Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bunlar böyle konusma hakkını nasıl kendılerınde buluyolar ya Çok üzgünüm çoook önemli olan senin oglunu mutlu etmesı ne diye karısıyolarsa :sm_confused:

Kaynımın eşi de kayınvalidemin memleketindene konyanın bi ilçesinden onlarda nişan oldu mıllet gelın nerelı faln dıye soruyor bızmkı dediki birini pek yakından aldık(biz kapı komşusuyduk eşimle) bunuda uzaktan memleketımizden alalım dedi:)

Son düzenleyen: Moderatör:

töbe töbe yaaaalmaz:

delikafadulden dedim hep allah kapında göstersin bu kızı içindi , sonra dedim ki öyle bir gelin al ki hergün bana yaptıklarını hatırlatsın
bu arada birgün ben ordayken eltisinle kavga ediyor kayınvalidem eltisine beddua ediyor allah sana ......( yani ben gibi adımla ama) gibi gelin versin dedim eşime annenin bedduasına bakarmısın yani o kadar kötüyüm

bende eşimle kapı komşusuyum ama eltim çok fesatlık yapıyor

terbiyesizler ii demişsinkötükedihüso

:teselli:

benim kaynanamda konyalı :bbo:

benimkide biz 3 aylık evliyken canımlı cicimli konuşurken
sizin aşkınız daha bitmedi mi idye sormuştu
bende dur daha yeni baslıyo demiştim
bi kerede nişanlıyken kociş bana el sakası yapıyodu annesi geldi şak diye eline bi vurdu

memleketlisi olunca dahamı iyi oluyor acaba ? ya bunlar kısmet işi ne sacmalıyorlar alla allaa kayınvalidem buldu memleketlisini kaydirigubbakcemile2

:mymeka: bu kaynanana

ben kayınvalidemle ilk tanıştığımda,şöyle bir baştan aşşağıya süzdü
ve bombayı patlattı,hımmm güzelsin begendim biraz boyun kısa ama ne yapalım
oğlum begenmiş dedi:smiley-cool:

4 sene beraber oturduk,evlendiğimiz ilk gün,evden gitmiyor,görümceler ve eşim zorla çıkardılar evden
yaa oğluma bişey olursa diye gitmek istemedi:roflol:ertesi gün geldi,yemek yedik köye gitti baktı oğlu sağlam,15 günde köyde kaldı geldi sonra...

4 sene boyunca çok srounlarımız oldu ama şimdi çok iyiyiz,eski günleri konuşup güleriz hatta...
ben anlatırım anne sen bana böyle yapmıştın diye,oda hee öyle yapmıştım dimi diye gülerdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

allah allah evleneli daha 29 gün olmuş

ne çabuk kavga gürültü çıkarmışlar anlamadım

sonuçta evlenmişsiniz hergün kayınvalidenelre gidecekseniz ayrı eve çıkmanın anlamı nedir??

benim eltimle başım dertte çok fesatlık yapıyor ve kayınvalidem ilgilensin benle hemen surat yapıyor anlamadım gitti neden böyle yapıyor anneside bana düşman gibi bakıyor 9 temmuz 2009 da evlendim evlerine gelin geldim oturuyoruz misafirler birer ikişer gidiyorlar evlerine misafirlere diyorki nereye gidiyorsunuz daha eltimi evine götüreceğiz orda çerez yiyeceğiz deyip duruyor millete nasıl sinirlendim nasıl

bunlar böyle konusma hakkını nasıl kendılerınde buluyolar ya Çok üzgünüm çoook önemli olan senin oglunu mutlu etmesı ne diye karısıyolarsa :sm_confused:

aynı evde oturuyoruz diye karışmadıkları ne varki ilk evlendimiz sıralar yatak odasına akşam gidiyoruz diye laf söylüyorlardı sanki uykumuz geldiginde gidecem odama tövbe tövbe anlattıkça sinirlerim bozuluyo allah hpimize sabır versin

bi akşam annem kayınvalideye kardesimin kız arkadasıyla tanıştığını anlatıyo
oda demez mi bu işler belli olmuyo iyi diye alıyosun ama umduğun gibi
çıkmıyo dedi
ben tek gelinim

BEN İNCİ DİYE BUNA DERİM kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…