Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kaynanan ismini unutmuş olabilirmi?
mümkün değill :umursamaz:

bi gün kaynım ,kaynanam ve ben oturuyoz,görümcem işte senınle denıze gıttıgımızde vücudun cok erkeksıydı karnın dümdüz,kolların kaslı kilo al sen falan dıye öle bi anlattı ki kaynımda dediki görümceme "yok artık öyle bi anlattın ki sanki travesti tarif ediyosun dedi :1shok: "

:1shok:

yok artık pess diyorum verseydin kız ağzının payını:mymeka:

ağzının payı falan aklıma bile gelmedi,o kadar iyi niyetliyim ki!!!!! bana son yaptıkları olaylar olmasa gözüm açılmayacaktı, ilk gecemi yatagın örtüsü bozulmasın diye koltukta yatırdılar benı de o şok içerisindeyken farkına varamadım ilk gecemi mahvettıklerını,sabah dank etti!!!! dahası 3 gun koltukta yattık sonra ben kaldırıyodum örtüyü işten geliyom yine sermişler :mymeka:

Biz de düğündeyiz birgün.Kayınvalidem sürekli kalk oyna kalk oyna diye tutturdu ve benim de en sinir olduğum şey....neymiş o kişiler bizim düğünümüzde çok oynamış,ayıpmış.Ben de kusura bakmayın;ama ben onlara silah dayamadım gelin oynayın diye dedim.Şok oldu ve bozuldu.Bir de kociş bağırdı...

Şimdi ne düğüne ne derneğe...Hep tek başınaopuyorumnanaktan

kizlar hepinizde ne dertliymisiniz tpik tavan yapti:)))

benim allahtan kaynana derdim yok bizim kaynanamlar temmelli türkiyeye dönüs yapdilar rahatim ama banada izinimi zehir eder

bikeesinde izindeyiz carsida gezerken migrosa girmistik ordan alisveris ettik ordan cok sevdigimi bi cubuk kraker var onuda ben alip cantama koymustum gezerken arada alirda yerim diye bnim esimlede bi disari ciktimmi cok gezeriz bende alisveris sevdigim icin belkide dedim acikirimda ne olur olmaz attim cantaya sonra aksam eve gittik bende yattigimiz odada masanin üzerine cantami bosalttim cubuk kraker aklimda bile degil onuda öyle koymusum masanin pzerine sabahda görümcemler gelmisti görümcemin kizi bizim odaya girip almis ordan cubuk krakeri bizde balkonda oturuyoruz

kaynanam demezmi birak kizim onu yengen yalniz yiyecekmis onu diye sok oldum resmen esimin gözüne bakiyorum hic ses cikatmiyor bende seslenmedim alsin dedim cantamdaydi diye bide aciklama yapiyorum megerse ondan önce kaynana benim odaya girmiste masanin üstünde görmüs
eger ben yalniz yemek istesem migrosdan oadar alisveris ettikki onlari hepsini odama koyardim ayy sinir etmisti beni

bide biz nereye gitsek gelirr hic düsünmezki bunlar izine geldi biraz gezsinler basbasa yok bu sene cocugum oldu zaten eskisi gibi gezemem bide kaynanamin özelligi ne görse alir oglu ödeyecekya bide kendine olsa neyse görümceme kizlarina alir bi keresinde cok kizmistim esime yeter artik diye
ama bosa kaynana yine bildiginden sasmazz

ne dertliymisim .....cok uzun oldu

ağzının payı falan aklıma bile gelmedi,o kadar iyi niyetliyim ki!!!!! bana son yaptıkları olaylar olmasa gözüm açılmayacaktı, ilk gecemi yatagın örtüsü bozulmasın diye koltukta yatırdılar benı de o şok içerisindeyken farkına varamadım ilk gecemi mahvettıklerını,sabah dank etti!!!! dahası 3 gun koltukta yattık sonra ben kaldırıyodum örtüyü işten geliyom yine sermişler :mymeka:

ilk gece derken evlendiniz günün gecesinmi ?

pinarpin iyi yapmışsın cnm benim kayınvalidemde uzun kollu bolero diye tutturmuştu ama eşim karşı çıktı hemen

Yaklaşık 1 ay önce boş gebelik nedeniyle operasyon geçirdim.Ne kadar üzüldüğümü biliyorlar yani..Hergün ağladım,içim sızladı...

