-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #1.841
Estağfurullah kafam şişmez
Bigün seni de dinlemek isterim
Belki bi faydam dokunmaz ama içine atmaktan iyidir
Kaynanalarda çağa ayak uydurdu her türlü teknolojiyle yapacaklarını yapıyorlar
Evliliğimizn ilk 3. ayı görümcem hamileymiş. öğrendim kaynanama diyomki saf saf anne ayşe ablam hamileymiş biliyomuydun. Dedi evet sende kutuna bişeyler koymasaydın sende şimdiye hamile olurdun dedi şok oldum resmen
valla canim cekemediginden baska bisey degil ama dusunuyorum Allahim gormuyormu bunlari neden bisey yapmiyo susturmuyo bulasmasinlar ugrasmasinlar biz esimle severek evlendik 5 yil birbirimizi bekledik o turkiyeden ben hollandada okadar zorluklar ben hastalandim cok uzuldum agladim oglu aylarca depresyona girdi ona ragmen bile icten bisekidle mutlulugu hak ettiniz demiyo rahat birakiyorum hayatin keyfini cikarin demiyor cok kiskanc bi kadin sen dikkat et canim yani esinle kotu olma sonra annesi kiymetlenir senden sogar benimki o duruma geldi ben yapmacik hareketler yapamiyorum cilvede yapmasini bilmem ciddiyim gulmesi gerektigi yerde gulerim ama iste bilmiyorum valla icim cok doluymus doktum buraya bir guzel
simdi dua edim kocm okumasin b u yazilari
heheh
kız sana yarım set takmışlar. ben gelinliğimi bilem kendim kiraladım duvağımı bile kendim aldım sen ne diyorsun. bana iç çamaşır alıyor kaynanam bende sanıyorumki kendi ödeyecek. üstüne bide birine hediye aldı bebek takımı. anaaa geldi bizden aldı hepsini. tek iğne yaaa. diyorum size. dul görümcem vardı ben yoktum onun oturma odasını ve yolluklarını getirirp eve yerleştirmişler.bide kaynanam herkese herşeyini biz aldık demiş. yalnız benim zaten herşeyim vardı eşimin alacaklarınıda borçla alıp ödedik. hatta yatak odası gitmiş tek gözlü bi model beğenmiş eşim bana gösterdi kim ödeyecek dedim biz dedi o zaman bu olacak dedim ordaki en güzel takımı seçtim. en büyük. bunlar yerleşirken kaynanam geldi suratı nasıl bi hal bilemezsinizç bi gördü aynalı falan. o kadar adamın yanında bana aynada kendinizemi bakacaksınız dedi. nasıl utandım ama sonra kendine yatak odası takımı alındı tutturdu aynısı olacak diye. bende tam kuruldu. baktım sende kendine bakacan herhalde dedim nasıl bozuldu kocamda kızdı bana ama napim. çekyatlarım geldiğindede şok oldu ve o şokla görümceme kızım hiç üzülme sana bunların aynını alacam dedi.
ay yuh ya! tamam ağzına sağlık iyi almışsın ayna olayının rövanşınıkaydirigubbakcemile5
ama bu kadın senin evine alınan şeyin oğluna alındığını bilmiyo herhalde. insan kendi evladının kötülüğünü ister mi yaklava: ne demek üzülme sana da aynısını alcam, senin çekyatları kendi mi aldı ki kızına da alcakmış?
ay kıskanç kadın yaa, her gün tak takıştır geç karşısına, daha güzel intikam olamazkötükedihüso
inanirmisin seninle ayni durumdayiz bizde tanisali 5 yil oldu evleneli 3 ay oldu ve ayni soylediklerinin a ynisi canim ben depresyondan hala kurtulamadim cok kotu durumdayim ve ve yatak oda kismi bendede ayni
gerizekalılar yaa yatak odanıza neden karışırlar ...ay nasıl sinir oldum...eşler ne diyor bu durumaaa..
kizlar gecende yazdim cevap gelmedi tekrar soruyorum benim eltim esimle cok seviyorum abi olarak 9 ay birlikte ayni evde kaldilar ve kiz surekli esimle balim abim canim abim yakisikli abim seni cok ozledik seni seviyorum filan diyor sinir oluyorum bu duruma sizce enyapmaliyim akil verin bana lutfennnn
kizlar gecende yazdim cevap gelmedi tekrar soruyorum benim eltim esimle cok seviyorum abi olarak 9 ay birlikte ayni evde kaldilar ve kiz surekli esimle balim abim canim abim yakisikli abim seni cok ozledik seni seviyorum filan diyor sinir oluyorum bu duruma sizce enyapmaliyim akil verin bana lutfennnn
Yaşasııııın eltim yok :lepi:
Ama potansiyel var ve eğer böyle bişey olursa ben biraz sivri dilliyim
Pat diye bi laf söyleyiveririm
Sen yine de usulünce bişeyler söyleyip uyarabilirsin
Yada en azından eşin anlayacak kapasitedeyse ona rahatsızlığını dile getir
Bu kadar sulu samimiyet hoş değil falan diyebilirsin
Valla tatlım bu durum bana çok ters,katı kurallarım vardır benim,eşimde bilir,eşime SANA YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN ŞEYLERİ BANA YAPMA KARŞILIĞINI ALIRSIN DİYORUM
Değil eltimle,çocukluk arkadaşıyla bile o şekilde konuşamaz,ben altında art niyet ararımlmaz: yapman gereken şey onaylamıyosan bu durumu eşine söyle,senin rahatsız olduğunu bile bile eşin tavırını değiştirmezse sana saygısı yoktur (bu benim düşüncem)
Tanımadan ne desek boş belki de sana inat yapıyor
Tepkisiz kalmayı denesen Eşin mesefaliyse eltinin sululuğudur bu olay