Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benim kayınvalidemle uzak olmamız hayrımıza senede 1 kez gitsekte hep kavga ettik 1 gün kalabiliyoruz 2.gün otelde kalmaya devam ediyorduk esimde tepki koydu gecen sene gelmiyoruz anne ne zaman size gelsek huzurum kacıyor dedi ve gitmedik kaynım evlendi bu arada ondan sonra kızım deyip aramaya basladı meger eltimle cok kavga edermiş ne yalan söyleyeyim ne yapsa affetmem artık

senin görümcelerinede pes vallaha ay allahimya sinir oldum insan bi gözünüz aydin der bu kadarmi ruhsuz bunlar senin kilona takmislar

benim görümcem hamile oldugumu duyunca nasil cigliklar atmisti kendisi türkiyede bu sen eizine gidecektik nasip olmasi yigenlerini görmeyi cok istiyorlardi gidemedik diye koskoca kadin nasil agladi

benim kayınvalidemle uzak olmamız hayrımıza senede 1 kez gitsekte hep kavga ettik 1 gün kalabiliyoruz 2.gün otelde kalmaya devam ediyorduk esimde tepki koydu gecen sene gelmiyoruz anne ne zaman size gelsek huzurum kacıyor dedi ve gitmedik kaynım evlendi bu arada ondan sonra kızım deyip aramaya basladı meger eltimle cok kavga edermiş ne yalan söyleyeyim ne yapsa affetmem artık

evt canım elti durumu girince işin içine kıymet ını daha bı bılıyorlar

bizde ailece pes dedik ama kayınvalidem herseyi benden bildi eşimin alnı sevgiliykende acıktı sen döktün oglumun saclarını dedi durdu 4 sene demek hiç esine bakmamıs babasıda kel tamamen amann hangisini anlatayım

valla güzelim bakma biraaz zaman geçsin öle ii olurki ona karşı kötü olan hep daha değerli oluyoooo
be kendimi paralarım eltim yüzlerine bakmaz yine ondan değerlisi yoook:gitme:

canıııım yaaa senin niyetine bak bide onun derdine:eek:klava:
malesef öyle buketçim

senin görümcelerinede pes vallaha ay allahimya sinir oldum insan bi gözünüz aydin der bu kadarmi ruhsuz bunlar senin kilona takmislar

benim görümcem hamile oldugumu duyunca nasil cigliklar atmisti kendisi türkiyede bu sen eizine gidecektik nasip olmasi yigenlerini görmeyi cok istiyorlardi gidemedik diye koskoca kadin nasil agladi
yedi kat el olsa bile seviniyor canımda malesef bizimki öyle değil
maşallah görümcenede :nazar:

evet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde

bi saat önce olan br olayı söylüyüm kayınbabamla..iş görüyordum capri giydim osıra kayınbabm dışardan geldi.beni öyle görünü pek bi havalara girmişsim artislenmişim üstünün halin bak dedi.ne vaki bunda dedim.biey söylüyemedim

benimkinide yollasam hem sen stres atarsın benide 4 köşe yaparsın valla kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 Yolla canım sendekaydirigubbakcemile3

bi saat önce olan br olayı söylüyüm kayınbabamla..iş görüyordum capri giydim osıra kayınbabm dışardan geldi.beni öyle görünü pek bi havalara girmişsim artislenmişim üstünün halin bak dedi.ne vaki bunda dedim.biey söylüyemedim

:1shok: Allah'ım ya insanı zorla günaha sokturuyorlar...:umursamaz:

evet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde

vay hemşom bende keşanlıyım nasıl dua ettin kız banda söyle benimkide hep trakyalılar fena der inşallah bir trakyalı daha alır

gorumcemın evlenmek ıstedıgı bır kısı vardı kayınvalıdemde adamın boyu kısa dıye vermeye gonlu yoktu...gorumcemde hanı uzulmesın dıye moral vereyım dıye yanına gıttım , onların evındeyız ve kıs sobalı ev hamıleyım gorumcem mutfakta dıye buz gıbı mutfaga gıttım konusuyorum ıyı nıyetle anlatmaya calısıyorum soyle boyle dıyerek
sevgılı gorumcem bana ne dese begenırsnız senınde boyun kısa ama abıme aldı senı dedı
kafamçokkarıştı
benı annen degıl abın aldı dedım bende sokun etkısıyle -tatlicadiarzu-

kayınbabana kocaman pessssssssssssss
ne varmıs ki gerci bende kayınvalideme gidince hep giyim sorun oldu ben anlamadım ki bu insanları bırak oğlun mutlu olsun

X