- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
yok artıkbenim eşim apandist ameliyatı oldu kayınvalidem oğlumu apandistte ettin sonunda dedi delikafadulden sasırdık kaldık eşimle dedi anne pesss daha neler
Ay jnazcım ben o görümceyi döverim.Yolla banakaydirigubbakcemile3
bencedeea.s
benim kayınvalidemle uzak olmamız hayrımıza senede 1 kez gitsekte hep kavga ettik 1 gün kalabiliyoruz 2.gün otelde kalmaya devam ediyorduk esimde tepki koydu gecen sene gelmiyoruz anne ne zaman size gelsek huzurum kacıyor dedi ve gitmedik kaynım evlendi bu arada ondan sonra kızım deyip aramaya basladı meger eltimle cok kavga edermiş ne yalan söyleyeyim ne yapsa affetmem artık
valla güzelim bakma biraaz zaman geçsin öle ii olurki ona karşı kötü olan hep daha değerli oluyoooobenim kayınvalidemle uzak olmamız hayrımıza senede 1 kez gitsekte hep kavga ettik 1 gün kalabiliyoruz 2.gün otelde kalmaya devam ediyorduk esimde tepki koydu gecen sene gelmiyoruz anne ne zaman size gelsek huzurum kacıyor dedi ve gitmedik kaynım evlendi bu arada ondan sonra kızım deyip aramaya basladı meger eltimle cok kavga edermiş ne yalan söyleyeyim ne yapsa affetmem artık
:roflol:benim eşim apandist ameliyatı oldu kayınvalidem oğlumu apandistte ettin sonunda dedi delikafadulden sasırdık kaldık eşimle dedi anne pesss daha neler
malesef öyle buketçimcanıııım yaaa senin niyetine bak bide onun derdineklava:
yedi kat el olsa bile seviniyor canımda malesef bizimki öyle değilsenin görümcelerinede pes vallaha ay allahimya sinir oldum insan bi gözünüz aydin der bu kadarmi ruhsuz bunlar senin kilona takmislar
benim görümcem hamile oldugumu duyunca nasil cigliklar atmisti kendisi türkiyede bu sen eizine gidecektik nasip olmasi yigenlerini görmeyi cok istiyorlardi gidemedik diye koskoca kadin nasil agladi
valla güzelim bakma biraaz zaman geçsin öle ii olurki ona karşı kötü olan hep daha değerli oluyoooo
be kendimi paralarım eltim yüzlerine bakmaz yine ondan değerlisi yoook:gitme:
benimkinide yollasam hem sen stres atarsın benide 4 köşe yaparsın valla kaydirigubbakcemile2
bi saat önce olan br olayı söylüyüm kayınbabamla..iş görüyordum capri giydim osıra kayınbabm dışardan geldi.beni öyle görünü pek bi havalara girmişsim artislenmişim üstünün halin bak dedi.ne vaki bunda dedim.biey söylüyemedim
evet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde
bi saat önce olan br olayı söylüyüm kayınbabamla..iş görüyordum capri giydim osıra kayınbabm dışardan geldi.beni öyle görünü pek bi havalara girmişsim artislenmişim üstünün halin bak dedi.ne vaki bunda dedim.biey söylüyemedim
bizde ailece pes dedik ama kayınvalidem herseyi benden bildi eşimin alnı sevgiliykende acıktı sen döktün oglumun saclarını dedi durdu 4 sene demek hiç esine bakmamıs babasıda kel tamamen amann hangisini anlatayım