-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.801
aynı sanki kendi veriyor paramı. üstüne hala yiyorlar akıllı kocamı. benden habersiz. ama ben hep diyorum onlar bilmiyor Allah onlara yedirmesin diye. sanki bizim evimiz var kayınbabam ev yaptırdı zeki kocam sen benden habersiz 6.5 milyar vermiş 1 seneyi geçti lafı bile yok. kaynanam kredi kartı borçları bitti oh diyor borç bitti diyor.daha öncede emekli olması için aynı numarayı yaptılar vee ödemediler ama kocam onlara tapıyor. nasıl oluyor anlamıyorum. ama ben bi hoca moca bulsam baktıracam. benimkide farklı değil merak etme. bizim senelik izinde sürekli planlar yapar. sanki bütün yıl o çalışıyor. dinlenecekmiş. seninkide iğrençmiş ama daha iğrencini anlatım. dediki millet gelininin şeyine bakıyormuş aç dedi bende bakacam yok artık dedim. manyak utanmadı ısrar etti bide pis pis sırıttı çok iğrençti. bizden 5 ay sonra evlenen kızının ilk gecesini bütün herkes biliyordu kaynanam sayesinde düşün artık
evet deseydin ben yeni evliyim beni çıplak bırakanlar utansın bak orda ne oluyordu o
canim ya bunami uzuluyorsun inan degmez senden beterleri var inan bana
evet varmış bunları okudukça halime şükrediyorum biraz fazla alınganım sanırım birazda küçüğüm
bende dökeyim içimi yeni evliydik habire kayınvalidem gezmelere götürüyordu benim öyle boş boşda oturulmuyo elimde bi işde yokdu bende bişeyler yapayım boş oturmayayım dedim bir gün giderken elime şişle bi yün aldım kışa geldiği için kendime bi süeter öreyim diye neyse gittik oturmaya başladık işe birisi bana ne örüyon dedi bende tam süeter başladdım derken lafımı bitrmeden hemen atladı
çıplakya giycek bişeysi yok kendi örüyo diye
çok üzüldüm eve geldim ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmıştı
yuhh bee
tamam benimide az terbiyesiz degil valla hoca kismini bende dusunmuyorum degil yani ne yalan soyleyim esim bana annem bunadi onu hasta kabul et diyo kadin ama rahat durmuyo ama allahtan seninki gibi para vermiyo ben yataklik olurum valla birde o seyine bakma kismi sana bisey anlatim esimin enistesinin dogum gunu butun aile var toplanmisiz guzel biryerde yemek yiyoruz sonradan bir misafir geldi ayakta kaldi bana okadar insanin icinde dediki yeni evlenmisiz biz daha cekingenim hala kalk sen kocanin kucagina otur dedi benim yuz kip kirmizi sonra nisanliyiz sik gorusemiyoruz sizi yalniz birakalim isleriniz vardir diyo pislik yaa terbiyesiz kadin
yuhh bee
tamam benimide az terbiyesiz degil valla hoca kismini bende dusunmuyorum degil yani ne yalan soyleyim esim bana annem bunadi onu hasta kabul et diyo kadin ama rahat durmuyo ama allahtan seninki gibi para vermiyo ben yataklik olurum valla birde o seyine bakma kismi sana bisey anlatim esimin enistesinin dogum gunu butun aile var toplanmisiz guzel biryerde yemek yiyoruz sonradan bir misafir geldi ayakta kaldi bana okadar insanin icinde dediki yeni evlenmisiz biz daha cekingenim hala kalk sen kocanin kucagina otur dedi benim yuz kip kirmizi sonra nisanliyiz sik gorusemiyoruz sizi yalniz birakalim isleriniz vardir diyo pislik yaa terbiyesiz kadin
seninkide iğrençmiş yaaa. benim eşimde annemin aklı yerinde değil idare et der durur. ama kadın şeytan gibi. bide ota moka ağlar ama arkasını döner güler. onu nasıl yapıyor işte ou bilmiyorum. ben ölsem gözyaşım düşmez. anan çeşme takmış gözüne diyorum yok diyor annem ağlarsa içten ağlar öyle yalan ağlamaz diyor. ama o ağlayınca akan sular duruyor nedense.. ve anında gülmeye başlıyor yaaa
:1shok::1shok::1shok::1shok: yok artık
benimki evime tek bir cop dahi almadi almadigii gibide laf edip durdu fazla harcamayin sunu yapmayin bunu yapmayin sanki kendi odeyecek gerizekali yaratik kusura bakmayin dusundukce sinir oluyorum ama benimki hakketten igrenc bir kadin ya ama seninkide assagi kaliri yokmus ikisiini biaraya koymak lazim benle iki gun evvel annemlerin yaninda kavga etti dugunden iki gun evvel masraflarin yariisni sen odeyecektin diye bende karsilik verdim o gun susturdum acisinida dugunden birgun evvel aldi iste aglatip neymis balayina gitmeye gerek yokmus cunku ben zaten ayni yatagi paylasmisim NIKAHLI kocamdi o ayri ayni yatagi paylstik evet ama hic bisey olmadi hatta sayesinde hala olamadi gerizekali allahindan bulsun ve bende gorim o gunleri
