Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

aynen jasmin bizde bir düğüne gittikmi 11:30-12 oluyo gece ve bana sinir geliyor yahu neyi bekliyorsunuz ya 1 saat 2 saat durulur ve gelinir eve sanki düğüncü biziz

eşimle ilk bebeğimiz olacağını öğrendiğimizde hadi görümcemlerede haber verelim dedik saflıkla
neyse gittik bana da kahve yaptılar eşim sen içme diyince şaşırdılar eşimde hala oluyorsunuz dedi
büyük görümcemin dediği ilk şeyy aaa bu kiloyla hamile kaldın ilerisini düşünemiyorum ve ben 60 kusur kiloyum bu arada
neyse la havle çektim eşim diğer ablasına doktorun verdiği listeden bahsediyo yine bana dönmüş aşırı kiloyla kaldınya ondan mı verdi dedi " abla ben obez değilim " dedim eşimde yuh artık dedi bi hayırlı olsun desen önceklava:

Ay jnazcım ben o görümceyi döverim.Yolla banakaydirigubbakcemile3

gerçekren yuuuhhh yani terbiyesiz

lmaz: yuhhhh yani

benim eşim apandist ameliyatı oldu kayınvalidem oğlumu apandistte ettin sonunda dedi delikafadulden sasırdık kaldık eşimle dedi anne pesss daha neler

kaynanamla altlı ustluyuz biz,cumartesı evıme gelıp kavga ettı benımle bana sen ne yılanmıssın da gercek yuzunu gostermemısın,yanlıs tahtaya basmısız biz .... bı suru sey soledıler bende dedım kı bi daha sizin evinize beklmeyın benı,oğlunuzuda yollıcam yanınıza dedim ama kesınlıkle benı beklemeyın bu sozlerınızın uzerıne!!!! konusmuyom suan

eeee yuhhh yani klava:

yılanlıgımın sebebıde onların evınde hergun yemek yemek ıstememem ve ben gıdınce bunlar surat asıp laf sokuyolardı ondan iş çıkısı 5 dk ugruyodum neymiş ben gıtmıyom dıye ogluda az gelıyomuş.... sebep bu bende dedım sızede surat asılan bı yere gıtmezsınız...

canıııım yaaa senin niyetine bak bide onun derdineklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…