2 gün sonra aradı..Görümcesinin gelini doğum yapmış gelcek misiniz diye:1shok: Bir kafam attı,açtım ağzımı yumdum gözümü,bir de kociş arka çıkınca bana...ışte o yaşlıymış,bunamışmış...Valla işine geldiği şeylerde hiç bunamıyorlar maşallah...:eek:lmaz:

benimmde kayınbabm öyle aynı evde oturuyoruz biyere gidecegimiz sıra hemen gelin oyalnamayın der. eşim tek başına çıktında hiç umrunda degil benle çıktıgı zman böyle söylüyo sinir oluyorum

benim kayınbabam melek gibi :ecrin_bebek: bizim mutfagımız yapılırken dolabın bı kenarına bölme olsun dedi babam,bende sevındım suslerım dıye,(tüm masrafları esım karsıladı bu arada ama kaynanam herseyı ben yaptım dıyo mıllete) o bolme neden oraya kondu dıye adamı evden kovdu kaynanam :1shok: adamcagızda gıtmıs komurluge :sinifsinif: sonra zor getırdıler yukarı

inanmıyorum yaaa :kızgın:
ama sizde pek safmışınız canımyaa
Biz de düğündeyiz birgün.Kayınvalidem sürekli kalk oyna kalk oyna diye tutturdu ve benim de en sinir olduğum şey....neymiş o kişiler bizim düğünümüzde çok oynamış,ayıpmış.Ben de kusura bakmayın;ama ben onlara silah dayamadım gelin oynayın diye dedim.Şok oldu ve bozuldu.Bir de kociş bağırdı...

hey Allahımm :umursamaz:
kizlar hepinizde ne dertliymisiniz tpik tavan yapti:)))

benim allahtan kaynana derdim yok bizim kaynanamlar temmelli türkiyeye dönüs yapdilar rahatim ama banada izinimi zehir eder

bikeesinde izindeyiz carsida gezerken migrosa girmistik ordan alisveris ettik ordan cok sevdigimi bi cubuk kraker var onuda ben alip cantama koymustum gezerken arada alirda yerim diye bnim esimlede bi disari ciktimmi cok gezeriz bende alisveris sevdigim icin belkide dedim acikirimda ne olur olmaz attim cantaya sonra aksam eve gittik bende yattigimiz odada masanin üzerine cantami bosalttim cubuk kraker aklimda bile degil onuda öyle koymusum masanin pzerine sabahda görümcemler gelmisti görümcemin kizi bizim odaya girip almis ordan cubuk krakeri bizde balkonda oturuyoruz

kaynanam demezmi birak kizim onu yengen yalniz yiyecekmis onu diye sok oldum resmen esimin gözüne bakiyorum hic ses cikatmiyor bende seslenmedim alsin dedim cantamdaydi diye bide aciklama yapiyorum megerse ondan önce kaynana benim odaya girmiste masanin üstünde görmüs
eger ben yalniz yemek istesem migrosdan oadar alisveris ettikki onlari hepsini odama koyardim ayy sinir etmisti beni

bide biz nereye gitsek gelirr hic düsünmezki bunlar izine geldi biraz gezsinler basbasa yok bu sene cocugum oldu zaten eskisi gibi gezemem bide kaynanamin özelligi ne görse alir oglu ödeyecekya bide kendine olsa neyse görümceme kizlarina alir bi keresinde cok kizmistim esime yeter artik diye
ama bosa kaynana yine bildiginden sasmazz

