- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.801
aynı sanki kendi veriyor paramı. üstüne hala yiyorlar akıllı kocamı. benden habersiz. ama ben hep diyorum onlar bilmiyor Allah onlara yedirmesin diye. sanki bizim evimiz var kayınbabam ev yaptırdı zeki kocam sen benden habersiz 6.5 milyar vermiş 1 seneyi geçti lafı bile yok. kaynanam kredi kartı borçları bitti oh diyor borç bitti diyor.daha öncede emekli olması için aynı numarayı yaptılar vee ödemediler ama kocam onlara tapıyor. nasıl oluyor anlamıyorum. ama ben bi hoca moca bulsam baktıracam. benimkide farklı değil merak etme. bizim senelik izinde sürekli planlar yapar. sanki bütün yıl o çalışıyor. dinlenecekmiş. seninkide iğrençmiş ama daha iğrencini anlatım. dediki millet gelininin şeyine bakıyormuş aç dedi bende bakacam yok artık dedim. manyak utanmadı ısrar etti bide pis pis sırıttı çok iğrençti. bizden 5 ay sonra evlenen kızının ilk gecesini bütün herkes biliyordu kaynanam sayesinde düşün artık
yuhh bee
tamam benimide az terbiyesiz degil valla hoca kismini bende dusunmuyorum degil yani ne yalan soyleyim esim bana annem bunadi onu hasta kabul et diyo kadin ama rahat durmuyo ama allahtan seninki gibi para vermiyo ben yataklik olurum valla birde o seyine bakma kismi sana bisey anlatim esimin enistesinin dogum gunu butun aile var toplanmisiz guzel biryerde yemek yiyoruz sonradan bir misafir geldi ayakta kaldi bana okadar insanin icinde dediki yeni evlenmisiz biz daha cekingenim hala kalk sen kocanin kucagina otur dedi benim yuz kip kirmizi sonra nisanliyiz sik gorusemiyoruz sizi yalniz birakalim isleriniz vardir diyo pislik yaa terbiyesiz kadin