Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kaydirigubbakcemile3

görümcen ya bekar baba parası yiyor yada harbisalak

çok güldüm cnm nasıl oğlan çocuğuna benzetti seni ya :1rolleyes:

bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "

kızlar bende war boyle bısey ama kayın peder ve görümcem le ılgılı bır gun kayın peder görümcem we ben oturuyorduk konu haywanlardan acıldı bende dedım kı wallaha haywanları ınsanlardan daha çok sewıyorum dedım kayın pederde dondu bana dedı o zaman bı hayvanla evlenseydın kızım dedı lmaz:bende dedım ben kocamı çççooooookkk sewıyorum ammaaaa etrafındakılerıı pek sewmıyorum dedım kayın pederwe görümce ayenn şooook oldular

ahh arkadaşlar ah biz iki eltiyiz görümce falan yok ama akıllı eltim herkese bedel benim tam taklidim yani kaynanamda bi alem hem onu sevmez hemde sanki gözünün ışığı o gibi davranır... iyinin yeri yok bunu anladım 1 yıllık evliliğimde neyse kaynanam saolsun ilk nişan alışverişinde beni dumur etti alışverişe gitmişiz bilezik alacaz kuyumcu tıklım tıklım hangisinden istiyonuz diye sordu kuyumcu kardeş kaynanam bana bak dedi bende nezaketen anne burma olsunmu diye sordum - annem gönül al der durur- bir dönüşü vardıki sormayın seni boşunamı getirdik buraya bak al dedi ben şok oldum ağlamamak için sıktımda sıktım kendimi ben ne yapsam boş hasta olur apar topar alıp eşimle doktora götürürüm bi eksiği olur hemen alırım sormam bile ama saolsun eşim yapmıştır herşeyi ben mi ne alaka haberim bile yoktur....

rengarenk kusura bakma ama cnm görümcen biraz saçmalamış benim en çok kızdığım herşeyi ben bilirim ben güzel yaparım davranışları beni çileden çıkarıyor

:1shok::1shok::1shok:

Canım senin görümcen de göz problemi falan mı var?

Eğer bir daha derse "Seni gel de doktora götüreyim." de bencedelikafadulden

benimmde kayınbabm öyle aynı evde oturuyoruz biyere gidecegimiz sıra hemen gelin oyalnamayın der. eşim tek başına çıktında hiç umrunda degil benle çıktıgı zman böyle söylüyo sinir oluyorum

kaynin nasil böyle talihsiz bir kelime kullanabilir ki ?

nasil izin verdin ki arkadasim ?

o görümce olacak salagada abin vucudumu begeniyor sen kendine bak diyemedin mi

ay cok sinirlendimmm

benimkide kendi bikini giyer ben giyince ayıp olur..

kıslar benimkide geçenlerde bir düğündeki kızın gelinliğinden bahsederken
ayy ne kötüydü onu gelinliği , gelinlik dediğin kabarık olur , biz kabarık alcaz sana dedi..

şaka gibi,

kayınpederinde ayıp etmiş cnm lmaz:

alkisalkisalkis:roflol:

yok artık pess diyorum verseydin kız ağzının payını:mymeka:

rengarenk kusura bakma ama cnm görümcen biraz saçmalamış benim en çok kızdığım herşeyi ben bilirim ben güzel yaparım davranışları beni çileden çıkarıyor

ne kusuru kaydirigubbakcemile5 aynı düşüncedeyim:) kacarak evlendıgımı yazmıstım o zaman 1.5 ay beraber yasadık ve en basıtınden gorumcem bi iş yapar üstün körü,bende yardım edıyom tabi,sanki ben hiç iş yapmamısım gıbi davranıyolardı!!!! hele bi gün makineye camasır attım olay oldu,ben bilmiyomusum yıkamasını coraplar ayrı yıkanırmıs .... anası ayrı konustu kızı ayrııı
Asıl camasır yıkamasını onlar bilmiyo1 ay o coraplar bekler makinayı artık :dilcikar:

canlarım valla şunu anladım mesafe şart herkes nerde durduğunu bilecek yoksa olmuyo ben bile bunu başarabiliyorum düşünün artık... evlerimiz çok yakındı sürekli oraya gitmek zorundaydım işini bitirdin gel o koca evde napıyon gel otur hepsiyle kendine ait zamanın sıfır misafir gelir hepsi bende kaynanam kayınpederim kaynım eltim kaynımın oğlu... gitmesen olmaz gitsen suratsız eltini çekmek zorundasın . sıkıldım resmen baktım olacak gibi değil evde sorunlu yeni veeee uzak bi ev buldum çıktım şimdi haftada bi uğrarmıyım uğramazmıyım,, tek başıma topladım evi hemde kpss ye çalışırken okula git gel ev topla ders çalış ama yaptım şimdi rahatım valla hiç olmasa herşeyim göz önünde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…