- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.821
allahdan benim kaynanam genç bunama şansı yok henüz ::))esim malesef annesine toz kondurmuyo dedigi tek sey sabret bunadi yaslandi normal degil
Kaynanam o zaman hiç bişey almadılar,bişey için elleri cebine gitmediği gibi eşime,20 yıldır boyanmamış evlerinin dış cephesini boyattılar,kendilerine ait tüm masrafları karşılattılar bunların hepsine okey......Ama bırakın artık evlenip barklandık,borç ödüyoruz,daha neyin parasını istiyonuz....en basitinden kaynanam 2 kilo kıyma alında karnıyarık yapıcam diyo bize,en son olarakta telefon ve su faturalarını ödememizi istedi onlarınkinin...
allahdan benim kaynanam genç bunama şansı yok henüz ::))
valla benimkide 53 filan bence yasli degil vede msnde 15 erkekle konusuyo cafelerde bulusuyo evlilik sitelerine uye ben buna bunamis diyemiyorum canim isine gelince bunamis isine gelince degil
allahdan benim kaynanam genç bunama şansı yok henüz ::))
valla benimkide 53 filan bence yasli degil vede msnde 15 erkekle konusuyo cafelerde bulusuyo evlilik sitelerine uye ben buna bunamis diyemiyorum canim isine gelince bunamis isine gelince degil
Canım kusura bakma densizlik etmek istemem ama
Kaynanan bekar mı belki bekarlıktan sana çatıyordur :kedi:
Evlendirin rahat edersiniz a.s
ay ben bile sinir oldum yemin ederim ya aptal faydasi olmadigi gibi zarari var siz yeni evlenmisiniz borcunuz var ne kiymasi yemesin parasi yoksa alla allaa
ay ben bile sinir oldum yemin ederim ya aptal faydasi olmadigi gibi zarari var siz yeni evlenmisiniz borcunuz var ne kiymasi yemesin parasi yoksa alla allaa
ya kadının işine gelince oğlum sen küçüksün kandırırlar seni abinle git demesini biliyo,işine gelincede biz para yaratan oluyoruz.dünyanın parasını verdik,nerden geliyo bu para demiyo,ikimizinde aldığı maaşlar belli,evlenirken eşime bi para geldi,düğün yeri,gelinlik,kıyafetler,kına gecesi,gelenlere yemek vs yi bu paranın yettiği yere kadar kullandık ,üzerinede epey bi borçlandık,hala bizde para var sanıyo bunlar heralde!!!! oğluna sen anlamazsın abinle git derken,oğlu dünyanın parasını kazanmış,dostları yardımda bulunuyo(o kadar iyi çevresi var) bu laf acayip koymuştu bana..
kız bizimki kıymayı alır kıyma dolapda bekler bekler kokar
ondan sonra alel acele baharatlı köfte yapılır:1shok::1shok:
bende kocama kaş göz yeme sakın diye yesin sıkıyosa ölür gerçide:roflol::roflol:
sok olacak bi durum dimi canim ve bunu herkes duydu o gun orda ve kendisinin yaptigi isleri anlatsam agziniz acik kalir
Günaydın çiçek ben varım ama bende pek bakamıyorum
Eşimle bugün hastaneye gidicez hazırlık yapıyorum