Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Allah bozmasin canim benimkide birzamanlar melek gibiydi ama suan seytandan farki yok dikkat et seninkide melek yuzlu seytan olmasin canim benimki iyi bir oyuncu idi ama maskesi dustu artik NEFRET EDIYORUM ONDAN NEFRETTTT

valla canım o başta göstereceğini çok gösterdi nişanımda felan bilmiyorum inşallah böyle kalır belkide eşimin beni tutması bana laf söyletmemesi neden belkide ondan birşey diyemiyorlar

valla canım o başta göstereceğini çok gösterdi nişanımda felan bilmiyorum inşallah böyle kalır belkide eşimin beni tutması bana laf söyletmemesi neden belkide ondan birşey diyemiyorlar

iste bu cok onemli esinin seni tutmasi bilmiyorum benim esimde tabi beni tutuyo ama bunu hic benim yanimda yapmiyo ve isin en kotu kismi ise annesi esimin yaninda bana cok kotu davraniyo o varkende guzel gelinim canim gelinim oluyo iki yuzlu iste

iste bu cok onemli esinin seni tutmasi bilmiyorum benim esimde tabi beni tutuyo ama bunu hic benim yanimda yapmiyo ve isin en kotu kismi ise annesi esimin yaninda bana cok kotu davraniyo o varkende guzel gelinim canim gelinim oluyo iki yuzlu iste

Allah yardımcın olsun canım çok zor

Pardon esim yokken cok kotu varken cok iyi demek istedim:) ama anlamisindir zaten canim ben yinede duzeltim

amin canim allah dusmanimin basina vermesn boyle birini bas etmesi cok zor birde elti eklenince yaniyorsun valla bi atlatsam sana olanlari sok olursun yani

daha eltimiz yok bakalım ne olur bir elti adayımız var adı sık sık geçiyor o gelince nolur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3eşin paylaş canım en azından bazı şeyleri bilsin

daha eltimiz yok bakalım ne olur bir elti adayımız var adı sık sık geçiyor o gelince nolur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3eşin paylaş canım en azından bazı şeyleri bilsin

paylasiyorum canim ama annesi kabul edemiyor haliyle farkinda bunadi diyor oyle kabul et diyor ama kadin cadi resmen cadi dugunde neler yapti dugunumden birgun evvel aglatti beni ve ben bunu zamaninda okadar cok seviyordumki onunla birlikte oturacaktim kocasindan ayri yalniz kaliyor diye dusun suan birlikte yasamayi birak onun ismini duymaya tahammul edemiyorum

Amin ck zor gunler geciriyorum burda yeniyim ama hosumada gitti daha dogrusu burda boyle birseyler paylasmak birtane dostum arkadasim yok iki tane vardi biri esime goz koydu digeride o yolda ilerliyor birtek annem var oda uzulmesin diye paylasmiyorum hic biseyimi enazindan paylasmamaya calisiyorum esim suan galiba depresyonda zor gunler geciriyor aramiz pek iyi degil degisken ama onu cok seviyorum tek bildigim bu insallah hersey yakinda yoluna girecek

paylasiyorum canim ama annesi kabul edemiyor haliyle farkinda bunadi diyor oyle kabul et diyor ama kadin cadi resmen cadi dugunde neler yapti dugunumden birgun evvel aglatti beni ve ben bunu zamaninda okadar cok seviyordumki onunla birlikte oturacaktim kocasindan ayri yalniz kaliyor diye dusun suan birlikte yasamayi birak onun ismini duymaya tahammul edemiyorum

valla bende çok ağladım bizimkilerde biz halledicez deyip herşeyi eşimin üstüne yaptılar borçları ödüyoruz şimdi sonra banada biz yaptık herşeyi diyip karşıma geçtiler ben hepsini unuttum artık sağlık olsun öderiz böyle olsunlar artık herşeyi unuturum valla

valla bende çok ağladım bizimkilerde biz halledicez deyip herşeyi eşimin üstüne yaptılar borçları ödüyoruz şimdi sonra banada biz yaptık herşeyi diyip karşıma geçtiler ben hepsini unuttum artık sağlık olsun öderiz böyle olsunlar artık herşeyi unuturum valla

valla canim sen bizim borcumuzu bi bilsen dugunden iki gun evvel kayinvalidem kavga etti benle hani dugun masraflarin yariisni odeyecektin dedi kazandigim maas sanki 4000 5000 euro hayir birsuru sey odedim yetmedi param kavga etti bende altta kalmadim karsilik verdim tabiki sonrada babama oglum icin herseyi yaptim yaparim diyo:)))
ev masraflarini babam odedi utancimdan yuzune bakamadim babamin bende saglik olsun demeyi okadar isterimki
simdide dun esime yazarken gordum esin kefil olsun ev aliyim diyo dusun ben kefil olacakmisim zavalli kadin beni aptal saniyor:)

