Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

esim malesef annesine toz kondurmuyo dedigi tek sey sabret bunadi yaslandi normal degil
allahdan benim kaynanam genç bunama şansı yok henüz ::))

yuh yani yaaaa ne alaka gerçi bizimki demdimi benimkide laf:roflol:

Canım kusura bakma densizlik etmek istemem ama
Kaynanan bekar mı belki bekarlıktan sana çatıyordur :kedi:
Evlendirin rahat edersiniz a.s

Canım kusura bakma densizlik etmek istemem ama
Kaynanan bekar mı belki bekarlıktan sana çatıyordur :kedi:
Evlendirin rahat edersiniz a.s

valla canim eltimde oyle dedi ama hersekidle kocamin basina bela olacak bisey oluyor oglum bak buna neyapti sunu yapti bunu yapti benimki biraz sinirli kalkip turkiyeye gider yani ama evlenip bizi rahat birakaaksa evlensin ama kimse begenip almiyo
ne is yapmasini bilir ne yemek
cokta pis hic bi koca almaz bunu hatta biri cok pis ve bakimsizsin diye hakaret etmis
hehehe

ay ben bile sinir oldum yemin ederim ya aptal faydasi olmadigi gibi zarari var siz yeni evlenmisiniz borcunuz var ne kiymasi yemesin parasi yoksa alla allaa

ya kadının işine gelince oğlum sen küçüksün kandırırlar seni abinle git demesini biliyo,işine gelincede biz para yaratan oluyoruz.dünyanın parasını verdik,nerden geliyo bu para demiyo,ikimizinde aldığı maaşlar belli,evlenirken eşime bi para geldi,düğün yeri,gelinlik,kıyafetler,kına gecesi,gelenlere yemek vs yi bu paranın yettiği yere kadar kullandık ,üzerinede epey bi borçlandık,hala bizde para var sanıyo bunlar heralde!!!! oğluna sen anlamazsın abinle git derken,oğlu dünyanın parasını kazanmış,dostları yardımda bulunuyo(o kadar iyi çevresi var) bu laf acayip koymuştu bana..

ay ben bile sinir oldum yemin ederim ya aptal faydasi olmadigi gibi zarari var siz yeni evlenmisiniz borcunuz var ne kiymasi yemesin parasi yoksa alla allaa

kız bizimki kıymayı alır kıyma dolapda bekler bekler kokar
ondan sonra alel acele baharatlı köfte yapılır:1shok::1shok:
bende kocama kaş göz yeme sakın diye yesin sıkıyosa ölür gerçide:roflol::roflol:

valla canim cekemediginden baska bisey degil ama dusunuyorum Allahim gormuyormu bunlari neden bisey yapmiyo susturmuyo bulasmasinlar ugrasmasinlar biz esimle severek evlendik 5 yil birbirimizi bekledik o turkiyeden ben hollandada okadar zorluklar ben hastalandim cok uzuldum agladim oglu aylarca depresyona girdi ona ragmen bile icten bisekidle mutlulugu hak ettiniz demiyo rahat birakiyorum hayatin keyfini cikarin demiyor cok kiskanc bi kadin sen dikkat et canim yani esinle kotu olma sonra annesi kiymetlenir senden sogar benimki o duruma geldi ben yapmacik hareketler yapamiyorum cilvede yapmasini bilmem ciddiyim gulmesi gerektigi yerde gulerim ama iste bilmiyorum valla icim cok doluymus doktum buraya bir guzel
simdi dua edim kocm okumasin b u yazilari
heheh

ay yemin ederim benimkide ayniii vallahi
birkere bunun mutfaggini bir temizledim ama nasil temizlik hersey kokmmus cope attim hepsini yaz tatilinde evi temizliyorum dusun

Vayyy bee kızlar topiğin birazını okudum şok oldum yaa. Çok basit şeylerden üzmeye ne hakları var anlamıyorum. ama sabredin bende zamanında çok üzüldüm ama artık eskisi kadar değil. Benim kayınvalidem çok akıllıdır ve çok otoriterdir. Bi laf sokar dumur olur bi hafta kendine gelemessin. neler demediki Allah görüyor boşverin. Allah a havale ediyorum

Ben iki gün önce düşük yapıyordum, düşmeyince mecburen aldırdık.biyokimyasl geblikti Eve geldik yatıyorum kaynanam durdu durdu. (hamile oldumu bilmeden önce plates yapıyordum) hani sen şu topla bişeler yapıyodun ondanmı oldu diyorum ben yoksa dedi.

Çok üzüldüm ben yavruma zarar vercek bişey yaparmıyım yaa. ama bişi demedim neden oldunu anlatmaya çalışyıorum. ve daha öncesindede aynı gün ben bi nedenden dolayı üzülüyordum (bebekten değil) bana resmen zırlayıp dökme al şu yemeğide ye dedi.

bu günde eltisi aradı güya geçmiş olsun dicek. Çok gezmedin demi ondanmı oldu yoksa diyo. oyyyyyyyyy oyy!

Evliliğimizn ilk 3. ayı görümcem hamileymiş. öğrendim kaynanama diyomki saf saf anne ayşe ablam hamileymiş biliyomuydun. Dedi evet sende kutuna bişeyler koymasaydın sende şimdiye hamile olurdun dedi şok oldum resmen

sok olacak bi durum dimi canim ve bunu herkes duydu o gun orda ve kendisinin yaptigi isleri anlatsam agziniz acik kalir

küçüğüm büyümem gerekiyo dememe bakmayın aslında 22 yaşındayım ama çok alınganım ve çok sulugözlüyümmirmirmirmir

GUnaydin kizlar kimse yok galiba be n cok erkenciyim:))

buarada asyaciim bende 23 yasindayim ve yeterince sulugozum benim kadarmisin bilmiyorum canim ama herseye aglayan uzulen biriyim ve kafama takar sonunda hasta olurum okadar yani

Günaydın çiçek ben varım ama bende pek bakamıyorum
Eşimle bugün hastaneye gidicez hazırlık yapıyorum

valla canim senin hikayenini okudum benimkinden farki yok bana yapilanlar yasananlari bi anlatsam seninki ile aynidir yani bi kalir yani yok ama esin insallah biran once iyilesir inan bana tanimiyorum seni ama icim sizladi ben tanimadigim halde boyle severek evlenenlere kiyamiyorm kimsin nesin onemli degil suan esinin hasta olmasina cok uzuldum insallah size bunu yapanlar cezalarini en kisa zamanda bulurlar esinde biran once iyilesir bizimde dugunumuz olali uc ay oluyor yurt disinda yasiyoruz esimin ailesi turkiyede rahatiz sanma malesef su teknoloji denilen sey yuzunden rahat degiliz cunku msnde sohbetler oluyor falan filan basini ssirirmeyim sen yeterince dertlisin

Estağfurullah kafam şişmez
Bigün seni de dinlemek isterim
Belki bi faydam dokunmaz ama içine atmaktan iyidir
Kaynanalarda çağa ayak uydurdu her türlü teknolojiyle yapacaklarını yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…