- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.781
helal sana arkadaşım, sessizliğin sesi, yazdığını okuyunca nedence bir oh dedim bir rahatladım içimden sanki kayın pederimde nasiplenmiş gibifisfisfis zaten ne geliyorsa başımıza sustuğumuzdan gelmiyor mu susuyoruz saygı göstermek için saygıdan anlamadıkları gibi enayi yerine koyuyorlar. ah eşim beni bıraksa bende neler diyeceğimde eşim bana küsüyor cevap verince bişi diyemiyorum.
bn sevmeye başladım kaydirigubbakcemile3benimki değişmeye başladı bende anlamadım hadi hayırlısı bu aralar pek bir iyiyizinşallah böyle kalır şuan melek gibi
napim bacım insanı zorla konuşturuyorlar:gitme:
başdan koymasaydım tavrımı belki eşimde korkmazdı benden
korkmak derken ezdirirdi maksadındalmaz:ama benim eşim
yapmaz beni çok tutar haksızda olsam benden yana olurki ezmesinler diyekaydirigubbakcemile3
ah garibim bide bilse ben kendimi ezdirirmiyim acaba:hulya:
anaa rengarenk bacımmmmmmmmmm. özlemiştim seni yaaaaa. ay iyi etmişin kııız canım yaaa. iyiki geldin.
biz eşlerden yana şamslı olanlardanız o zaman :kedi: benim eşimde korur ve istediğin cvbı vermekte özgürsün der... gamyoncuiremsu ama senin olay da pek büyük,ne hakla sizden habersiz planı değiştirmeye yelteniyolmaz: işte allah fırsat yaratmış hihoyyyt
saol dadlum benüm buyrunnnnnnnnn bende seni pek özledim,gerçi sen beni hiç yalnız bırakmadın :jeyyar:
dur kııı sana bişey anlatim. iyi bişey. biz eskiden hep kaynanaya gidiyorduk yaa. benim annemlerde artık burdalar. eşim annemlere gitmiyor. bende demiyorum oda vazgeçti artıkın.alacağı cevabı bildiği için. nasıl ama. bideeee en önemlisi bana çektiren görümcem evlendiydi orda rahat durmamış görümcesine küfür etmiş. kapıyı kilitlemiş kaçmış yalnız kadın yeğenleriylen kapıyı kırıp içeri girmiş bunu bi güzel dövmüşler. benim yapmak isteyip yapamadıklarım yaaaa.
ne cik insan varmis bu kaynanadan ceken tek olmadigimi okuyunca acikcasi sasirdim yani ama siz benimkinin yaptiklarini duysaniz dugunden iki gun evvel gelinligimi alacak parayi vermiyordu kavga dovus dogunu ve gelinligi odedi±D takilarda iki bilezik bi inci set sette sadece kolye ve iki kupeden ibaret nerde kaldi bileklig ve yuzugu bilmniyorum±D iki bilezikte hediyeligin azicik kalini benim babam ve annem ne takti 5 burma babamdan annemdende set kardeslerimde ayriyetten dugunde rezil oldum kizlar taki toreninde takim yoktu nerdeyse ve hala yengemler benim lafimi ediyorlar en son bayramda geri kafalilar neden bileziklerini takmadin dediler sanki bilmiyor hepsini borc icin bozdurdugumuzu ve hala vbirsuru borcumuz var bu kayinvalideleri oldurmek gerek hele birde dulsaa allahim yandin ozaan yandin tabi bunu iki yil evvel bilmiyordum ben bu seytan yuzlu melekle birlikte yasicaktim birde±D
Benim kaynanam hiçbişey takmadı kayınpeder de 30 tl taktı sen yine bi kolye iki küpe iki bilezik koparmışsın :bbo:
ne cik insan varmis bu kaynanadan ceken tek olmadigimi okuyunca acikcasi sasirdim yani ama siz benimkinin yaptiklarini duysaniz dugunden iki gun evvel gelinligimi alacak parayi vermiyordu kavga dovus dogunu ve gelinligi odedi±D takilarda iki bilezik bi inci set sette sadece kolye ve iki kupeden ibaret nerde kaldi bileklig ve yuzugu bilmniyorum±D iki bilezikte hediyeligin azicik kalini benim babam ve annem ne takti 5 burma babamdan annemdende set kardeslerimde ayriyetten dugunde rezil oldum kizlar taki toreninde takim yoktu nerdeyse ve hala yengemler benim lafimi ediyorlar en son bayramda geri kafalilar neden bileziklerini takmadin dediler sanki bilmiyor hepsini borc icin bozdurdugumuzu ve hala vbirsuru borcumuz var bu kayinvalideleri oldurmek gerek hele birde dulsaa allahim yandin ozaan yandin tabi bunu iki yil evvel bilmiyordum ben bu seytan yuzlu melekle birlikte yasicaktim birde±D
