığı firmanın anlaşmalı otelinde kalmış bir iki kere sadece eşya almak için eve gitmiş beş dakikada ailesine uğramış o kadar. Çok riyakar bunlar çok.
Ay sizin hikayeniz de çok ilginç. Peki sonrasında düzeldi mi bu durum.
çoğu böyle bunların. Durum bizde de aynıydı bende rest çektim ve mesafe koydum. Eşim şimdi dipdibe oturmamıza rağmen ayda bir ya çıkar ya çıkmaz. Ben aileme gittiğimde bile kalmaz orda. Garezleri bizeyse demek..Sorma bekarken aileden uzaklaşmak için en uzak yerlerde iş bakan özgürlük peşine düşen adamların evlenince aile aşkı kabarıyor çünkü kendilerinin anne baba hakkı ödemeye hiç niyetleri yok evlenince de faturayı kesip kadının eline veriyorlar.
Bizim evlerimiz ayrıydı ama sürekli bizdelerdi detaylarla uzatmayayım Ben böyle altı senelik sinir savaşı sonunda iş değişikliği yaptım işyeri arabamla 40 dakika taşınalım dedim hem benim işime hem eşimin işine hem çocuğun okuluna yakın mevki olmasına rağmen kabul etmedi gittim oradan ev tuttum rest çektim letgodan falan uydurdum bir düzen bu süreç iki ay bilin bakalım benim ailesinden asla ayrılamayan kocam o süreçte nerede kalmış. Çalıştığı firmanın anlaşmalı otelinde kalmış bir iki kere sadece eşya almak için eve gitmiş beş dakikada ailesine uğramış o kadar. Çok riyakar bunlar çok.
Geçmiş olsun o zaman diyorum umsrım yeni evinizde mutlusunuzdur. Demekki ailesine o kadar düşkün değilmiş eşinizDüzeldi çok şükür
henüz evime ayak basamadılar ve görüşmedim de bu şartlarla barışmayı kabul ettim zaten.
Gerçekten bu erkekleri anlamak çok zor.Bekarken evde durmayıp ziv ziv gezen adamlar evlenince ailelerine pek düşkün bir hale geliyor.Bence de bütün havaları bize yani.Bu kadar ayrılamayacaksan evlenme arkadaş.Git yaşa ananla babanla.Vallahi ömür törpüsü bu adamların birçoğu.
Hemen hemen herks de yaşanan bir durum galiba. Evlenmeden önce benim eşimin de nerdeyse bir ailesi yoktu. Düğün zamanı masraflarda da kimseler ortalarda yoktu. Ne hikmetse biz kendimizi topladık. Düzlüğe çıktık artık dedim. Birden bire eşimi ailesi kardeşleri çıktı ortaya. Çok ilginç çok. Kendi ailesine bakamayanlarda evlendikten sonra günah çıkarır gibi karısının ailesine hizmet etmesini istiyor. Neyin kafasını yaşıyor bunlar gerçekten anlamak zor.Ya ben bunu cidden anlamıyorum, evlenince aile aşığı olan tüm erkekler öncesinde aile ilişkileri zayıf olanlar.
Acaba aileleri bunları sevsin diye mi kendilerince kahramanlık yapıyorlar anlamadım cidden biri şunu çıkıp açıklasa keşke...
Hemen hemen herks de yaşanan bir durum galiba. Evlenmeden önce benim eşimin de nerdeyse bir ailesi yoktu. Düğün zamanı masraflarda da kimseler ortalarda yoktu. Ne hikmetse biz kendimizi topladık. Düzlüğe çıktık artık dedim. Birden bire eşimi ailesi kardeşleri çıktı ortaya. Çok ilginç çok. Kendi ailesine bakamayanlarda evlendikten sonra günah çıkarır gibi karısının ailesine hizmet etmesini istiyor. Neyin kafasını yaşıyor bunlar gerçekten anlamak zor.
Hiç sordun mu canım madem bu kadar seviyorsun neden evlendin onlarla neden yaşamadın diye. Neden bekarken onlarla yaşamadın diye.cevabını merak ediyorumÇok doğru maalesef
Daha düne kadar ailesini bir kere gören veya görmeyen İnsan anne baba aşkıyla tutuşuyor
Hiç sordun mu canım madem bu kadar seviyorsun neden evlendin onlarla neden yaşamadın diye. Neden bekarken onlarla yaşamadın diye.cevabını merak ediyorum
Hemen hemen herks de yaşanan bir durum galiba. Evlenmeden önce benim eşimin de nerdeyse bir ailesi yoktu. Düğün zamanı masraflarda da kimseler ortalarda yoktu. Ne hikmetse biz kendimizi topladık. Düzlüğe çıktık artık dedim. Birden bire eşimi ailesi kardeşleri çıktı ortaya. Çok ilginç çok. Kendi ailesine bakamayanlarda evlendikten sonra günah çıkarır gibi karısının ailesine hizmet etmesini istiyor. Neyin kafasını yaşıyor bunlar gerçekten anlamak zor.
Yaşını başını almış yaşlı kadınlardan hep "erkek evlat daha hayırlı, annesini babasını unutmuyor, sahip çıkıyor, kız evlat ise kendi eviyle ilgileniyor" diye duyar ama inanmazdim, olur mu kız evlat anne babaya daha sahip diye düşünürdüm...ama artık yavaş yavas fikir değiştiriyorum....Bir arkadaş var eşi evlenene kadar 20 yıl anası babasıyla hiç görüşmemiş. Evlendikleri dakika kayınvalidesi bunlara yerleşti, adeta evin hanımı, arkadaş sadece bu kadının yapamayacağı işler olan çocuk doğurma ve cinsellik, eve para getirme görevlerini yapıyor. Evde ruh gibi ana oğul yönetiyor her şeyi. Kız doğum yaptı bebeği bile kucağına vermiyorlar nasıl katlanıyor anlamıyorum, bu adam 20 yıl sonra neyin kafasını yaşıyor onu hele hiç anlamıyorum.
Yaşını başını almış yaşlı kadınlardan hep "erkek evlat daha hayırlı, annesini babasını unutmuyor, sahip çıkıyor, kız evlat ise kendi eviyle ilgileniyor" diye duyar ama inanmazdim, olur mu kız evlat anne babaya daha sahip diye düşünürdüm...ama artık yavaş yavas fikir değiştiriyorum....
Benim eşimde nişanlı iken annesini sevmediğini söylerdi, annesinin ne dediği umrunda değildi, annesini ağlata ağlata benimle evlenmeyi tercih etti... düğünden sonra ani bir U dönüşü yaptı....beni umursamaz oldu...