- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
ayrıca topiğime olan ilgiye ve yalnız bırakmamanıza teşekkür ediyom :kedi:
bi saat önce olan br olayı söylüyüm kayınbabamla..iş görüyordum capri giydim osıra kayınbabm dışardan geldi.beni öyle görünü pek bi havalara girmişsim artislenmişim üstünün halin bak dedi.ne vaki bunda dedim.biey söylüyemedim
gorumcemın evlenmek ıstedıgı bır kısı vardı kayınvalıdemde adamın boyu kısa dıye vermeye gonlu yoktu...gorumcemde hanı uzulmesın dıye moral vereyım dıye yanına gıttım , onların evındeyız ve kıs sobalı ev hamıleyım gorumcem mutfakta dıye buz gıbı mutfaga gıttım konusuyorum ıyı nıyetle anlatmaya calısıyorum soyle boyle dıyerek
sevgılı gorumcem bana ne dese begenırsnız senınde boyun kısa ama abıme aldı senı dedı
kafamçokkarıştı
benı annen degıl abın aldı dedım bende sokun etkısıyle -tatlicadiarzu-
Kaynımın eşi de kayınvalidemin memelketındne konyanın bi ilçesindne onalrda nişan oldu mıllet gelın nerelı faln dıye soruyor bızmkı dediki brini pek yakından aldık(biz kapı komşusuyduk eşimle) bunuda uzaktan memleketımizden alalım deıdk dedi zatn kaynım ve eltım kara vermişler bızmkı sankı kendı istedıgı kızı almış gıbı pek bı hava yaptı bıde kendı memelketlıısı olunca iyi olck sankı gördu ama layıgını
terbiyesizler ii demişsinkötükedihüsogorumcemın evlenmek ıstedıgı bır kısı vardı kayınvalıdemde adamın boyu kısa dıye vermeye gonlu yoktu...gorumcemde hanı uzulmesın dıye moral vereyım dıye yanına gıttım , onların evındeyız ve kıs sobalı ev hamıleyım gorumcem mutfakta dıye buz gıbı mutfaga gıttım konusuyorum ıyı nıyetle anlatmaya calısıyorum soyle boyle dıyerek
sevgılı gorumcem bana ne dese begenırsnız senınde boyun kısa ama abıme aldı senı dedı
kafamçokkarıştı
benı annen degıl abın aldı dedım bende sokun etkısıyle -tatlicadiarzu-
delikafadulden dedim hep allah kapında göstersin bu kızı içindi , sonra dedim ki öyle bir gelin al ki hergün bana yaptıklarını hatırlatsın
bu arada birgün ben ordayken eltisinle kavga ediyor kayınvalidem eltisine beddua ediyor allah sana ......( yani ben gibi adımla ama) gibi gelin versin dedim eşime annenin bedduasına bakarmısın yani o kadar kötüyüm
Kaynımın eşi de kayınvalidemin memelketındne konyanın bi ilçesindne onalrda nişan oldu mıllet gelın nerelı faln dıye soruyor bızmkı dediki brini pek yakından aldık(biz kapı komşusuyduk eşimle) bunuda uzaktan memleketımizden alalım deıdk dedi zatn kaynım ve eltım kara vermişler bızmkı sankı kendı istedıgı kızı almış gıbı pek bı hava yaptı bıde kendı memelketlıısı olunca iyi olck sankı gördu ama layıgını
delikafadulden dedim hep allah kapında göstersin bu kızı içindi , sonra dedim ki öyle bir gelin al ki hergün bana yaptıklarını hatırlatsın
bu arada birgün ben ordayken eltisinle kavga ediyor kayınvalidem eltisine beddua ediyor allah sana ......( yani ben gibi adımla ama) gibi gelin versin dedim eşime annenin bedduasına bakarmısın yani o kadar kötüyüm
ben kayınvalidemle ilk tanıştığımda,şöyle bir baştan aşşağıya süzdü
ve bombayı patlattı,hımmm güzelsin begendim biraz boyun kısa ama ne yapalım
oğlum begenmiş dedi:smiley-cool:
4 sene beraber oturduk,evlendiğimiz ilk gün,evden gitmiyor,görümceler ve eşim zorla çıkardılar evden
yaa oğluma bişey olursa diye gitmek istemedi:roflol:ertesi gün geldi,yemek yedik köye gitti baktı oğlu sağlam,15 günde köyde kaldı geldi sonra...
4 sene boyunca çok srounlarımız oldu ama şimdi çok iyiyiz,eski günleri konuşup güleriz hatta...
ben anlatırım anne sen bana böyle yapmıştın diye,oda hee öyle yapmıştım dimi diye gülerdelikafadulden
yılanlıgımın sebebıde onların evınde hergun yemek yemek ıstememem ve ben gıdınce bunlar surat asıp laf sokuyolardı ondan iş çıkısı 5 dk ugruyodum neymiş ben gıtmıyom dıye ogluda az gelıyomuş.... sebep bu bende dedım sızede surat asılan bı yere gıtmezsınız...
bunlar böyle konusma hakkını nasıl kendılerınde buluyolar ya Çok üzgünüm çoook önemli olan senin oglunu mutlu etmesı ne diye karısıyolarsa :sm_confused:
ayy öldüm gülmekten alemsiniz kızlar bendede çok inci var anlatsam bitmez doğumum ramazana denk gelmişti ramazanın 10 uncu günü doğurdum kaynanam hastaneye geldi ben ölüyorum ağrıdan bana dediki ramazanda geçseydi bayramdan sonra doğursaydın yani 10 aylık doğuracakmışım herkes saşırdı en çokta kocacımbenneyaptımki