valla canim sen bizim borcumuzu bi bilsen dugunden iki gun evvel kayinvalidem kavga etti benle hani dugun masraflarin yariisni odeyecektin dedi kazandigim maas sanki 4000 5000 euro hayir birsuru sey odedim yetmedi param kavga etti bende altta kalmadim karsilik verdim tabiki sonrada babama oglum icin herseyi yaptim yaparim diyo:)))
ev masraflarini babam odedi utancimdan yuzune bakamadim babamin bende saglik olsun demeyi okadar isterimki
simdide dun esime yazarken gordum esin kefil olsun ev aliyim diyo dusun ben kefil olacakmisim zavalli kadin beni aptal saniyor:)

valla pes diyorum artık canım

yılın eltisi yarışması yapılsa oyum sanaydı yanikaydirigubbakcemile3
ağzına sağlık valla, helal olsunopuyorumnanaktan
görmemişle uğraşmak zor, zor, zor...
:lepi:tamam o zaman ben kupamı kaldırıyım:hooray:kaydirigubbakcemile3sağol hayatım bazen'de yaşasın kötülük dimi ama:jeyyar:a.s.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim kına gecemde de aynısı oldu
Anons ettiler kayınpeder yok ortalıkta 1 anons 2 anons yok
Damatları gidip dışarı baktılar
Utanarak söylüyorum meğer karısı içerde kendi metresiyle dışardaymış
Geldi önce anons eden adamın üstüne yürüdü bura bizim düğünümüz değil
Takımızı kendi düğünümüzde takıcaz diye
Sonra babacım gelip biz başlayalım takımızı diye takı törenini başlattı
Konuyu dağıttı yoksa ben düğünü bırakır giderdim herhalde
O utancı stresi ve üzüntüyü anlatamam
Bütün resimlerimizde bizde surat 1 karış
Kendi düğünümüz dediği yerde de 30 tl taktı (4 ay önce)
Ertesi hafta hep el öpmeye hemde ona emanet edilen bahşişleri almaya gittiğimizde
İnanılmaz bi pişkinlikle parayı yediğini söyleyip boş zarfları getirdi önümüze

çok üzüldüm gerçekten sende çok zor şeyler yaşamışsın. ne kötü değilmi insanın en mutlu günü diye adlandırılan ve öyle olmasını beklediğimiz bir günün bu kadar gerilimli ve moral bozucu geçmesi. bizim bahşiler zaten düğün salonunu bile karşılamamıştı da üstünü ben katmıştım. takılarıda eşim ailesine güya masrafları karşılasınlar diye teklif edeceklerdi ama hiç bir şeye el sürmedikleri ve takı bile takmadıkları için teklif etmedi. etse zaten canını okurdum. kaynanam çantasına koyacaktı güya ona bile izin vermedim eşimin iç cebine attım.
ama varya kayınpederinin yaptığı tam bir terbiyesizlikmiş. bide utanmadan boş zarf getiriyor ha bu ne utanmazlık. bu arada benim kayınpederin paraya ihtiyacı var eşim benim altını teklif etmiş acayip sinir oldum bir kriz daha bekliyor bizi napcam bilmiyorum.
ayrıca merak ettim kayınpederle görüşüyor musunuz geliş gidiş yapıyor musunuz?

Herşeyi Eşimin ailesi başlıklı konuda anlattım umarım kimsenin kafasını şişirmem
Düğünde en eğlendiğimiz zaman fotoğrafçıydı
Başımıza geleceklerden habersiz çok eğlenmiştik
BBen görüşmüyorum eşim de babası ararsa görüşüyor
Eşim ağır derecede ülser hiç sinirlenmemesi lazım
O yüzden ortamı germekten uzak duruyor iyi sağol falan filan diye soğuk konuşup kapatıyor

kız sen ne kadar şanslıymışın öle :eek: daha nikahı kıymadan ağırlığını koyuvermişin :içelim: hersey bitip,büyük masraflar atlatılınca gelinleri oluveriyon,benim kaynana gilin elleri ceplerine gitmediherşeyi eşim yaptı ve soran olduğundada elini göğsüne vurup HERŞEYİ TEK BAŞIMA BEN YAPTIM BEN BEN BEN....diyo tabi artık yanımda diyemiyo,yavaştan ağırlığımı koydum kötükedihüso