ne dertliymisim .....cok uzun oldu

yaz yaz bitmezki şekerim

ben görümcemi çok seviyorum daha yeniyiz ama işte onunda tek kardeşi bizdende biraz büyük olduğu için bazen görümce oluyor o hali çok hoşuma gidiyor
dün göle gittik orda yunusa bindik benle nişanlım pedalları çeviriyoz bian bıraktık kendi kendine gitti görmcem
murat bırak kendi kendine gitsin güçünü ileriye sıkla
nişanlım kıpkırmıız ben kahka attım görümcemde güldü
umarım hep böyle mutlu oluruz :)
(bu arada görümcem bişe söylerse söyler çekinmez içine atma huyu yoktur hiç)

bu ne ya o bizde şunu yaptı bizde yapacağız mecbur allahım neden bunlar böyle ya benim kayınvalidemde böyle kalk eltinle oyna kalk görümcenle oyna kukla zannediyorlar ya:eek:lmaz:

ayy allah canım ya çok üzüldüm gerçekten ne çok çekmişsin şimdi ayrı oturuyosun sanırım allah sabır versin sana muhattap olma öyle insanlarla ağırdan sat kendini mesafe koyki sana laf söylemeye cesaret edemesin

Cok sükür benim Kaynanamla yada görümcemle hic bir sorunum yok...
Zaten yakindada degiller. Onlar TRde biz Almanyadayiz...

Ama kuzenim Kaynanasi ile birlikte oturuyor...
Kuzenim 2 yillik evli...henüz cocuk düsünmüyorlar...

Misafirler gelmis...iste sormuslar niye yapmiyorsunuz neyi bekliyorsunuz
felan diye...Kuzenimde demis iste daha erken felan filan...
Sonra misafirlerden biri demiski yoksa olmuyormu yada düsürdünmü...

Kaynanasi birden atlamasinmi...."evet evet düsürdü ama kimseye demek istemedik..."
Yazik kiz sok olmus birden...biseyde demek istememis rezil etmemek icin...
Sonradan sormus neden öyle dedin diye....
Verdigi cvp ise "aman bosver düsürdü bilsinler...olmuyor cocuklari demesinlerde"

Kuzenim bunu bana anlattiginda sadece yuuuuhhhhh dedim...
Hadi Allah korusun ilerde gercek olsa ne olacak?

bu ne ya o bizde şunu yaptı bizde yapacağız mecbur allahım neden bunlar böyle ya benim kayınvalidemde böyle kalk eltinle oyna kalk görümcenle oyna kukla zannediyorlar ya:eek:lmaz:

Aynen canım.Neymiş üzülürlermiş.Eminim o an beni gördükleri yoktur.Bir de düğünün sonunda veda sahneleri yok mu öldürüyor beni valla:umursamaz:

Cok sükür benim Kaynanamla yada görümcemle hic bir sorunum yok...
Zaten yakindada degiller. Onlar TRde biz Almanyadayiz...

Ama kuzenim Kaynanasi ile birlikte oturuyor...
Kuzenim 2 yillik evli...henüz cocuk düsünmüyorlar...

Misafirler gelmis...iste sormuslar niye yapmiyorsunuz neyi bekliyorsunuz
felan diye...Kuzenimde demis iste daha erken felan filan...
Sonra misafirlerden biri demiski yoksa olmuyormu yada düsürdünmü...

Kaynanasi birden atlamasinmi...."evet evet düsürdü ama kimseye demek istemedik..."
Yazik kiz sok olmus birden...biseyde demek istememis rezil etmemek icin...
Sonradan sormus neden öyle dedin diye....
Verdigi cvp ise "aman bosver düsürdü bilsinler...olmuyor cocuklari demesinlerde"

Kuzenim bunu bana anlattiginda sadece yuuuuhhhhh dedim...
Hadi Allah korusun ilerde gercek olsa ne olacak?

Ay şok içerisindeyim yaaaa:1shok::1shok:

Sanki kendilerine de gelmiyor laf...Yazık ya gerçekten yuhhhhh:eek:lmaz:

X