Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

KIZLAR BU ARADA,EVDEN MONıTÖRÜ YÜKLENıP GETıRDıM BUGÜN zemuszemus EŞıM OLACAK BEYFENDı ıŞE GEÇ KALIYODU,ONLA UĞRAŞMAYALIM DEDı EMME yetti gari didim,topikimi özledim didim veeeeeeeee ARTIK ARANIZDAYIM BACILAR :hulya:

slm özlettin kendini senağlama

Banueralp ve margarincim çok şanslı bir azınlıksınız, elinizdeki değerlerin kıymetini bilin.
Gerçi karşınızdaki insanlarda ve sizlerde de Allah, ahiret korkusu varmış ki ne sizlere nede etrafınızdakilere hayatı cehenneme çevirmiyorlar.
Kızlar kıymetini bilin bunların.Mutluluğunuz hiç bozulmasın....

slm özlettin kendini senağlama

Anam anam ne ağlıyon bakem lmaz: geldüm ya :lepi: şaka bi yana valla bende pek özldim sizi :jeyyar: keşke evdeki külüstürü geirmek daha önceden aklıma gelseydi yokluğumda beni merak edip halimi sorduğun için teşekkür ederim bacım Şeniz

Evdeki durumumdan bahsedeyim eccik!!!!! en sonunda ıPLERı ELıME GEÇıRDıM sengözlerimebaksanab yorgunluğum geçmedi tam olarak.... bu sefer bunlar bana bi iyi davranıyolar anlatamam ama bunlar yaptıklarını silemiyor maalesef...
Dün görümcem tuz bitti diye bana geliyor,var mı dedi var dedim,hemen açtı dolapları başladı aramaya,bende dedim ki yerlerini yeni değiştirdim orada değil artık,çekilde ben vereyim dedim... görümcemin arkası dönükkende eşime bak nasıl biliyo yerini dedim...o anahtar bu hafta sonuna kadar alınacak dedim alkisalkisalkis

bencede al, birinin evime habersiz girmesini istemem

özel alan bence, bendede yeni bişey yok ama

kaynana bu kez kızıma dadandı hergün ona gidip akşam veya sabah onu öpecekmiş

beni kızımdan kıskanıyor .

Kızımda artık ergenlikte olduğu için bazen isyan ediyor

kendine ait bir dünyası var ama kaynana halen ona bebek muamelesi yapıyor o da ayrı bir

dert , NE YAPACAKSIN İDARE ET DİYORUM

merhaba arkadaşım
kesinlikle söylediklerine katılıyorum. keşke böyle olmasaydı ama böyle, evlilikten önce eğer erkeğin ailesi sana uymuyorsa ters geliyorsa bunları çok rahat erkek arkadaşınla paylaşırsın hatta çoğu zaman sana hak verir ama o erkek arkadaş evlenip eşin olunca yüzde doksan artık sana hak vermeyecek hak versede belli etmeyecek ve sana karşı heep annesini savunacak. bu ne kadar sinir bozucu bir durum anlatamam sana. buradada paylaştığım moralimi çok bozan bir olay vardı, düğünümde kaynanam ve kayın pederim bana bir bilezik bile almamışlardı takı merasiminde damadın ailesi diye çağırıldıklarında biz salonun ortasında onlar masalarında oturuyorlar. nasıl rezil ve utanç verici bir durum anlatamam. sonra geldiler bir iki anons sonunda ve eşime "sen bilezik almıştında daha önce versene takalım" dediler. bahsettikleri eşimin bana nişanda taktığı bilezik ve zaten nişandada birşey almamışlardı. bu olayı şunun için anlatıyorum burada annesinin haklı olduğu bir yer var mı hayır, yaptıkları çok ama çok saçma bir şey ama eşim onlara laf söyletmedi ve şimdi güya kaynanamların paraya ihtiyacı var elimde kalan bir kaç altını onlara vermeyi teklif ediyor.(biz kirada oturuyoruz hala dünya borç ödüyoruz, onların kocaman lüks bir evleri, kiracı oturtdukları bir evleri, arabaları ve bildiğim kadar bendeki kadarda altınları var)
türkiyedeki aile yapısında bu vardır gelin kaynanaya hizmet eder ama herkes bir değil bazı kaynanalar çalışan geline hizmet eder. bence erkek arkadaşın ne kadar iyi olurs ne kadar seni severse sevsin ailesi seninle taban tabana zıtsa düşün derim. bende eşimi çok seviyorum ama bu olaylar ve her seferinde bir şekilde aile haklı gibi davranması onları savunması beni sevgimi çok yıpratıyor.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim kına gecemde de aynısı oldu
Anons ettiler kayınpeder yok ortalıkta 1 anons 2 anons yok
Damatları gidip dışarı baktılar
Utanarak söylüyorum meğer karısı içerde kendi metresiyle dışardaymış
Geldi önce anons eden adamın üstüne yürüdü bura bizim düğünümüz değil
Takımızı kendi düğünümüzde takıcaz diye
Sonra babacım gelip biz başlayalım takımızı diye takı törenini başlattı
Konuyu dağıttı yoksa ben düğünü bırakır giderdim herhalde
O utancı stresi ve üzüntüyü anlatamam
Bütün resimlerimizde bizde surat 1 karış
Kendi düğünümüz dediği yerde de 30 tl taktı (4 ay önce)
Ertesi hafta hep el öpmeye hemde ona emanet edilen bahşişleri almaya gittiğimizde
İnanılmaz bi pişkinlikle parayı yediğini söyleyip boş zarfları getirdi önümüze