napim bacım insanı zorla konuşturuyorlar:gitme:
başdan koymasaydım tavrımı belki eşimde korkmazdı benden
korkmak derken ezdirirdi maksadında :eek:lmaz:ama benim eşim
yapmaz beni çok tutar haksızda olsam benden yana olurki ezmesinler diyekaydirigubbakcemile3
ah garibim bide bilse ben kendimi ezdirirmiyim acaba:hulya:

herkese günaydıın,
haftasonu bir kaynana ziyareti krizi daha atlattım hayırlısıyla,
benim için her ziyaret bir gerilim çünkü geriyorlar. hep en mükemmel her şeyin en iyisini düşünen yapan olar. birde eşimi benim yanında babası küçük düşürüyor azarlar gibi konuşuyor ya sinirden boğuluyorum. iki günde bir sürü sinir durum.
birinde çay yapılacak ben harşeyi hazırladım ama demleme kısmını sadece kaynanama yaptırdım. çayı ortaya götürdüm kayınpeder hemen çay güzel olmamış. bilerek mi yapar denk mi gelir bilmem ama ben ne zaman yapsam öle der. bende ben yapmadım annem yaptı dedim. sen niye yapmadın dedi, sen dedim benim yaptığımı beğenmiyorsun bende demleme kısmını anneme yaptırıyorum. kaynana karıştı ne zamana kadar yapmıcan dedi, sen var olduğun sürece dedim. sonra oğlunuzda ilk yaptığım çaylarda olmamış acı bilmem ne diyordu buyur ettim mutfağa ben bunu yapıyorum gel sen yap iyi olsun öğrenim dedim o yapıyor çayı beğenmeyince dedim. kayın peder alındı ya, beceremiyorsan kendini geri çekmeyecen yapana bak öğren dedi. hey Allah ım aklıma geldikçe sinirlerim tavan yapıyor. e be ....zekalı ben gelmişim 24yaşıma çay yapmayı öğrenememişimde sizden mi öğrenecem?. kaynanamın eline bakıp öğrenecek mişim. ha bu arada kaynanamında yaptığı 10çaydan dokuzuna laf eder beğenmez o ayrı. bu arada çay yapmayı beceremediğim falan yok çok da ala yaparım ona kadar herkesde benim yaptığım çayı beğenir. ay o evde ne yapsam kusur bulunur zaten ya ne zaman yemek hazırlasam çay yapsam ne yaparsam yapim kulp takar ama benim yaptığımdan haberi olursa özellikle uğraşırrr...

anaaa bizdede aynı sorun var ama bi farkla görümcem der her çay demlediğimde sen bilmiyorsun çay demlemeyi diye ama en az 10 bardak içer kendisi o zaman niye içiyorsun derim cevap yok :KK70: :lepi: :lepi:

napim bacım insanı zorla konuşturuyorlar:gitme:
başdan koymasaydım tavrımı belki eşimde korkmazdı benden
korkmak derken ezdirirdi maksadında :eek:lmaz:ama benim eşim
yapmaz beni çok tutar haksızda olsam benden yana olurki ezmesinler diyekaydirigubbakcemile3
ah garibim bide bilse ben kendimi ezdirirmiyim acaba:hulya:

helal sana arkadaşım, sessizliğin sesi, yazdığını okuyunca nedence bir oh dedim bir rahatladım içimden sanki kayın pederimde nasiplenmiş gibifisfisfis zaten ne geliyorsa başımıza sustuğumuzdan gelmiyor mu susuyoruz saygı göstermek için saygıdan anlamadıkları gibi enayi yerine koyuyorlar. ah eşim beni bıraksa bende neler diyeceğimde eşim bana küsüyor cevap verince bişi diyemiyorum.

ooo siz yine iyisiniz kızlar. benim düğünümde akrabaları altın takacak. kaynanam gitmiş takmayın bana verin ne anlar o altından demiş. onlarda sanane diyip takmışlar. sonrada emanet bi set taktılar ama ne takış herkes gerçekten onlar taktı sandı.. iki görümce kaynana kayınbaba ve bi kayın taktı o seti. veeeeeee düğün bitince herkes gidincede çıkarıp geri aldılar. ver herkes hala onları benim sanıyor. benden 5 ay sonra görümcem evlendi. kaynanam hemen geldi ne takacaksınız diye tepindi durdu. bizde bilezik taktık kızlaaaaaaar. veee bi ton borçla evlendik. ayrıcanada kaynanam kocam bekarken ondan aldığı paralarla görümceme ne çeyizler almış.utanmadı bile. bide üstüne 3 kız gelin edecek çeyiz çıkardım dedi. banada iğne bilem yokkkkk

X