Eeeee alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :hulya: dünde kaynanamlardaydım ben,şakayla karışık soktum lafları :lepi: dedim ilk gelinim ya ben,siz dedim benim üzerimde tecrübe kazanıyonuz diğerleri rahat eder artık....Tabi konusu geçtiydide laf açıldı
kız sana yarım set takmışlar. ben gelinliğimi bilem kendim kiraladım duvağımı bile kendim aldım sen ne diyorsun. bana iç çamaşır alıyor kaynanam bende sanıyorumki kendi ödeyecek. üstüne bide birine hediye aldı bebek takımı. anaaa geldi bizden aldı hepsini. tek iğne yaaa. diyorum size. dul görümcem vardı ben yoktum onun oturma odasını ve yolluklarını getirirp eve yerleştirmişler.bide kaynanam herkese herşeyini biz aldık demiş. yalnız benim zaten herşeyim vardı eşimin alacaklarınıda borçla alıp ödedik. hatta yatak odası gitmiş tek gözlü bi model beğenmiş eşim bana gösterdi kim ödeyecek dedim biz dedi o zaman bu olacak dedim ordaki en güzel takımı seçtim. en büyük. bunlar yerleşirken kaynanam geldi suratı nasıl bi hal bilemezsinizç bi gördü aynalı falan. o kadar adamın yanında bana aynada kendinizemi bakacaksınız dedi. nasıl utandım ama sonra kendine yatak odası takımı alındı tutturdu aynısı olacak diye. bende tam kuruldu. baktım sende kendine bakacan herhalde dedim nasıl bozuldu kocamda kızdı bana ama napim. çekyatlarım geldiğindede şok oldu ve o şokla görümceme kızım hiç üzülme sana bunların aynını alacam dedi.
kayınvaldem ve görümcemden size bir inci anlatayım kızlar
ilk hamile olduğumu öğrendiler 2 aylıkken falan sölemedik biz hemen
rahatsızlanıyordum ne olur ne olmaz diye:1ninca:
oturuyoruz bi akşam kayınvaldemle görümcemle konuşuyoz ben dedimki işde
ilk ayda kanamam oldu dedim hastaneye gittik doktor düşük olmasın diye ilaç verdi dedim
görümcem ne dese iyi ilaçla tutunacaksa hiç tutunmasın dedimafoldumbenkayınvaldemde
onayladı:gitme:
bende nedemek şimdi o allah korusun dedim:Saruboceq:
eşime hala sölemedim bi sölesem o görümcemin saçını başını eline verir
bide kendide hamile:1shok:
bende dökeyim içimi yeni evliydik habire kayınvalidem gezmelere götürüyordu benim öyle boş boşda oturulmuyo elimde bi işde yokdu bende bişeyler yapayım boş oturmayayım dedim bir gün giderken elime şişle bi yün aldım kışa geldiği için kendime bi süeter öreyim diye neyse gittik oturmaya başladık işe birisi bana ne örüyon dedi bende tam süeter başladdım derken lafımı bitrmeden hemen atladı
çıplakya giycek bişeysi yok kendi örüyo diye
çok üzüldüm eve geldim ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmıştı
bende dökeyim içimi yeni evliydik habire kayınvalidem gezmelere götürüyordu benim öyle boş boşda oturulmuyo elimde bi işde yokdu bende bişeyler yapayım boş oturmayayım dedim bir gün giderken elime şişle bi yün aldım kışa geldiği için kendime bi süeter öreyim diye neyse gittik oturmaya başladık işe birisi bana ne örüyon dedi bende tam süeter başladdım derken lafımı bitrmeden hemen atladı
çıplakya giycek bişeysi yok kendi örüyo diye
çok üzüldüm eve geldim ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmıştı
benimki evime tek bir cop dahi almadi almadigii gibide laf edip durdu fazla harcamayin sunu yapmayin bunu yapmayin sanki kendi odeyecek gerizekali yaratik kusura bakmayin dusundukce sinir oluyorum ama benimki hakketten igrenc bir kadin ya ama seninkide assagi kaliri yokmus ikisiini biaraya koymak lazim benle iki gun evvel annemlerin yaninda kavga etti dugunden iki gun evvel masraflarin yariisni sen odeyecektin diye bende karsilik verdim o gun susturdum acisinida dugunden birgun evvel aldi iste aglatip neymis balayina gitmeye gerek yokmus cunku ben zaten ayni yatagi paylasmisim NIKAHLI kocamdi o ayri ayni yatagi paylstik evet ama hic bisey olmadi hatta sayesinde hala olamadi gerizekali allahindan bulsun ve bende gorim o gunleri