kayınvalide ve eltiden değil ama buğün kayınpederden inci işittim..kömür gelmiş bütün dairelere..yani bana ve diğer eltilerime..onlar bahçeden kaldırmışlar bir bizimki kalmış.bende dışarıdan geliyordun ,baktım kömür..kayınpeder dedi ki bunları kaldır.)) dedim ben kaldıramam akşam x gelince kaldırır..bak onlar kaldırdı..onlar dediği eltilerim..sırtlarında taşımışlar, küçük el arabası olur ya ona koymuşlar ,götürmüşler..yaaa 25 kiloluk 40 torba kömürü ben nasıl arabaya koyup götüreyim ,taşıyayım,indireyim ,kaldırayım..kadın işimi bu yaaaa..erkek işi buu...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yaniii
ya bu düğünlerde de nedense takıları hep erkek tarafı alıyor
kızzz tarafııııııııııııııııııı uyuyormusunuzzzzzzzzzzzzakannehir

şöyle bir düşünce var toplumumuzda ailede evlenecek olan erkekse takılar büyük olur zaten kız bizim oluyor bize geliyor diye ama evlenecek olan kızsa verilen paralar dışarı çıkıyor gibi görülüyor maalesef. bu yüzden her yerde olmasada çoğu yerde erkek tarafı daha çok takı takar. ben istisnayım ama bana ve eşime benim annem babam ablam kardeşleri çok güzel takılar taktılar. amcalarım bilezik taktı, hala ve teyzelerden çoğu bilezik diğerleride en az iki altın falan taktılar hediyeleri söylemiyorum bile. eşimin ailesi sağolsun dediğim gibi anne baba hiç birşey takmadı eşimin abisi 14ayar küçük bir bilezik. bazı amcalar ufak bilezik(bu arada onların taktığı iki bileziği birleştir bizimkilerin bir tanesi kadar etmiyor) diğerleri küçük altın. ki ben kızım diye çok takılmadı benim taraftan. aslında eşimde iç güveysi falan gelmedi ama neden onun tarafı o kadar aşağı kaldı anlamadım.(maddi durumları sizin tarafın daha iyidir derseniz alakası yok bizimkiler fakir onlar zengin aslında)