seytan bunlar seytan baska bisey degil canim melek yuzlu seytan
bizimkinin ismini ben cevriye hanimkoydum yaprak dokumundekinin aynisi yuzunede zaten anne filan demiyorum cevriye hanim diyorum esimde kiziyo BANA OKAdar degil diyeee kaydirigubbakcemile2
allah ım ya balayı gezisini sadece gerdek olarak görüyo bunlar heraldelmaz: ben balayına gidemedim,kaynanam 1 ay sonra gidersiniz dedi ama nerde o tadı verir mi bakalım!!!!! ilk 3 gecemi koltukta yatırtmışlardı yatak örtüsü bozulmasın diye....5, günü denize gidecektik neymiş salça yapılcakmış,o mu yapacakmış salçayı diye bi kavga....6. günü dr a gittik dönüştede bi kaç giysi aldık(kaçarak evlendiğim için kıyafetim pek yoktu) başladı kaynanam hani sizin paranız yoktu,x pazar parası ver.....bizim para hesabını yapan kaynanam tek kuruş masraf yapmadı,herşeye karıştı,evimin mutfağını,banyosunu ve tüm eşyalarını biz aldık,bi buzdolabı beğendi kocaman,bu bize çok büyük dedim cvp olara buzluğu da çok geniş kışa yiyecek koyucaz,bizimki küçük(onun yüzünden mutfak dolaplarım sonradan tekrar küçültüldü ve bulaşık tezgahım daraldı) beyaz eşyaların taksidini ben ödüyorum.... keşke o zamanlar bunların ne mal olduğunu anlasaydım,alışveriş ediyoz eve geliyoz;başlıyo ne aldınız?Maşallah amma alıyonuz,bizim evdede kalmadı.... Kek,kurabiye falan yapıyom;eee hergün yapılmazki bunlarda,
sanane di mi,ben yaparım seni ne alakadar eder ki,istemiyosan yemezsin :dilcikar:
banada eşim hep şükret annem seni dövmüyor etmiyor dedi bi gün bende valla o benim iyiliğimden anan şirret bi kadın milleti yoluyor ben sesimi çıkarsam benide eksik bırakmazdı merak etme dedim. ama bende hep şeytan derim ona .anne diyecekmişim ona kızı kadar seviyormuş beni oğluna gelir böyle der arkadanda yapacağını yapar bende artık kaynana diyorum deliriyor. ama öyle. geçenlerde hastaydım ağır grip oldum bu geldi güya yemek yapmış. neyse bi çıktım dolabın içine girmiş ne arıyorsun dedim dolabı temizliyorum dedi karı. evet gerçekten temizliyor. kendisi gelince dolaptakileri çantasına doldurup giderde. ama öyle bildiğimiz temizlik değil yani. biz bilmiyoruzki temizliği işte bu gerçek temizlik çünkü oğluna diyince annem seni düşünüyor diyor. zemuszemus zemuszemus :roflol:
valla canim sen bizim borcumuzu bi bilsen dugunden iki gun evvel kayinvalidem kavga etti benle hani dugun masraflarin yariisni odeyecektin dedi kazandigim maas sanki 4000 5000 euro hayir birsuru sey odedim yetmedi param kavga etti bende altta kalmadim karsilik verdim tabiki sonrada babama oglum icin herseyi yaptim yaparim diyo:)))
ev masraflarini babam odedi utancimdan yuzune bakamadim babamin bende saglik olsun demeyi okadar isterimki
simdide dun esime yazarken gordum esin kefil olsun ev aliyim diyo dusun ben kefil olacakmisim zavalli kadin beni aptal saniyor:)
sok olacak bi durum dimi canim ve bunu herkes duydu o gun orda ve kendisinin yaptigi isleri anlatsam agziniz acik kalir
sakın sakıın olma kefil falan...
bunlara elini veren kolunu alamaz..
kayınpederime veermediler kredi..güvendik öderim dedi..
20,000 lira kredi çektirdiler bana..
hala ödüyoruz..
anamız ağladı be...
daha 1 yılımız var bitirmeye...
uzak durcan valla..ne kadar yakın o kadar zarar
vay anammmm benim eşim olsa sinirden köpürürlmaz:
yanlis anlama benim eltimde kacti ona bisey yapmadi sevmedi kadin beni cok sevdi basta geldi iste sonradanda odemelerden kacti tek odedigi kavga dovus dugun ve gelinlik oda kiralik
Kaynanam o zaman hiç bişey almadılar,bişey için elleri cebine gitmediği gibi eşime,20 yıldır boyanmamış evlerinin dış cephesini boyattılar,kendilerine ait tüm masrafları karşılattılar bunların hepsine okey......Ama bırakın artık evlenip barklandık,borç ödüyoruz,daha neyin parasını istiyonuz....en basitinden kaynanam 2 kilo kıyma alında karnıyarık yapıcam diyo bize,en son olarakta telefon ve su faturalarını ödememizi istedi onlarınkinin...