Yok yakamıza kolumuza takılan takıları kurtardım :teytey:
kayınpeder müsveddesi sadece zarf içinde ona verilen
2 bin tl kadar bi parayı yemiş
Ama düğün sonrasında altınları naptınız sorusuna güzel bi cevap aldı
Eşim babasına sen alacağını aldın daha bi alacağın yok bizden dedi

ay ne topik ama saatlerdir okuyorum kah çok güldüm
kah çok üzüldüm traji komik bir halimiz var biz gelinlerin.
elbette benimde başımdan geçen bir kaç mesele var en basitini yazmak istiyorum.
evlenceğimiz sene ev kiralamamız gerekiyordu neyse biz evi beğendik tuttuk ev sahibi
bin lira peşinat istedi kendimize güvendiğimiz için ok dedik.düğün tarihimizde alınmışdı
8 haziran 2008 di neyse biz evin peşinatını biraz geciktirdik çok da iyi oldu herşey allahdan
adam haber yollamış getirmiyorlarsa başkasına vereceğim demiş.
biz bu sıkıntılarla boğuşurken sevgili kayınpederim olacak şahsiyet düğün törenimizin olacağı salona
bizim almış olduğumuz düğün tarihini değiştirmeye gidiyor bizden habersiz iş buki aynı gün eşimle bende
aynı sebepden salona gidiyoruz orda bir güzel pişdi oluyoruz.dedim baba hayırdır senin ne işin var burda
eee kızım ben tarihi beğenmedim değiştirmeye geldim di size sölicekdim evde:1shok:
bende dedimki baba biz ev tuttuk adam parayı istiyor biz bunlarla boğuşyoruz sen tarih derdinemi düşdün bizim yatacak evimiz yok dedim ne dese beğenirsiniz:mymeka:
banane dedi banamı sordunuz ev bakarken dedi:uhm:
eeee sana sormadık be adam dedim sen ne demeye geldin bizim tarihimizi değiştirmeye
dedim senmi evlenecen dedim açdım azımı yumdum gözümü ne geliyorsa aklıma :kedi:
eşim yaımda tabi bu arada sıkıyosa açsın azını o dakka bırakırım orda :1ninca:
gel gelelim biz evinde parasını ödedik salonuda ayarladık ödedik ama şimdi gelinleri
var torunlarıda yolda kayınpederim bu olaydan sonra hiç üzmedi beni allah biliyor
ee daha ne yapsın:1closedeyes:

kız sen ne kadar şanslıymışın öle daha nikahı kıymadan ağırlığını koyuvermişin :içelim: hersey bitip,büyük masraflar atlatılınca gelinleri oluveriyon,benim kaynana gilin elleri ceplerine gitmediherşeyi eşim yaptı ve soran olduğundada elini göğsüne vurup HERŞEYİ TEK BAŞIMA BEN YAPTIM BEN BEN BEN....diyo tabi artık yanımda diyemiyo,yavaştan ağırlığımı koydum kötükedihüso

Arkadaslar eltisi ve kayinvalidesini cok seven gelinler varmi gercekten?

yok hayir ben benimkkini nisanlilik donemime kadar cok sevdim uc yil boyunca suan ondan nefret ediyorum diyebilirim sebeplerim var ve gecerli sebepler cok hakliyim bence ?

aranizda seven varmi kayinvalidesini

o topik var kaynanayı sevenler oraya bakmalısın burası değil

burası gıcık edenler,nefret edenler,alay edenler ,

kaynanayı boğazlayanlar olacak topiği
:roflol::roflol:

o topik var kaynanayı sevenler oraya bakmalısın burası değil

burası gıcık edenler,nefret edenler,alay edenler ,

kaynanayı boğazlayanlar olacak topiği
:roflol::roflol:

tamam guzelim bende elimden gelse oldurecem zatende malesef kendisi istanbulda ve yasim daha 23 hapislerde curumek istemiyorumda aceba rica etsem sen benim icin benim kayinvalideyi oldursen

bn sevmeye başladım kaydirigubbakcemile3benimki değişmeye başladı bende anlamadım hadi hayırlısı bu aralar pek bir iyiyiz inşallah böyle kalır şuan melek gibi

bn sevmeye başladım kaydirigubbakcemile3benimki değişmeye başladı bende anlamadım hadi hayırlısı bu aralar pek bir iyiyiz inşallah böyle kalır şuan melek gibi

Allah bozmasin canim benimkide birzamanlar melek gibiydi ama suan seytandan farki yok dikkat et seninkide melek yuzlu seytan olmasin canim benimki iyi bir oyuncu idi ama maskesi dustu artik NEFRET EDIYORUM ONDAN NEFRETTTT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…